pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
αχαχα α ρε κουναβι, εφυγες οντως δε θα ξαναρθεις?
εδω με καλυψες παντως
Έφυγε όντως αυτός
Και δεν ξαναμπαίνει με μαϊμού nickname !
αχαχα α ρε κουναβι, εφυγες οντως δε θα ξαναρθεις?
εδω με καλυψες παντως
Έφυγε όντως αυτός
Και δεν ξαναμπαίνει με μαϊμού nickname !
Που είναι τα παλιά καλά ονόματα?
Δεν είδα ούτε μια που να μπορεί να με συγκινήσει... >
γι'αυτό κι εγώ πάω μενίδι μεριά.. ;) ;)Τελικά εμείς οι στριπόφιλοι, θέλουμε δεν θέλουμε, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο χώρος αυτός δεν τραβάει πλέον!
Ενώ η οικονομική κρίση έχει επιφέρει θετικές αλλαγές σε διάφορους τομείς με γνώμονα την προσέλκυση πελατών, στα στριπ όχι μόνο δεν έγιναν αλλαγές αλλά αντιθέτως τα πράγματα πήραν μια κατρακύλα που δεν ξέρω που θα σταματήσει!
Παρασκευή Αλκατράζ, το μαγαζί σε νέο χώρο, με πολύ λιγότερα show, κοπέλες που βαριόντουσαν τη ζωή τους και με περισσότερη διάθεση να χαζέψουν τις βλακείες ενός μάγου παρά να κυκλοφορήσουν και να παίξουν με τους πελάτες!
Τόσο πολύ έχουν χορτάσει πλέον που αδιαφορούν τόσο?
Στο μεταξύ σε strip club πάμε όχι σε stand up comedy...
Θέλουμε να βλέπουμε τα παλιά ωραία show και τις κοπέλες να γαμιούνται, όχι μαλακίες show με μάγους! Δεν πληρώνουμε για αυτά!
Τι γίνεται?
Δεν έχει το μαγαζί να πληρώσει τις κοπέλες για show?
Χάλασε πάντως ακόμα και το Αλκατράζ!
Επιπλέον είδα κοπέλες πολύ χαμηλού επιπέδου για το Αλκατράζ που είχα συνηθίσει!
Χθες Μούσες, άλλο αίσχος!
Βαρέθηκα εκεί μέσα και από τις ελάχιστες φορές που ένιωσα ότι δεν είχε κανένα νόημα που πήγα σε srip! >
γι'αυτό κι εγώ πάω μενίδι μεριά.. ;) ;)
Για λέγε για λέγε... ;)
Αναμένω...!
εκεί τί βρίσκουμε? λάχανα ή παραπούλια?Κάθε καλοκαίρι ίδιο δρομολόγιο....
Τρίτη - V.Mercedes
Τετάρτη - Ακρωτήρι
Πέμπτη - DC / W
Παρασκευή & Σάββατο - στριπτηζάδικο....
.....
τις άλλες γαμάμε τσάμπα....
εγώ δεν αγχώνομαι έτσι κι αλλιώς..εσύ τρως πόρτα...γιατί είσαι άσχημος, κοντός & φτωχομπινεδιάρης...
οπότε μην αγχώνεσαι... ;)
δεν έχω τέτοιες ανησυχίες..κοίτα, φανταζόμουν οτι χάνεις τα λόγια σου...αλλά δεν πίστευα οτι θα μπέρδευες & τα δάχτυλα...
και λάχανα και παραπούλια...όποτε γουστάρεις έλα να δεις από κοντά...θα σε βάλω λίστα... ;)
Τελικά εμείς οι στριπόφιλοι, θέλουμε δεν θέλουμε, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο χώρος αυτός δεν τραβάει πλέον!
Ενώ η οικονομική κρίση έχει επιφέρει θετικές αλλαγές σε διάφορους τομείς με γνώμονα την προσέλκυση πελατών, στα στριπ όχι μόνο δεν έγιναν αλλαγές αλλά αντιθέτως τα πράγματα πήραν μια κατρακύλα που δεν ξέρω που θα σταματήσει!
Παρασκευή Αλκατράζ, το μαγαζί σε νέο χώρο, με πολύ λιγότερα show, κοπέλες που βαριόντουσαν τη ζωή τους και με περισσότερη διάθεση να χαζέψουν τις βλακείες ενός μάγου παρά να κυκλοφορήσουν και να παίξουν με τους πελάτες!
Τόσο πολύ έχουν χορτάσει πλέον που αδιαφορούν τόσο?
Στο μεταξύ σε strip club πάμε όχι σε stand up comedy...
Θέλουμε να βλέπουμε τα παλιά ωραία show και τις κοπέλες να γαμιούνται, όχι μαλακίες show με μάγους! Δεν πληρώνουμε για αυτά!
Τι γίνεται?
Δεν έχει το μαγαζί να πληρώσει τις κοπέλες για show?
Χάλασε πάντως ακόμα και το Αλκατράζ!
Επιπλέον είδα κοπέλες πολύ χαμηλού επιπέδου για το Αλκατράζ που είχα συνηθίσει!
Χθες Μούσες, άλλο αίσχος!
Βαρέθηκα εκεί μέσα και από τις ελάχιστες φορές που ένιωσα ότι δεν είχε κανένα νόημα που πήγα σε srip! >
ps2: ρε παιδες εχει κανεις υποψιν η' γνωριζει κατι για την ξανθια θεα στο μπαρ??? η κοπελα ειναι υπερμουνος.. τρελαθηκα!!!! ξερει κανεις κατι??????
Αλεξάνδρα...
Κάποτε κυκλοφορούσε και έπαιζε όπως και οι υπόλοιπες!
Από τα καλύτερα τεμάχια που είχε αναδείξει ποτέ το Αλκατράζ.
Τώρα πλέον είναι η εκλεκτή και πήρε την άριστη θέση της μπαργούμαν! ;)
Που να έβλεπες και την προηγούμενη μπαργούμαν, αρρώστια σκέτη!
Αλήθεια θυμάται κανείς τη Γιασμίν???
Μελαχρινός μούναρος πριν 2,5-3 χρόνια περίπου?
ναι και τσάμπα.Υπαρχει περιπτωση να εξασφαλισω κατι απτην αλεξανδρα????(οτιδηποτε) Με το αναλογο τιμημα βεβαιως..
ναι και τσάμπα.
ναι και τσάμπα.