Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Χαμός χτες στο Αλκα!
Πέρα που έχει γεμίσει απίστευτα 25χρονα Ουκρανιδια, αψεγάδιαστα με φάτσες μοντέλου, είχε αρκετές καλές φάσεις.
- πελάτισσα ανέβηκε στη σκηνή και αφού τσιμπουκωσε 2 φορές έναν χορευτή, τη γάμησέ στα 4 αν και δεν καβλωνε ο τύπος να τίποτα. Η συμφωνία ήταν να πάρει 100€, αν γυρνούσε να βλέπει ο κόσμος ότι την γαμαει, αλλά δε δέχτηκε και την έκανε ξεφτιλα ο εκφωνητής. Κάποιοι θα πούνε στημένο. Θα πω ότι αν ήταν στημένο θα τα έκαναν όλα όπως πρέπει. Και θα ήταν προετοιμασμένος ο γαμιας και εκείνη δε θα είχε θέμα να γαμηθει φουλ.
- Αφροδίτη, γιατρός Σειρηνακη σε live sex και τα πήρε όλα στόμα στο τέλος
- Έχω παρατηρήσει ένα γέρο στα 65 να έχει έρθει και άλλες φορές και να του δίνουν ολόκληρο καναπέ για μόνος του, ενώ πάντα χαιρετάει τις μισές κοπέλες του μαγαζιού ή κάθονται μαζί του 3-4 κάθε φορά. Χτες ήρθε στο μαγαζί με διμετρη τσόντα Ρωσίδα, με εφαρμοστο φόρεμα που έβλεπες τεράστιες βυζάρες από μέσα και Ρώγες τέντα και μια λευκή στριγκαρα. Την πάσαρε σε χορευτή του μαγαζιού, που την πήρε μάλλον για πριβε για κανένα μισάωρο. Μετά την είχε αγκαλιά συνέχεια, χωρίς καν να τη φιλάει ή κάτι άλλο.
Ελπίζω να τη δούμε στο μαγαζί.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.110
Πόντοι
6.635
Καλημέρα φιλαράκι. Νομίζω το αδικείς. Έχω πάει 4-5 φορές το τελευταίο τετράμηνο και έχει δυνατά κορίτσια.

1. Καρολίνα. Αλβανίδα- άπταιστα ελληνικά, με έναν από τους ωραιότερους κώλους που έχω δει ποτέ. Ηλικία γύρω στα 30-35. Τα κάνει όλα αν σε ενδιαφέρει.

2. Σάντρα. Σέρβα, αρκετά τατουάζ με τρομερο κορμί και συμπαθητικό πρόσωπο. Τελείως νυμφομανής. Πίνεις 1-2 ποτά και σου προτείνει από μόνη της να πάτε πάνω. Επίσης και αυτή τα κάνει όλα.

3. Λάνα. Πολύ ωραίο Milf γύρω στα 35-40 από Ουκρανία. Πολλά χρόνια Ελλάδα, την γλώσσα την ξέρει απέξω και ανακατωτά. Σώμα μέτριο αλλά ένα από τα ομορφότερα πρόσωπα που έχω δει στην ζωή μου. Πολύ ευγενική κοπέλα. Πάει σε πριβέ αλλά μέχρι φραπέ.

4. Όλγα από Ρωσία αν δεν κάνω λάθος. Γύρω στα 25. Πολύ σεξουαλική γυναίκα. Ποδάρες, κωλάρα. Μιλάει αγγλικά και ελληνικά. Έχει αρκετά τατουάζ. Θα σου κάνει καλή παρέα. Δεν γνωρίζω τι κάνει στο πριβέ, αλλά από ότι πήρα χαμπάρι, δεν είναι για πολλά.

5. Kate. Πιτσιρίκα γύρω στα 25 από Λευκορωσία. Ξανθιά, petite με σκούρο μάτι. Μέσα στην τρέλα η κοπέλα, μπήκε φίλος και μου είπε ότι αξίζει. Ριφατα 150€ για να την μησεισγα.

6. Αλίνα. Μελαχρινή, δεν θυμάμαι εθνικότητα με διαστημικές βυζάρες. Βγάζει μια ξινίλα στην αρχή αλλά αν την διαχειριστείς περνάς τέλεια. Επίσης με 150€ την γαμάς.

Υπάρχουν πολλές επιλογές και το θεωρώ τίμιο, αντρικό strip club. Σε σχέση με το kinky opera και το Alcatraz που έχουν γίνει πιο American
Bar είναι η καλύτερη λύση. Πρέπει να πας μια-δυο φορές για να κόψεις κίνηση και να δεις πως λειτουργούν.
Παίχτη αυτή η Αλίνα έχει φυσικό βυζί?
Μήπως είναι η Αλίνα που δούλευε kinky opera?
Ταιριάζει η περιγραφή μελαχρινή με ωραία βυζιά.

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
29
Like
1.579
Πόντοι
2.411
Παίχτη αυτή η Αλίνα έχει φυσικό βυζί?
Μήπως είναι η Αλίνα που δούλευε kinky opera?
Ταιριάζει η περιγραφή μελαχρινή με ωραία βυζιά.

Ναι, ναι φυσικό είναι το βυζί της. Δεν γνωρίζω αν είναι η ίδια.

manosathens

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα, μιας και είμαι εκτός για καιρό, ποια μαγαζιά έχουν 5 ευρώ τον χορό;

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.484
Πόντοι
206
Είδα κάποιες νέες φωτογραφίες εργαζόμενων στο Caissa στην ιστοσελίδα τους στο Facebook. Ήταν λατίνες και δεν βλεπόντουσαν. Έχει πάει κάποιος τον τελευταίο μήνα να δώσει καλοπροαίρετα εικόνα του τι γίνεται; Σλάβες υπάρχουν αρκετές στον χώρο;

scouser87

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Like
6
Πόντοι
0
Συναγωνιστές σε ποιο μαγαζί θα βρούμε καμία βυζαρου να γουστάρουμε???

