ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
--------Άμαζον 2002-2008? τι γνώμη έχεις?
Σιροκο δυναμη ,....ανατολη στον δημο του ταυρου ηταν γαμω!
--------Άμαζον 2002-2008? τι γνώμη έχεις?
---------
ΑΥΤΟ φιλε περασε θυμαμαι 1997-2005 τα τοπ μουνια δεν ερχοντουσαν για απλο χορο τις ειχαν καβατζα αυτοι πουκερναγαν κ ανοιγαν σαμπανιες!!!
Ακομα κ οι μετριες το 10ρικο δεν τοθ διναν σημασια...
παρακαλαγες που λεει ο λογος για ένα χορο η περιμενες ωρα...
σημερα σκέφτεσαι όταν χουφτώνεις η όταν σε χαιδευει που ειχε τα χερια της ΠΡΙΝ......
Με βρισκουν συμφωνο οσα λες απλα σταθηκα και λιγο στο επιπεδο εμφανισης.
Προσωπικα με οσες περασα καλα οντως δεν ηταν αυτες που τις βλεπεις και μενεις μαλακας.Ενδεχομενως να μην τις προτιμουσα κιολας για ευνοητους λογους.
εχει παει κανεις στο στριπ του αθενς κουινς στο περιστερι? στο θυγατρικο?
Ιούλιο και αρχές σεπτεμβρίου , έχω πάει 3-4 φορές συνολικά.
Μία από τα ίδια είναι.Σε όλα.
καλησπερα σε ολα τα παιδια εχουμε καμια ενημερωση για το gold baby που ανοιξε αν πηγε κανεις ?ας κανει καμια ενημερωση αν και ειναι πολυ φρεσκο θα χρειαστει καποιο χρονο να το μαθουν.
το παν ειναι η συνενοηση απο πρινΤυπε μου αυτες ειναι οι λεγομενες φολες των χορων
σε προσφατη μου κριτική έχω γραψει οτι το παν ειναι η συνενοηση απο πριν
πχ περνάει το κοριτσι απο το τραπεζι σου ελα εδω κουκλα μου απο που εισαι τι εισαι πως το κανεις γιατι το κανεις αρχιδια μυδια
και μετα αμεσως στο ψητό! Τι κανεις στο πριβε των 40? αν σου πει μονο χορο και αυτο σαν βρεγμένη γατα εννοειται δεν επιλεγεις (εγω τουλαχιστον)
εχω κάτσει και εγω στον ηλεκτρικο καναπε των χορων ειναι εντελως απαραδεκτο να χορευει η αλλη απο πανω σου σαν κομπρεσερ επιτηδες για να μην σου αφηνει ελευθερια κινησεων κατι σαν "στηθηκα μακρυα για να μη χουφτωνεις" που εχουμε συναντησει και στα μπουρδελα. Η Γιούλια παντως στο χορο δεν κοροϊδευει ειναι μια τιμια περιπτωση πιστευω και πριβε καλο θα κανει (Καλυτερο απο τις άλλες τις παγοκολωνες)
το παν ειναι η συνενοηση απο πριν