Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.226
Πόντοι
3.820
Συναδεφε στις αλλες θεματικές ενότητες οπως π.χ. Κωλόμπαρα που γαμάς και Μασατζίδικα που γαμάς γραφουν φορα παρτιδα σε ποια μαγαζια και ποιες κοπελες γαμιουνται οπως εχουν γραφει και λεπτομεριες για συνευρεσεις ειτε σε μασατζιδικα ειτε σε καβατζες σε κολωμπαρα οποτε που ειναι το προβλημα και για τα στριπτιζαδικα να γινεται το ιδιο;;
ως αναφορα τους τυπικους λογους,τα μαγαζια αυτα εχουν νομιμη αδεια,αφμ κτλ,δεν ειναι κρυφα μασατζιδικα η μπουρδελα,δεν παρεχουν φαινομενικα σεξ,γινεται απο καποιες για το κατι παραπανω και φυσικα βγαζει και το μαγαζι.επειδη λοιπον αυτη η υπηρεσια ειναι "εξτρα" και οχι παρεχομενη στανταρ απο το μαγαζι,υπαρχει και μια κατηγορια κοριτσιων, εκτος απο αυτες που το κανουν με ολους και αυτες που δεν το κανουν,οι οποιες το κανουν αναλογα με το προφιλ του καθε πελατη,οικονομικο εμφανισιακο,οτιδηποτε αυτες τις κανει να νοιωσουν καλυτερα για να προχωρησουν.. οπως καποιες το κανουν επιλεκτικα εξω το ιδιο γινεται και μεσα..π.χ αν εσυ κερασεις 10 ποτα,εισαι σοβαρος εμφανισιμος και νομιζει οτι πρεπει να σε "ευχαριστησει"για να σε πιασει πελατη δεν σημαινει οτι θα συμβει με ολους..επομενως η ενημερωση για αυτο το θεμα, εκτος ολων των αλλων λογων, αλλα και για αποφυγη παρεξηγησεων, πρεπει να ειναι προσεκτικη.

zebiosmixail75

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Μάλλον κοροιδευομαστε, συγκεκριμένα στο athens queens ο τσεκαδορος στους χορούς με τα γυαλιά και χωρίς μαλλί, μου έχει προτείνει επανειλημμένα να πάρω πριβε μετά από απλό χορο όταν πλήρωσα αναφέροντας πως θα υπάρξει κανονικά σεξ εντος του πριβε χορού(ενώ η κοπελα μπορεί να μην κάνει και τιποτε) . Παρόμοιο σκηνικό και στο Dreams παλιότερα. Επίσης έχει τύχει να μου πει κοπέλα για άλλη κοπέλα οτι κάνει έξτρα κλπ κλπ. Ας ανοίξει κανονικά θέμα σε ποια στριπ γαμας και ποιες κάνουν εξτρα. Να μην μας παραμύθιαζουν και λένε αλλα στο καθένα.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
Γι αυτό κερνάς ποτό και ρωτάς την ίδια την κοπέλα...
Ακριβό σπορ το γαμήσι στο στριπ, με αμφίβολες υπηρεσίες και σε άβολους χώρους...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Μάλλον κοροιδευομαστε, συγκεκριμένα στο athens queens ο τσεκαδορος στους χορούς με τα γυαλιά και χωρίς μαλλί, μου έχει προτείνει επανειλημμένα να πάρω πριβε μετά από απλό χορο όταν πλήρωσα αναφέροντας πως θα υπάρξει κανονικά σεξ εντος του πριβε χορού(ενώ η κοπελα μπορεί να μην κάνει και τιποτε) . Παρόμοιο σκηνικό και στο Dreams παλιότερα. Επίσης έχει τύχει να μου πει κοπέλα για άλλη κοπέλα οτι κάνει έξτρα κλπ κλπ. Ας ανοίξει κανονικά θέμα σε ποια στριπ γαμας και ποιες κάνουν εξτρα. Να μην μας παραμύθιαζουν και λένε αλλα στο καθένα.
αυτό που δε μπορείτε να καταλάβετε ορισμένοι είναι ότι ΔΕΝ υπάρχουν εγγυήσεις!! με πόρνη πας σε μπουρδέλο/στούντιο/ξενοδοχείο και το τί υπηρεσίες θα σου προσφέρει δεν είναι σίγουρο.
Θα πω εγώ ότι η τάδε στο Στριπ έκανε το α, το β ? ΠΟΤΕ
Στο Lido ,προ πυρκαγιας, στο απλό πριβέ των 50 ευρώ δυο κοπέλες προσέφεραν και σεξ (ειδικά τις δύσκολες μέρες). Σε άλλο μαγαζί, στο κανονικό πριβέ, κοπέλα έκατσε 45' και δέχτηκε 2 φορές τελείωμα..
Σε όλα τα Στριπ -εκτός Alkatraz- υπάρχουν κοπέλες που κάνουν είτε στοματικό, είτε handjob, είτε σεξ.
Τη ρωτάς και σου λέει. Αν θέλεις κερνάς και ένα σφηνάκι 10 ευρώ και στα εξηγεί καλύτερα .
Γενικά ,οικονομοτεχικά μιλώντας το σεξ σε στριπτιζάδικο δεν αξίζει τα λεφτά του. Δίνεις 100 ευρώ για να ξεδώσεις σε ένα καναπεδάκι, με όχι τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής , για κανα 20λεπτο και για κοπέλες που αντίστοιχές τους βρίσκεις εκατοντάδες στα στούντιο/αγγελίες/μασατζίδικα.
Το κάνεις επειδή σε εξιτάρει η φάση, η φαντασίωση..Βέβαια πλέον ούτε αυτό ισχύει, αφού οι περισσότερες πηδιούνται κανονικά..

zebiosmixail75

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Εφόσον κάποιες κάνουν το κάτι παραπάνω, είτε είναι μαλάκια είτε σεξακι είτε οτιδήποτε, γιατι είναι κακό να το συζητάμε σε ένα τέτοιο θέμα? Ούτως ή άλλος αυτές που δεν κάνουν εξτρα και είναι μόνο χορεύτριες τιμή τους και καμαρι τους.

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31
Τι να γαμηθουνε έχουν 4 πατσαβουρες που γαμιουνται στα πριβέ..και οι άλλες που σου πουλάνε παραμύθι για να στάζεις..μουφα είναι η φαση.. ότι δήθεν σε γουστάρουν κ άμα θέλουν να κάνουν κάτι με κάποιο θα το κάνουν χωρίς λεφτά.. για τον κύριο χορηγό ψάχνουν κ στο παίζουν κυρίες

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Με σεβασμό πάντα στον συναγωνιστή βαρουχο το καισσα έχει γύρω στης 17 γυναίκες οι οποιες είχανε ρεπό οι πιο πολλές είδες κάπου 8 και δίκιο έχεις μέτριες είναι αλλά έχει και κάποιες καλές που λείπανε από αυτές που είδες οι περισσότερες φεύγουν αυτές της μέρες και θα έρθουν άλλες αλλά το έχω πει και γω που είμαι θαμώνας εκεί θέλει αλλαγές το μαγαζί αλλιώς το βλέπω απατο και εννοώ να φέρει όμορφες γυναίκες .

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618
Με σεβασμό πάντα στον συναγωνιστή βαρουχο το καισσα έχει γύρω στης 17 γυναίκες οι οποιες είχανε ρεπό οι πιο πολλές είδες κάπου 8 και δίκιο έχεις μέτριες είναι αλλά έχει και κάποιες καλές που λείπανε από αυτές που είδες οι περισσότερες φεύγουν αυτές της μέρες και θα έρθουν άλλες αλλά το έχω πει και γω που είμαι θαμώνας εκεί θέλει αλλαγές το μαγαζί αλλιώς το βλέπω απατο και εννοώ να φέρει όμορφες γυναίκες .

Σιγουρα η μέρα ήταν δύσκολη και ήταν πολλές οι απουσίες.Αλλά πρέπει να υπάρχουν και κάποιες,έστω λίγες που θα παραμένουν και σε αυτές τις μέρες.
*Πολύ πεσμένο εμφανισιακά.
*Δε μπορεί να μην υπάρχει έστω μία εμφανίσιμη...
• Όσο για το χώρο θέλει κάτι να γίνει για να φαίνεται η ανανέωση...
Χρόνια Πολλά!

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Φίλε όπως είπα και παραπάνω έχει κάποιες καλές αλλά είχανε ρεπό αλλά και babylon που πήγα ελλειπαν πάρα πολλές οπότε ήτανε γενικό το κλίμα και δεν το λέω επειδή πάω caissa .

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

pipinolatrhs45

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0

Πέρασμα χτες από Γκόλντεν.

Πρώτα μία πληροφορία: Το Ανόνυμο έκλεισε.

Ως εκ τούτου, παρά της απουσίες -μάλλον αδιούχες -  ήταν πολυπληθές χθες το ρόστερ του Γκόλντεν αφού ήταν εκεί και όλες από το Ανόνυμο.

Ικανοποιητική βραδιά για μένα, καλοί οι χοροί από τις περισσότερες, βέβαια σε αυτό ίσως να παιζει το ρόλο του και το γεγονός ότι είμαι συχνός θαμώνας στο ίδρυμα και οι ευνοούμενες μου με ξέρουν, οπότε είναι οκ στους χορούς.
Το μόνο πρόβλημα - ειδικά χτές έντονο λόγο του πλήθους  κοριτσιών - ότι δεν σου άφηναν λίγο χρόνο να ανασάνεις.
  Προσωπικά, και νομίζω οι περισσότεροι, όταν έχω μείνει ευχαριστημένος από κάποια στους χορούς, θέλω μετά να αράξω κανά δεκάλεπτο στο τραπέζι μόνος να κάνω το τσιγάρο μου και να πιο μια - δυο γουλιές μπύρα πριν πάω για τον επόμενο χορό. Όταν μου έρχονται κολητά η μια πίσω από την άλλη, λογικό να πω όχι.
1-2 έξυπνες πράγματι μου έδωσαν το χρόνο μου και επανήλθαν σε λίγο όταν έπρεπε.
Μια άλλη - με εκπληκτικούς κοιλιακούς ερήσθω εν παρόδο - όταν της είπα πέρνα σε κανα τέταρτο, στράβωσε.... και μετά καθόταν μόνη της σε ένα τραπέζι σε μια άκρη, την ίδια ώρα που εγώ ξέμεινα και με μια κάρτα στην τσέπη φεύγοντας. Φαίνεται δεν ήθελε να καταλήξει στην δική της τσέπη.
Πάντως γενικά έμεινα ικανοποιημένος
Τιμή 6 ευρώ γιατί ήταν μέσα και το δώρο Πάσχα

pipinolatrhs45

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0

Α, να συμπληρώσω, επειδή ξέρω ότι έχουν θαυμαστές, Αντρια - Μιρέλα έλειπαν σε άδεια.

Επίσης 1-2 ακόμα θα έχουν το ρεπό τους στις επόμενες μέρες - καθημερινές απ' ότι μου είπαν.

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.222
Πόντοι
1.796
Πέρασμα από Kinky Opera.. 1 ξανθιά με σιλικόνες αλλά με πολύ άγριο πρόσωπο και 1 αδύνατη καστανόξανθη οι μόνες που κάπως αντιμετωπίζονταν.. Έκατσα μπάρα,γιατί ξεκίνησε να δουλεύει μια φίλη μου και προτίμησα 100 φορές να κεράσω εκείνη,παρά ο,τι άλλο.. Εγώ μπυρίτσα. Over.

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31
Πέρασμα χτες από Γκόλντεν.

Πρώτα μία πληροφορία: Το Ανόνυμο έκλεισε.

Ως εκ τούτου, παρά της απουσίες -μάλλον αδιούχες -  ήταν πολυπληθές χθες το ρόστερ του Γκόλντεν αφού ήταν εκεί και όλες από το Ανόνυμο.

Ικανοποιητική βραδιά για μένα, καλοί οι χοροί από τις περισσότερες, βέβαια σε αυτό ίσως να παιζει το ρόλο του και το γεγονός ότι είμαι συχνός θαμώνας στο ίδρυμα και οι ευνοούμενες μου με ξέρουν, οπότε είναι οκ στους χορούς.
Το μόνο πρόβλημα - ειδικά χτές έντονο λόγο του πλήθους  κοριτσιών - ότι δεν σου άφηναν λίγο χρόνο να ανασάνεις.
  Προσωπικά, και νομίζω οι περισσότεροι, όταν έχω μείνει ευχαριστημένος από κάποια στους χορούς, θέλω μετά να αράξω κανά δεκάλεπτο στο τραπέζι μόνος να κάνω το τσιγάρο μου και να πιο μια - δυο γουλιές μπύρα πριν πάω για τον επόμενο χορό. Όταν μου έρχονται κολητά η μια πίσω από την άλλη, λογικό να πω όχι.
1-2 έξυπνες πράγματι μου έδωσαν το χρόνο μου και επανήλθαν σε λίγο όταν έπρεπε.
Μια άλλη - με εκπληκτικούς κοιλιακούς ερήσθω εν παρόδο - όταν της είπα πέρνα σε κανα τέταρτο, στράβωσε.... και μετά καθόταν μόνη της σε ένα τραπέζι σε μια άκρη, την ίδια ώρα που εγώ ξέμεινα και με μια κάρτα στην τσέπη φεύγοντας. Φαίνεται δεν ήθελε να καταλήξει στην δική της τσέπη.
Πάντως γενικά έμεινα ικανοποιημένος
Τιμή 6 ευρώ γιατί ήταν μέσα και το δώρο Πάσχα

Η Σαμπίνα εκεί ήταν;

pipinolatrhs45

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0

Δυστυχώς δεν την ξέρω τη συγκεκριμένη.. όπότε δεν έχω ιδέα αν ήταν

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Να ρωτήσω φίλε η μαυρουλα με το ωραίο σώμα από το ανονυμους ήτανε εκεί?

pipinolatrhs45

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Να ρωτήσω φίλε η μαυρουλα με το ωραίο σώμα από το ανονυμους ήτανε εκεί?

Μια μαυρούλα , μάλλον αδύνατη με ωραίο όντος σώμα και πρόσωπο, την έχω δει σίγουρα τελευταία στο Γκολντεν. Θα σε γελάσω αν ήταν στην τελευταία επίσκεψη, αλλά σίγουρα την έχω πετύχει κάποιο Σαββατόβραδο μέσα στις τελευταίες εβδομάδες

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Μια μαυρούλα , μάλλον αδύνατη με ωραίο όντος σώμα και πρόσωπο, την έχω δει σίγουρα τελευταία στο Γκολντεν. Θα σε γελάσω αν ήταν στην τελευταία επίσκεψη, αλλά σίγουρα την έχω πετύχει κάποιο Σαββατόβραδο μέσα στις τελευταίες εβδομάδες
Επιβεβαιώνω την επιβεβαίωσή σου!

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Ευχαριστώ παιδιά να είστε καλα θα το επισκεφτώ σύντομα αν και μακριά για μένα θα κάνω μια βόλτα.

pipinolatrhs45

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Πάντως χθες βράδυ που πέρασα ξανά,  η μαυρούλα  εμφανίστηκε κάποια στιγμή στο ακριβώς μπροστινό μου τραπέζι.   Άντρια επιβεβαιώθηκε ότι λείπει σε άδεια Ρουμανία, ρώτησα γιατί είναι΄ο έρωτας φίλου, απούσα και Μιρέλα αλλά δεν ρώτησα λεπτομέρειες γι αυτήν.
Εκτός από τις γνωστές μου, μια Πωλίνα μου άφησε καλές εντυπώσεις και έβλεπα και μια αδύνατη πολύ ζόρικη αν κρίνω από τις κινήσεις (είχε ένα στυλ '' θα παρθώ με όλους απόψε" ), αλλά δυστυχώς δεν ήρθε από το τραπέζι, φαίνεται πάντως ενδιαφέρουσα περίπτωση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom