Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
παντως σε σχεση με κατι γκολντ με κατι ναμπερ ουαν κ λοιπα νομιζω οτι εχει περα  απο ωραιες γκοεμενες κ πολλες κ ειναι σχετικα καλο...γνωμη μου

Εδω θα συμφωνησουμε. Αν και το BG το θεωρω κορυφη. Πολλες εχουν ενα τουπε, που απορρεει βεβαια απο τους "χορηγους" τους. Ενω στο G.Ritorno εχει και μερικα καλα κομματια και με μεγαλυτερη διαθεση

goas

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλε 50  ευρω μεροκαματο  συν τα υπολοιπα..ειναι 100 ημερησιως δηλαδη  3000 το μηνα ασε τις χορηγιες απο φλορους βραχιολακια κλπ.. με αυτα αγοραζουν καραβι στην ρουμανια...τι θες να πεις οτι ειναι λιγα?? 3000 ευρω μηνιατικο  ποσοι βγαζουν στην ελλαδα??////
Με το νεο Ασφαλιστικο, θιγονται τα κεκτημενα τους, ωρε;

xaf

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
φιλε 50  ευρω μεροκαματο  συν τα υπολοιπα..ειναι 100 ημερησιως δηλαδη  3000 το μηνα ασε τις χορηγιες απο φλορους βραχιολακια κλπ.. με αυτα αγοραζουν καραβι στην ρουμανια...τι θες να πεις οτι ειναι λιγα?? 3000 ευρω μηνιατικο  ποσοι βγαζουν στην ελλαδα??////
και λίγα λές, για δες στα καλα μαγαζία τι γινεται, και μετα πες μου οτι φέυγουν μόνο με 100 € νυχτοκάματο.

onia70

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ωραια τα συμβολαια αλλα δυστυχως απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα.
Σε πολλα μαγαζια για τις παλιες το μεροκαματο για Παρασκευη και Σαββατο ειναι 150 και αλλα 150-200 απο πουτα και χουρους!!!!
Σας αρεσε???
Τωρα αντε με τα τριντα ευρω που εχετε οι περισσοτεροι μεροκαματο να τους τα χωσετε.
Δεν τα τρωτε σε στιχλες καλυτερα?

walter

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Μπορεί να παίρνουν και 100€ & 200€ τη βραδυά, μπορεί και μερικές να παίρνουν παραπάνω. Μπορεί οι περισσότεροι απο μας να παίρνουν μεροκάματο 30€ ή και 50€ αλλά κανείς χλιμίντζουρας βρωμιάρης δεν μας χώνει κωλοδάκτυλο ούτε μας τραβάει τα βυζιά να δει αν είναι αληθινά. Ούτε μας βρίζουν με τα όσα εμείς τους σούρνουμε απο δω ή κι στα μαγαζιά. Επειδή δεν παίρνεται αμοιβές χειρούργου δεν σημαίνει οτι δεν θα πάτε σ' αυτόν αν τον χρειαστείται.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
σωστός ο γουόλτερ
ειδικά να μας τραβούσαν τα βυζιά
θα ήταν πρόβλημα  :grin:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Το Αμαζων ξαναανοιξε....

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ξερει κανεις καποιο στριπτιζαδικο να ανοιγει πιο νωρις π.χ. 10 αντι για 12?παλια υπηρχε ενα στη Συγγρου διπλα απο το Διογενη.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μπορεί να παίρνουν και 100€ & 200€ τη βραδυά, μπορεί και μερικές να παίρνουν παραπάνω. Μπορεί οι περισσότεροι απο μας να παίρνουν μεροκάματο 30€ ή και 50€ αλλά κανείς χλιμίντζουρας βρωμιάρης δεν μας χώνει κωλοδάκτυλο ούτε μας τραβάει τα βυζιά να δει αν είναι αληθινά. Ούτε μας βρίζουν με τα όσα εμείς τους σούρνουμε απο δω ή κι στα μαγαζιά. Επειδή δεν παίρνεται αμοιβές χειρούργου δεν σημαίνει οτι δεν θα πάτε σ' αυτόν αν τον χρειαστείται.
Αυτό  όταν  έχει  νυχτοκάματο . Δευτέρα  στο GR και  στο LIDO  τα πουτά  γκρίνιαζαν  διότι  τα  μαγαζιά  είχαν  κόσμο , αλλά  δεν  κερνούσε  κανένας . Επίσης  σε  πολλά  μαγαζιά  χωρίς  κάρτες (ποτά - χοροί κ.λπ. ) δεν  έχει ούτε  τυπικό  μεροκάματο .

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Αδερφέ φαντάζομαι δεν τις υπερασπίζεσαι.. Για να μην τρελαθούμε δηλαδή, που θα τις λυπηθούμε κιόλας. Αν είχαν πρόβλημα με το χούφτωμα ας πηγαίναν να δουλέψουν καθαρίστριες και να βγάζαν όσα βγάζουμε κι εμείς, δηλαδή 30 και 40 ευρω τη μέρα.
Ξέρεις τι μου είπε πριν λίγο καιρό μια από Lolita? Είχε πάει η ώρα 4 κάπου, έρχεται και μου λέει 'Ένα χορό ακομα και την έβγαλα την 300άρα και σήμερα. Αλλά τι να το κάνω, αύριο θα σκάσω μια 50άρα στην Αστυνομία για κλήση'. Της λέω 'α, έχεις αμαξάκι? τι μάρκα?' Και μου λέει 'μόλις αγόρασα το υβριδικό Civic' Για να προσθέσει, όταν με είδε με γουρλωμένα μάτια 'ε, αφού οι έλληνες είναι μαλάκες και έρχονται συνέχεια...'

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αδερφέ φαντάζομαι δεν τις υπερασπίζεσαι.. Για να μην τρελαθούμε δηλαδή, που θα τις λυπηθούμε κιόλας. Αν είχαν πρόβλημα με το χούφτωμα ας πηγαίναν να δουλέψουν καθαρίστριες και να βγάζαν όσα βγάζουμε κι εμείς, δηλαδή 30 και 40 ευρω τη μέρα.
Ξέρεις τι μου είπε πριν λίγο καιρό μια από Lolita? Είχε πάει η ώρα 4 κάπου, έρχεται και μου λέει 'Ένα χορό ακομα και την έβγαλα την 300άρα και σήμερα. Αλλά τι να το κάνω, αύριο θα σκάσω μια 50άρα στην Αστυνομία για κλήση'. Της λέω 'α, έχεις αμαξάκι? τι μάρκα?' Και μου λέει 'μόλις αγόρασα το υβριδικό Civic' Για να προσθέσει, όταν με είδε με γουρλωμένα μάτια 'ε, αφού οι έλληνες είναι μαλάκες και έρχονται συνέχεια...'

αρα η εν λογω κορασιδα παιζει και υβριδικο φραπε αραγες? :think:

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
ΤΟ ΑΜΑΖΟΝ, κατα τη γνώμη μου είναο το χειροτερο strip Που πήγα!Sorry αν τη χαλάω στους διαφημιστές του αλλά μέσα είναι σαν καφενείο! Οι χοροί γίνονται πάνω στην καρέκλα που κάθεσαι. Ασε το show! Για γέλια!

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Και μου λέει 'μόλις αγόρασα το υβριδικό Civic' Για να προσθέσει, όταν με είδε με γουρλωμένα μάτια 'ε, αφού οι έλληνες είναι μαλάκες και έρχονται συνέχεια...'

χαχαχαχχ μπράβο. Βάλτο σε κεφαλαία να φαίνεται

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
ΤΟ ΑΜΑΖΟΝ, κατα τη γνώμη μου είναο το χειροτερο strip Που πήγα!Sorry αν τη χαλάω στους διαφημιστές του αλλά μέσα είναι σαν καφενείο! Οι χοροί γίνονται πάνω στην καρέκλα που κάθεσαι. Ασε το show! Για γέλια!

Όχι και καφενείο, ουζερί

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6

Δεν ξέρω πότε πήγες πρώτη φορά. Εγώ πάντως πρίν 4 χρόνια που διάβηκα την πόρτα του έμεινα μαλάκας. Ρωμαϊκό όργιο ήτανε. Μετά σιγά σιγά άρχισε να πέφτει. Άντε να δούμε το νέο αφεντικό τι θα κάνει.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Το 2002 το Αμαζων ηταν θεικο οπως και αλλα μαγαζια,τωρα εχει καταντησει Ψησταρια

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Δεν ξέρω πότε πήγες πρώτη φορά. Εγώ πάντως πρίν 4 χρόνια που διάβηκα την πόρτα του έμεινα μαλάκας. Ρωμαϊκό όργιο ήτανε. Μετά σιγά σιγά άρχισε να πέφτει. Άντε να δούμε το νέο αφεντικό τι θα κάνει.
'Οντως, πριν κανα τριάρι-τεσσάρι χρόνια, γινόταν της πόπης.. και ποιός θα ξεχάσει εποχές Ίννας που σου πέταγε το νιμου στη μούρη για περιποίηση.. Πριν κανα χρόνο, και μετά το φιάσκο του ξύλινου παραπετάσματος στους καναπέδες, γαμήθηκε το μαγαζί. Φύγαν πολλές κοπέλες, οι χοροί άρχισαν να γίνονται στο τραπέζι, όπως πολύ παλιά.. Ας ελπίσουμε για μια καινούργια αρχή. Αν τα καταφέρω θα πάω σ/κ και θα ενημερώσω.
'Οσο για την 'Civic', έτσι που λέτε.. By the way, ουκρανίδα η 'κυρία', σε γνωστό μαγαζί της Μιχαλακοπούλου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom