Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
Μελισα εχει πολυ ωραιο σωμα και ωραιο προσωπο στον χορο που κανει αφηνει χουφτωμα και παλαμουτη και δεν σε αφηνει να φυγεις ετσι.
από γαμήσια και πίπες στα πριβέ προκόπη μου τώρα μας λες ότι αφήνει χούφτωμα και ....παλαμούτη??????? αχαχαχα ..κοίτα λίγο τον καθρέπτη σου μήπως μεγάλωσε η μύτη σου?

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
Το dream girls εχει χασει την αιγλη του οπως πριν μερικα χρονια ελαχιστες καινουργειες κοπελες.
ναι ε??? και ποιές είδες όταν πήγες????γιατί σε όλα τα μαγαζίά πλην γκόλντεν μας λες γενικότητες που οποιοσδήποτε μπορεί να πεί ακόμη και αν δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του εκεί μέσα.....ενώ στο γκόλντεν μιλάς υποτίθεται με..."γεγονότα"!!!!!!! Τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμμύδια βρε προκόπη?

georgezm

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2017
Like
26
Πόντοι
0
Αδέρφια ξέρετε σε ποιο stripclubs δουλεύει η Αφροδίτη αδαμη; είχα διαβάσει κάπου ότι σε ένα stripclubs πηγαίνει και η Κέλλυ λιοντου αληθεύει αν ναι Μήπως ξέρεις κάποιος σε ποιο;

giorgos21024

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε ολους!Μολις πήρε το μάτι μου και ενα καινουργιο στην Συγγρού στην Πάντειο το empire gentlemens club.Το έχει επισκεφτεί κανείς να μας πει τι παίζει?

Roger!

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2023
Like
1
Πόντοι
0
Παιδια ,ξέρετε που έχει καμία μαύρη με καμπύλες σε στριπτιτζαδικο ;

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
Καλησπέρα σε ολους!Μολις πήρε το μάτι μου και ενα καινουργιο στην Συγγρού στην Πάντειο το empire gentlemens club.Το έχει επισκεφτεί κανείς να μας πει τι παίζει?
Που ακριβώς εννοείς ? μένω δίπλα πως δεν το είδα στο dream girl κοντά?

giorgos21024

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
0
Που ακριβώς εννοείς ? μένω δίπλα πως δεν το είδα στο dream girl κοντά?
Είναι πιο πίσω πριν την καντινα με τα λουκάνικα!Λ. Συγγρου 130.Αν πας ριξε μια ενημέρωση εδω η σε pm!

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
καλησπέρα παιδιά μεσα στην βδομάδα λεω να περάσω με 2 φιλους απ γκολντεν εχω καιρο να παω ημουν συχνός πελάτης πριν φυγω Γερμανία... Ένας απ τους φίλους θέλει ν δωσει μπριζόλα εαν δεν βρούμε κάποια αλλη λογικα θα περασει με Εβελίνα θα πρσπαθησει μηπως κατσει 30 λεπτά στο διπλο πριβέ που δεν νονιζω να τον αφησει ο Βασίλης που είναι υπεύθυνος στους χορους συνήθως αφήνει 16 17 μάξιμουμ 20 λεπτα.. Έχει κατσει κανένας παραπανω χρόνο ?

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
καλησπέρα παιδιά μεσα στην βδομάδα λεω να περάσω με 2 φιλους απ γκολντεν εχω καιρο να παω ημουν συχνός πελάτης πριν φυγω Γερμανία... Ένας απ τους φίλους θέλει ν δωσει μπριζόλα εαν δεν βρούμε κάποια αλλη λογικα θα περασει με Εβελίνα θα πρσπαθησει μηπως κατσει 30 λεπτά στο διπλο πριβέ που δεν νονιζω να τον αφησει ο Βασίλης που είναι υπεύθυνος στους χορους συνήθως αφήνει 16 17 μάξιμουμ 20 λεπτα.. Έχει κατσει κανένας παραπανω χρόνο ?
η εβελίνα είναι ρουμανία εδώ και 2 βδομάδες περίπου...δεν ξέρω πότε επιστρέφει!

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
το θέμα επίσης είναι να πέφτουν μπριζόλες με ναραμού όχι με μετριάτζες......και αν εξαιρέσεις την μάρκινα που είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΑΡΑΜΟΥ , δε θυμάμαι να έχω δει όσες φορές πήγα κάτι άξιο για 150 και πάνω για να της τον χώσεις εκεί μέσα....βέβαια δεν έχω πάει το τελευταίο διάστημα εκεί γιατί χαλιέμαι γενικά με το όλο concept του ιδρύματος αλλά πόσο να έχει αλλάξει προς το καλύτερο???
Με την μαρκινα γινεται τιποτα στο πριβε η εχει αλλο τιμοκαταλογο;

GrStallion

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
165
Πόντοι
1
η εβελίνα είναι ρουμανία εδώ και 2 βδομάδες περίπου...δεν ξέρω πότε επιστρέφει

Η Εβελίνα - ο Ρουμανικός κόπρος - έχει επιστρέψει Ελλάδα σίγουρα. Φαντάζομαι θα δουλεύει ήδη (αυτό δε το ξέρω στο 100%)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
Με την μαρκινα γινεται τιποτα στο πριβε η εχει αλλο τιμοκαταλογο;
μωρε γίνεται με τον υπερμούναρο αλλά πρώτον αμαρτία είναι να δώσεις 150 ευρώ απλά για το παλμαρέ όταν τη γαμάγαμε με 60 ευρώ στα μασατζίδικα.....σέρβις όλα με πότα χαίρω πολύ γειά σας....δεν ενδιαφερόμεθα

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
εχει γυρίσει μάγκες απο την Κυριακή εχω το insta της και είδα τα στορυ της αλλα δεν έβαλε Στο γκολντεν τρεχει μαλλον με έναν πελατη βόλτες στην Αθήνα έκανε

abcxyz

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2013
Like
525
Πόντοι
81
Eγιναν τιποτα αλλαγες στο Καισα ? Ισως καποιο ανανεωμενο ροστερ ?

elvitoras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2018
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα,

πέρασμα από Athens Queens, λίγα κορίτσια, αδιάφορη ατμόσφαιρα, πήρε το μάτι μου τη Σοφία Μπαλαμπάνη(όχι ως πελάτισσα) έκανε ένα χορό στη πίστα, αλλά δεν περνούσε με πελάτες ούτε ρώτησα αν μπαίνει ενδότερα(psycho τελείως η γκόμενα).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom