Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
372
Πόντοι
21
terrapapers.com_apati-to-agio-fos.jpg

:tooth:
Εντάξει το περίμενα να έρθει για να και ειλικρινης

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.812
Πόντοι
206
Δεν μπορεί να μην υπάρχει λίγο φως πουθενά ρε παιδιά...
Ρε φίλε, με όλο μου τον σεβασμό, βάλε 400 ευρώ στην τσεπη σου και πήγαινε έστω σε ένα δευτεροκλασάτο στριπτιζάδικο, ας πούμε στο Toys. Θρονιάσου κάτω, ζήτα δυο μπυρες και μετα πες στον σερβιτόρο:''Στείλε μου μια πολύ ωραία Ουκρανή ή Ρωσίδα, κατά προτίμηση ψηλή και δυο ακριβά γυναικεία ποτά''. Κάθισε δίπλα της, πες της καμιά κουταμάρα να περάσει η ώρα και μετά με τα υπόλοιπα 300 πήγαινε στον υπεύθυνο του χώρου, βάλτου τα με τρόπο στην τσέπη και πες του: ''αυτά για το φιλανθρωπικό σωματείο''. Α, πρόσεξε να μην σκοντάψεις μονο στις σκάλες για τον πάνω όροφο γιατί είναι χαμηλός ο φωτισμος στον χώρο τα βράδια. Απλό είναι, δεν είναι πια και η εικασία του Πουανκαρέ που ελυσε ο φημισμένος μαθηματικός Γκριγκόρι Πέρελμαν.

Τελευταία τροποποίηση:

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.091
Πόντοι
4.180
Ρε φίλε, με όλο μου τον σεβασμό, βάλε 400 ευρώ στην τσεπη σου και πήγαινε έστω σε ένα δευτεροκλασάτο στριπτιζάδικο, ας πούμε στο Toys. Θρονιάσου κάτω, ζήτα δυο μπυρες και μετα πες στον σερβιτόρο:''Στείλε μου μια ωραία Ουκρανή ή Ρωσίδα, κατά προτίμηση ψηλή και δυο ακριβά γυναικεία ποτά''. Κάθισε δίπλα της, πες της καμιά κουταμάρα να περάσει η ώρα και μετά με τα υπόλοιπα 300 πήγαινε στον υπεύθυνο του χώρου, βάλτου τα με τρόπο στην τσέπη και πες του: ''αυτά για το φιλανθρωπικό σωματείο''. Α, πρόσεξε να μην σκοντάψεις μονο στις σκάλες γιατί είναι χαμηλός ο φωτισμος στον χώρο τα βράδια. Απλό είναι, δεν είναι πια και η εικασία του Πουανκαρέ που ελυσε ο Γκριγκόρι Πέρελμαν.
Οπότε η νεα φιλοσοφια ειναι, δινουμε στις κοπελες ενα ποτο, και το 300αρι του γαμησιου στον υπευθυνο, γιατι κι αυτος οικογενειαρχης ειναι, αναγκες εχει.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.812
Πόντοι
206
Οπότε η νεα φιλοσοφια ειναι, δινουμε στις κοπελες ενα ποτο, και το 300αρι του γαμησιου στον υπευθυνο, γιατι κι αυτος οικογενειαρχης ειναι, αναγκες εχει.
Είναι εργαζόμενος, είναι επαγγελματίας και πρέπει να πληρωθεί για την δουλειά του. Εσένα θα σου άρεσε να δούλευες τσάμπα και βερεσέ; Θυμάμαι πριν από 20 χρόνια στο πρώτο studio που πήγα, τσάτσος ήταν ένας ομοφυλόφιλος, παντρεμένος και με παιδί. Ήταν ευγενέστατος, εξυπηρετικότατος και έβγαζε πολύ καλό μεροκάματο και αμοιβόταν πλήρως γι' αυτό. Εκεί απέκτησα για πρώτη φορά καλούς τρόπους στον χώρο και με λέγανε τα Ελληνικά γκαρσόνια μετά στα στριπ ''κύριο''. Α, όλοι πρέπει να ζήσουμε σε αυτό τον κόσμο τελεία και παύλα.

Τελευταία τροποποίηση:

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.685
Πόντοι
6.820
Το Toys δλδ είναι δευτεροκλασάτο τζάδικο, μάλιστα.
Δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει το θέμα του μύστη @Clever843 , απλά δεν βρίσκει 8ρια 9ρια για να σκάσει το οποιοδήποτε ποσό σε κανένα τζάδικο.
Τώρα άν με 300,400€ εμφανισθούν ως δια μαγείας 22χρονες μονδέλα σλάβες τότε πάω πάσο.
Btw αυτή η Αλέξα απο το υπόγειο ή όπως αλλιώς την λένε, τι βαθμολογία έχει:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom