pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
πριβε εχει λιντο ειναι γνωστα αυτα
προηγουμενη κυριακη,πολυ πεσμενο απο ποιοτητα γυναικων...και φυσικα για κατι παραπανω ουτε λογος.μονο για κανα απλο χορο και για ματι στα σοουστο alcatraz αξίζει απο γυναικες?
Για κάτι παραπάνω στο πριβέ ... μόνο άθενς και το θυγατρικό στο μπουρνάζι ...
αλλά για το πριβέ των 80 ευρώ πάντα
και εννοείται από πριν να το συζητήσεις αυστηρά με τα μουνιά
και να ζητήσεις να δεις ότι έχουν λάστιχα κτλ
μην σου πουλήσουν παπάτζα.
Στα υπόλοιπα .... άστο ...
στο lido ειχα φαει κανονικη μπριζολα στο prive... παει καιρος ομως..
Κατά τα αλλα για μενα δεν χρειάζεται να γινεις τοσο πιεστικος και να της ζητήσεις το προφυλακτικο να το δεις από τη στιγμη που σου λεει ότι θα κάνει κατι θεωρούμε ότι δεν είναι παιδάκι και αυτά που λεει θα τα κανει αν δεν τα κανει πες της στο τελος ότι αθέτησε τις υποσχέσεις που έδωσε και ότι δεν θα την ξαναπάρεις γιατι δεν ξηγηθηκε σωστα
Συμφωνω με ΜΠΑΡΟΥΧΟ.
Γιατι να δωσεις 100 ρε zeljko? και 40 που δινουμε και 50 για τέτοια εποχη υπερβολή είναι.
Αλλοι γαμανε με 20αρικα στη φυλης. Μεγαλυτερη ευελιξια αυτή.
Εγω αυτή τη περιοδο και σε μασαζ πανω από 30 δεν εδωσα. Μια Μαντω και μια Ειρηνη.
Πριβε δεν ειχα πάρει ποτε για αυτό το πηρα με Θεοδωρα. Η Καλυτερη μαζι με Μπιζου και Γιουλια στο Αθενς
Στο ανατολη 100 ζήταγαν ρε μασαζονομάχε !!!!!!!
Το θέμα ειναι ΟΤΙ ΕΤΑΖΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ=ΑΠΑΤΗ
Την τιμή την καθορίζουν αυτοί.
Αλλά δεν είναι αποδεκτό όταν τα σκας, να παίρνεις τα @@ σου.
Και είναι το θέμα του ... χώρου.
Στα 40 με άλλους δίπλα και όλα φόρα παρτίδα ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ;;;;;;;;
Πίσω από την κουρτίνα, υπάρχουν κάποιες δυνατότητες.
Όταν τα σκάω , δεν κάνω συγκρίσεις με Φυλής, Μετάξι κτλ.
Ούτε με βίζιτες.
Στα στριπ , έχει καλύτερα τεμάχια από βίζιτες των 80-100-120.
Οπότε οκ τη βίζιτα την παίρνεις για 30-40 λεπτά με τα ιδια λεφτά,
αλλά αν τάζει η στρίπερ ότι την παίρνεις κι αυτή για 15-20 λεπτά με τα ίδια λεφτά ...
θα ήθελα να το κάνω .
ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ=ΑΝΑΤΟΛΗ.
Ωραιος τυπε. Στο Athens εχω να παω κατι αιωνες οι τελευταιες φορες ηταν στο baby o κοντα στον ρεντη 2005 οταν εκαναν ντου οι μπατσοι κοντα στα χριστουγεννα κ τελευταια μου επισκεψη ηταν στο baby o στην πειραιως λιγο πριν κλεισει. Ειχε τα καλυτερα μουνια σχεδον απο ολα. Τωρα με μπριζοσες να πεταχτω μια βολτα....!Ο Τεο με Ινα καθε ποτε ειναι?Mεγαλες απουσες από το Αθενς Κουινς η Μπιζου και η Αλινα ..... δεν ξερω εχω την εντυπωση ότι οι καλες παιρνουν ποδι γρηγορα
μπορει να είναι και η ιδεα μου :S