luposolitario1261
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 460
- Πόντοι
- 21
Έχουμε ιδέα άραγε το τι θα παίξει εδώ;
Να συμπεριφέρεστε πιο ώριμα συναισθηματικά. Να βρει ο φίλος ένα call girl ίδιας εμφάνισης και με το ένα τρίτο των χρημάτων που θέλει αυτή θα περάσει μια πολύ ωραία ώρα. Άσε που μετά δεν θα έχει και το απωθημένο "εγώ δεν έχω πάει με τόσο ωραία γυναίκα".Ναι αυτή. Στα 150 μόνο αγγίγματα αφήνει λίγο. Με το ζόρι. Στον κόσμο της. Την έχει δει ντίβα. Και στα 200 μόνο αγγίγματα επίσης. Για να δώσει κάτι παραπάνω ούτε λόγος. Και τα 150 μόνο για 20 λεπτά. Κοροιδα ψάχνει.
Κανένα πανάθλιας αισθητικής πορνο-θεαμα ρε φίλε θα παίξει. Τι περιμένεις να παίξει; Ο έμπορος της Βενετίας ή ο Γλάρος του Τσέχωφ;
Έχουμε ιδέα άραγε το τι θα παίξει εδώ;
Για κερνα 3-4 ποτάκια των 35 ευρώ ή ένα μπουκάλι και θα δεις ότι θα γλυκάνει μάλλον αμέσως η κατάσταση. Όπως ο τζογαδόρος στο καζίνο ταιζει τον κουλοχέρη έτσι κι εσύ πρέπει να ρίξεις τα λεφτά στο στριπ. Γιατί το στριπ γι' αυτόν που θέλει να πιεί το βράδυ είναι ο,τι το καζίνο για τον χαρτοπαίκτη.
Συμφωνώ με το παράδειγμα, αλλά ξεφεύγει το κόστος. 100 για ποτά συν το παράβολο που είναι τουλάχιστον 200 δεν μου ακούγεται vfm. Δεδομένου ότι μιλάμε για 20 λεπτά με την συγκεκριμένη κορασίδα και με το ρίσκο να βγει φόλα στις υπηρεσίες της. Για μένα πάει στις περιπτώσεις "Δεν έχω ιδέα που δουλεύω και ψάχνω για χαζούς", οπότε απλά προσπερνάω. Γνώμη μου πάντα. Δεν ξέρω πόσο βαρύ πορτοφόλι έχει ο καθένας, ή πόσα είναι διατεθειμένος να δώσει. Και πάλι τα σέβη μου.Για κερνα 3-4 ποτάκια των 35 ευρώ ή ένα μπουκάλι και θα δεις ότι θα γλυκάνει μάλλον αμέσως η κατάσταση. Όπως ο τζογαδόρος στο καζίνο ταιζει τον κουλοχέρη έτσι κι εσύ πρέπει να ρίξεις τα λεφτά στο στριπ. Γιατί το στριπ γι' αυτόν που θέλει να πιεί το βράδυ είναι ο,τι το καζίνο για τον χαρτοπαίκτη.
Συμφωνώ με το παράδειγμα, αλλά ξεφεύγει το κόστος. 100 για ποτά συν το παράβολο που είναι τουλάχιστον 200 δεν μου ακούγεται vfm. Δεδομένου ότι μιλάμε για 20 λεπτά με την συγκεκριμένη κορασίδα και με το ρίσκο να βγει φόλα στις υπηρεσίες της. Για μένα πάει στις περιπτώσεις "Δεν έχω ιδέα που δουλεύω και ψάχνω για χαζούς", οπότε απλά προσπερνάω. Γνώμη μου πάντα. Δεν ξέρω πόσο βαρύ πορτοφόλι έχει ο καθένας, ή πόσα είναι διατεθειμένος να δώσει. Και πάλι τα σέβη μου.