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Ποιο θεωρείται καλό στριπτιτζαδικο στην Αθήνα για να γουστάρουν γυναίκες;

abcxyz

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2013
Like
518
Πόντοι
81
φίλε μου στα 100 γαμάμε ωραίες γυναίκες σε στρίπ(ακόμη ευτυχώς αλλά δεν σου λέω πού).....γιατί να δώσω 250 για τις κοπέλες του κίνκυ ή του άλκα????

Μηπως παιζει καμμια σαν αυτη στα 250 ευρω ? - Τα πληρωνω ευχαριστως..:hi:

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.488
Πόντοι
2.836
Χαμός χτες στο Αλκα!
Πέρα που έχει γεμίσει απίστευτα 25χρονα Ουκρανιδια, αψεγάδιαστα με φάτσες μοντέλου, είχε αρκετές καλές φάσεις.
Πόσες γυναικες περίπου έχει το ροστερ αν θυμάσαι? Παντως στο alcatraz είχα συναντήσει την καλύτερη ποιότητα -σε εμφάνιση πάντα- κοπέλες από όλα strip που έχω επισκεφθεί. Τώρα αυτή την περίοδο δεν ξέρω τι παίζει....

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Πόσες γυναικες περίπου έχει το ροστερ αν θυμάσαι? Παντως στο alcatraz είχα συναντήσει την καλύτερη ποιότητα -σε εμφάνιση πάντα- κοπέλες από όλα strip που έχω επισκεφθεί. Τώρα αυτή την περίοδο δεν ξέρω τι παίζει....
Ε ναι ρε φίλε αυτό λέμε όσοι έχουμε πάει. ότι το μαγαζί έχει απίστευτα μουνια.
Και μπαίνουν κάτι πουθενάδες και λένε μια ότι οι κοπέλες δεν αξίζουν, μια ότι δε βρίσκουν να κάτσουν.
Ή gay είναι ή απλά χαζοί, λες και υπάρχουν αλλού καλύτερα μαγαζιά.
Από αριθμό γυναικών, πιστεύω άνετα γύρω στις 40 γκόμενες να παίζουν εκεί μέσα.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.488
Πόντοι
2.836
Και μπαίνουν κάτι πουθενάδες και λένε μια ότι οι κοπέλες δεν αξίζουν, μια ότι δε βρίσκουν να κάτσουν.
Δεν είναι τυχαίο ότι το μαγαζί αυτό έχει γίνει σκηνικό σε πολλές ταινίες του νεου ελληνικού κινηματογράφου.... δεν ειναι διαφήμιση μόνο αλλα κ η ποιότητα που το κάνει να ξεχωρίζει..... Αυτοί που το κράζουν είναι άσχετοι....να φανταστείς έχω ακούσει να λένε μερικοί ότι δεν δίνουν τα λεφτά τους σε αλβανούς ....καρφί σπόντα για την ιδιοκτησία.......

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
Σαββατο βραδυ εκανα ενα καλο τουρακι, FBI 90% και Caissa 70% λατινες δραμα, κινκυ και αλκα τα γνωστα

τα εσκορτ ειναι μονοδρομος

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.170
Πόντοι
5.916
και εσείς που δεν είστε πουθενάδες τί κάνετε με αυτές τις υπερμουνάρες???? τους λέτε πόσο ωραία περάσατε στις διακοπές του καλοκαιριού και των χριστουγέννων???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν είναι τυχαίο ότι το μαγαζί αυτό έχει γίνει σκηνικό σε πολλές ταινίες του νεου ελληνικού κινηματογράφου.... δεν ειναι διαφήμιση μόνο αλλα κ η ποιότητα που το κάνει να ξεχωρίζει..... Αυτοί που το κράζουν είναι άσχετοι....να φανταστείς έχω ακούσει να λένε μερικοί ότι δεν δίνουν τα λεφτά τους σε αλβανούς ....καρφί σπόντα για την ιδιοκτησία.......
για το αλκατραζ δε μιλάμε???

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
και εσείς που δεν είστε πουθενάδες τί κάνετε με αυτές τις υπερμουνάρες???? τους λέτε πόσο ωραία περάσατε στις διακοπές του καλοκαιριού και των χριστουγέννων???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

για το αλκατραζ δε μιλάμε???
Τι εννοείς τι κάνουμε;
Τουλάχιστον δεν έχουμε αυταπάτες ότι θα γαμήσουμε με 100€ τέτοια σλαβικά διαστημικά μουνια.
Προσωπικά ξέρω πολύ καλά γιατί πάω.
Πού κολλάει η ερώτησή σου;
Σου φαίνομαι να μη ξέρω γιατί πηγαίνω σε τέτοια μαγαζιά ή να μην ξέρω πώς να περνάω καλά;

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.488
Πόντοι
2.836
Σαββατο βραδυ εκανα ενα καλο τουρακι, FBI 90% και Caissa 70% λατινες δραμα, κινκυ και αλκα τα γνωστα

τα εσκορτ ειναι μονοδρομος
αμα γεμισαν κ Λατινες τα strip ειναι να μας κλαίνε οι ρέγγες σαν χωρα κ στην διασκέδαση....

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom