Μάλλον κοροιδευομαστε, συγκεκριμένα στο athens queens ο τσεκαδορος στους χορούς με τα γυαλιά και χωρίς μαλλί, μου έχει προτείνει επανειλημμένα να πάρω πριβε μετά από απλό χορο όταν πλήρωσα αναφέροντας πως θα υπάρξει κανονικά σεξ εντος του πριβε χορού(ενώ η κοπελα μπορεί να μην κάνει και τιποτε) . Παρόμοιο σκηνικό και στο Dreams παλιότερα. Επίσης έχει τύχει να μου πει κοπέλα για άλλη κοπέλα οτι κάνει έξτρα κλπ κλπ. Ας ανοίξει κανονικά θέμα σε ποια στριπ γαμας και ποιες κάνουν εξτρα. Να μην μας παραμύθιαζουν και λένε αλλα στο καθένα.
αυτό που δε μπορείτε να καταλάβετε ορισμένοι είναι ότι
ΔΕΝ υπάρχουν εγγυήσεις!! με πόρνη πας σε μπουρδέλο/στούντιο/ξενοδοχείο και το τί υπηρεσίες θα σου προσφέρει δεν είναι σίγουρο.
Θα πω εγώ ότι η τάδε στο Στριπ έκανε το α, το β ? ΠΟΤΕ
Στο Lido ,προ πυρκαγιας, στο απλό πριβέ των 50 ευρώ δυο κοπέλες προσέφεραν και σεξ (ειδικά τις δύσκολες μέρες). Σε άλλο μαγαζί, στο κανονικό πριβέ, κοπέλα έκατσε 45' και δέχτηκε 2 φορές τελείωμα..
Σε όλα τα Στριπ -εκτός Alkatraz- υπάρχουν κοπέλες που κάνουν είτε στοματικό, είτε handjob, είτε σεξ.
Τη ρωτάς και σου λέει. Αν θέλεις κερνάς και ένα σφηνάκι 10 ευρώ και στα εξηγεί καλύτερα .
Γενικά ,οικονομοτεχικά μιλώντας το σεξ σε στριπτιζάδικο δεν αξίζει τα λεφτά του. Δίνεις 100 ευρώ για να ξεδώσεις σε ένα καναπεδάκι, με όχι τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής , για κανα 20λεπτο και για κοπέλες που αντίστοιχές τους βρίσκεις εκατοντάδες στα στούντιο/αγγελίες/μασατζίδικα.
Το κάνεις επειδή σε εξιτάρει η φάση, η φαντασίωση..Βέβαια πλέον ούτε αυτό ισχύει, αφού οι περισσότερες πηδιούνται κανονικά..