Αυτές είναι οι ταρίφες εδώ και πολλά χρόνια και δεν θυμάμαι να έχουν αλλάξει ποτέ σημαντικά. Όποιος θέλει πιο φτηνά μπορεί να βρει ένα call-girl ψηλό και όμορφο και να την περάσει με 200 ευρώ ας πούμε. Πάντως υπάρχουν και γι' αυτούς που θέλουν να πληρώσουν λιγότερα τα 150 ευρώ συν είσοδο και ένα ποτό κέρασμα, απλά δεν τις βλέπεις και σου πέφτει το μάτι κάτω όπως στις ακριβές. Έχουν προνοήσει για όλους. Τώρα αν είναι κανένα πιτσιρίκι που πήγε με ένα εικοσάευρο να πιει μια μπύρα, τότε εκεί δεν γίνεται τίποτα. Οι πο μεγάλοι άντρες έχουν συνήθως περισσότερα γιατί έχουν προχωρήσει στις ζωές τους, εκτός και αν είναι κανένας μικρός που έχει κληρονομήσει χρήμα. Και τα στριπτιζάδικα και η ζωή ίδια είναι πάντα., απλά η κοινωνία δεν παρέμεινε ίδια, δυστυχώς δηλαδή φτωχοποιήθηκε.Μάγκες αμα θέλετε τη γνώμη μου επειδή πάω πάνω απο 10 χρόνια σε αυτά τα μέρη, αν θέλετε γαμήσι στο στρίπ αρχικά θα πάτε μια καθημερινή κατα τις 12-1.
1. Καθημερινή 12-1
2. Βρίσκεις μια κοπέλα που δεν βαριέται και ειναι πιο ζεστή και ανθρώπινη.
3. Κερνάς ένα ποτό και παίρνεις και ένα πριβέ.
Αντε να πάει 120 το μαλλί για μια στο τόσο. Τωρα 200αρες και 300αρες εγω προσωπικά να πετάξω δεν έχω.
Μπα φίλε, δεν είναι θέμα χαζών και έξυπνων. Από πριν έχουν πει στην κοπέλα πως θα δουλεύει, ποιά τραπέζια θα πλευρίζει και τι θα ζητάει. Εργαζόμενη είναι σε επιχείρηση. Τέσπα και τα 100 ή 150 πολύ καλά είναι, περνάει η βραδιά πάρα πολύ ωραία.Συμφωνώ με το παράδειγμα, αλλά ξεφεύγει το κόστος. 100 για ποτά συν το παράβολο που είναι τουλάχιστον 200 δεν μου ακούγεται vfm. Δεδομένου ότι μιλάμε για 20 λεπτά με την συγκεκριμένη κορασίδα και με το ρίσκο να βγει φόλα στις υπηρεσίες της. Για μένα πάει στις περιπτώσεις "Δεν έχω ιδέα που δουλεύω και ψάχνω για χαζούς", οπότε απλά προσπερνάω. Γνώμη μου πάντα. Δεν ξέρω πόσο βαρύ πορτοφόλι έχει ο καθένας, ή πόσα είναι διατεθειμένος να δώσει. Και πάλι τα σέβη μου.
Και εδώ ρε;Ισχυει αυτο που διαβασα οτι στο κινκυ στο πριβε δεν βγαζουν ουτε τα ρουχα τους;
Οπου εχει κωλουςΚαι εδώ ρε;
Είσαί σίγουρος όπου έχει κώλους; Γιατί άμα σε ταγκάρω τώρα σε ένα νήμα, θα τρέχεις και δεν θα φτάνειςΟπου εχει κωλους
Κώλος με ρούχα όμως δεν λέει..Οπου εχει κωλους
Το πιάσαμε, οπότε μην κάνεις ταγκ!Είσαί σίγουρος όπου έχει κώλους; Γιατί άμα σε ταγκάρω τώρα σε ένα νήμα, θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις
Ισχύει τελικαΚώλος με ρούχα όμως δεν λέει..
Έχει κρύο ακόμα μανΙσχυει αυτο που διαβασα οτι στο κινκυ στο πριβε δεν βγαζουν ουτε τα ρουχα τους;
θα συμφωνησω απολυτα , απο τη στιγμη που περνας τη πορτα σε τετοιο μαγαζι δε υπαρχει vmf . παρα μονο budget και κοιτας να περασεις τελεια με οτι εχεις. τα ποσα θα ξοδεψεις εχει να κανει αμεσα και με ποση ωρα θα μεινεις. δε υπαρχει περιπτωση με 150 να βγαλεις τη βραδια με μια που να σαρεσει. και να κατσεις 6 ωρες μαζι της. ειμαστε στο 2025 και τα 150 δυστυχως ειναι σαν 50-60 πριν απο 10 χρονια.Μπα φίλε, δεν είναι θέμα χαζών και έξυπνων. Από πριν έχουν πει στην κοπέλα πως θα δουλεύει, ποιά τραπέζια θα πλευρίζει και τι θα ζητάει. Εργαζόμενη είναι σε επιχείρηση. Τέσπα και τα 100 ή 150 πολύ καλά είναι, περνάει η βραδιά πάρα πολύ ωραία.