Γνωμη για Athens Queens :
Λοιπόν αν και ψωλόκρυο σήμερα κατέβηκα με τη μηχανή. Έκατσα ενα 2ωράκι σύνολο και έφυγα.
Χαλαρή φάση καθημερινές.... έχεις την ησυχία σου καμία σχέση με το Σαββατο που πάει πολύς κόσμος.
Ειναι και καθημερινή και τα πιτσιρίκια έχουν σχολείο αύριο
Το προσωπικό ευγενέστατο..... πραγματικά παίρνουν 10 στα 10 όλοι τους και ο κύριος στην υποδοχή.
Ειδικά ο σερβιτόρος με ρώτησε 2-3 φορές εάν ειμαι εντάξει και αν όλα ειναι ΟΚ. Δεν το χω ξαναδεί αυτο το πράγμα.
Μιλάω για τον μελαχροινό που ειναι απο τη μεριά του dj.
Απο κοπέλες εκεινη που ξεχώρισε όπως έγραψα ηταν η Τατιάνα... Ισπανίδα μελαχροινή με πολύ όμορφο κώλο και γυμνασμένα πόδια. Πολύ γλυκειά διακριτική και τουλάχιστον με μένα ηταν και θερμή. Δεν ξέρω αν το κάνει με όλους
έπεσαν μερικά φιλιά στο στόμα και με απογείωσε. Της ειπα οτι θα ξαναπάω για πάρτη της.
Επισης χορούς πήρα και με τη ξανθιά τη βυζαρού που κάθεται απο τη μεριά του dj καλή μεν αλλα Τατιάνα δεν ήταν.
Η μοναδική παραφωνία της βραδιάς... ηταν μια ξανθιά λατίνα που ήρθε στο τραπέζι μου και τελικά τη πήρα για χορό ενω όλοι ξέρουμε ποσο φόλες ειναι οι λατίνες.... μου έκανε ελάχιστα παραπάνω χορό και τον ζήτησε διπλό.
Επειδή δεν είμαι γύφτος και δεν ήθελα να κάνω θέμα για 5 ευρώ παραπάνω της έδωσα το 10αρικο και τη χαιρέτησα.
Απλά δεν θα ξαναπάρω ποτέ ξανά μαζί της χορό. Δεν ηταν και κάτι το ιδιαίτερο σε κάποια φάση μου ειπε οτι κουράστηκε κιολας και αμα θέλω να πιούμε ποτό στο τραπέζι. (Να τη κεράσω βεβαια)
Αν ήταν η Τατιάνα ναι... αυτην με τίποτα
δυστυχώς το μόνο που δεν έκανα ηταν να ρωτήσω την Τατιάνα για πριβέ. Κατα τα άλλα μου έχουν ξανατύχει φάσεις με γκόμενες που έπαιξε φάσωμα με γλωσοφιλα στο χορό... μάλιστα κάποιες μου εχουν πεί οτι δεν το κάνουν με όλους.
Με τη συγκεκριμένη δεν έπαιξαν τοσο βαθειά φιλάκια αν και μαλακία μου που πήρα χορο με την Λατινα και δεν επέμεινα με τη Τατιάνα ξανά.
Όποιος πάει να πάρει μαζι της... ειναι εγγυηση η τύπισα.
Αυτά. Δεν θα ανεβάσω τωρα ξεχωριστή κριτική για αυτό το σκηνικό... ενα απλό χαμουρεματάκι και λιγο μπανιστήρι ηταν η φάση αποψε.
Οι χοροι στη πιστα αραιοί αλλα ωραίοι. Καλα να περνάμε.