You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.340
- Πόντοι
- 5.916
Καινούργια κουπουνοκόλπα. Απο εκεί που βγάζανε μια κάρτα απο την προσφορά και βάζανε +2ε ανά χορό Παρασκευή Σάββατο και καπέλα στα πριβέ, τώρα πάρε κόσμε 3ε; Εμπνευσμένα σταθερή τιμολογιακή πολιτική
εγώ μία φορά πήγα από το STRING το καλοκαίρι και δεν μου άρεσε ούτε το επιτελείο ούτε οι γυναίκες του..δεν δοκίμασα επίσης χορό κλπ...το πρόβλημα δεν είναι ρε πούστη μου αν θα ναι ο χορός 3,5,7,9,10 κόμμα πέντε ή αν το πριβέ θα ναι 30 ή 35 ή 68,5..το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν οι γυναικάρες του παρελθόντος, δεύτερον ότι δεν υπάρχει το καυλάντισμα το ωραίο του παρελθόντος και οι υπηρεσίες στα πριβέ δεν είναι ξεκάθαρες από όλες τις γυναίκες και τα ιδρύματα...οπότε κινδυνεύεις ανα πάσα στιγμή και ώρα να χάσεις λεφτά
visitarxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2015
- Like
- 402
- Πόντοι
- 21
Τώρα ανοίγει και άλλο Πάρις λέγεται στα Βίλατζ κάπου κει και γράφει τρελά πράγματα σόου καμπαρέ στριπ μάγοι λιμουζίνες.ποιος ξέρει τι είναι πάλι αυτό.
visitarxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2015
- Like
- 402
- Πόντοι
- 21
Στο καισα πάντως έχει κάποιες καλές που κάνουν και σούπερ πριβέ.και έρχονται και ενισχύσεις απ' ότι έμαθα με πολύ όμορφες κοπέλες.
Τώρα ανοίγει και άλλο Πάρις λέγεται στα Βίλατζ κάπου κει και γράφει τρελά πράγματα σόου καμπαρέ στριπ μάγοι λιμουζίνες.ποιος ξέρει τι είναι πάλι αυτό.
Σε ποια village ;;;
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.428
- Πόντοι
- 786
εγώ μία φορά πήγα από το STRING το καλοκαίρι και δεν μου άρεσε ούτε το επιτελείο ούτε οι γυναίκες του..δεν δοκίμασα επίσης χορό κλπ...το πρόβλημα δεν είναι ρε πούστη μου αν θα ναι ο χορός 3,5,7,9,10 κόμμα πέντε ή αν το πριβέ θα ναι 30 ή 35 ή 68,5..το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν οι γυναικάρες του παρελθόντος, δεύτερον ότι δεν υπάρχει το καυλάντισμα το ωραίο του παρελθόντος και οι υπηρεσίες στα πριβέ δεν είναι ξεκάθαρες από όλες τις γυναίκες και τα ιδρύματα...οπότε κινδυνεύεις ανα πάσα στιγμή και ώρα να χάσεις λεφτά
Δυστυχώς το χόμπι έχασε κάθε ισορροπία. Είτε υπερβολικά ακριβά καταστήματα είτε παιδική χαρά καταστήματα. :S
Κάποιος ίσως θα αντιληφθεί το κενό με νέα πολιτική για να ξαναφέρει την μέση οδό. Ο χρόνος θα δείξει.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 740
- Like
- 52.018
- Πόντοι
- 36.988
Δυστυχώς το χόμπι έχασε κάθε ισορροπία. Είτε υπερβολικά ακριβά καταστήματα είτε παιδική χαρά καταστήματα. :S
Κάποιος ίσως θα αντιληφθεί το κενό με νέα πολιτική για να ξαναφέρει την μέση οδό. Ο χρόνος θα δείξει.
Στο alcatraz βλεπεις ωραιες γυναικες και αρκετό κόσμο.Αλλα απο υπηρεσίες για εμάς τους "καλομαθημένους" δεν προσφέρεται...
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.428
- Πόντοι
- 786
Στο alcatraz βλεπεις ωραιες γυναικες και αρκετό κόσμο.Αλλα απο υπηρεσίες για εμάς τους "καλομαθημένους" δεν προσφέρεται...
Ειδική κατηγορία στριποθέατρο ακριβή παιδική χαρά. Πάλι γενικού κοινού αλλά μεσαίας τάξης. Το Γκάζι είναι μια δυτική αποικία στο κέντρο. Λαός και Κολωνάκι αδελφέ μου. Αν είναι πάλι να την παίξω μόνος μου ας την παίξω λαϊκά
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 740
- Like
- 52.018
- Πόντοι
- 36.988
Έγραψες να ξέρεις!!!!!Πολυ ωραίο ποστ!!!
"Ας την παίξω λαικά..."
"Ας την παίξω λαικά..."
le samurai
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2018
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 740
- Like
- 52.018
- Πόντοι
- 36.988
λογικα θα είναι το παλιο sin
Μαλλον αυτο...Εκει στη περιοχή μονο αυτο ηταν....
visitarxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2015
- Like
- 402
- Πόντοι
- 21
Νομίζω όχι γράφει Πέτρου Ράλλη απέναντι από τα Βίλατζ και πρέπει να είναι μεγάλος χώρος το σινεμά ήτανε μικρό λογικά πάντα δεν ξέρω σίγουρα.
Recueillement
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Μετά απο 6 μήνες απο την τελευταία φορά που πήγα ξαναπάνω την ερώτηση που εκανα. Ως πιο εμπειροι και γνώστες ποιο μαγαζί θα προτείνατε για το επομενο Σαββατο; Τον Φλεβαρη μετά απο προτροπή απο εδώ πήγαμε Athens Queen και ήταν πολύ καλα. Τιμές για τα βασικά ξέρω απο την σελίδα. Αλλά επειδή αυτή την φορά θα εχουμε και πιτσιρικά αδερφό φίλου που παει πρώτη φορά θα ήθελα οποιος ξέρει να μου πει τι τιμές παίζουν σε "εξτρα" υπηρεσίες και ποιες ειναι αυτές. Τα λεφτά δεν είναι θεμα αλλά μέχρι ενα οριο. Δεν θα ξηλωθούμε και κανα 300αρι για να του κανει μια πιπα ας πουμε
κοίτα πμΜετά απο 6 μήνες απο την τελευταία φορά που πήγα ξαναπάνω την ερώτηση που εκανα. Ως πιο εμπειροι και γνώστες ποιο μαγαζί θα προτείνατε για το επομενο Σαββατο; Τον Φλεβαρη μετά απο προτροπή απο εδώ πήγαμε Athens Queen και ήταν πολύ καλα. Τιμές για τα βασικά ξέρω απο την σελίδα. Αλλά επειδή αυτή την φορά θα εχουμε και πιτσιρικά αδερφό φίλου που παει πρώτη φορά θα ήθελα οποιος ξέρει να μου πει τι τιμές παίζουν σε "εξτρα" υπηρεσίες και ποιες ειναι αυτές. Τα λεφτά δεν είναι θεμα αλλά μέχρι ενα οριο. Δεν θα ξηλωθούμε και κανα 300αρι για να του κανει μια πιπα ας πουμε
visitarxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2015
- Like
- 402
- Πόντοι
- 21
Φίλε πήγαινε καισα θα περάσεις καλά και έχει και full servise αν θέλεις λεπτομέρειες στείλε pm.
FBI τα παντα ολαααα.....Μετά απο 6 μήνες απο την τελευταία φορά που πήγα ξαναπάνω την ερώτηση που εκανα. Ως πιο εμπειροι και γνώστες ποιο μαγαζί θα προτείνατε για το επομενο Σαββατο; Τον Φλεβαρη μετά απο προτροπή απο εδώ πήγαμε Athens Queen και ήταν πολύ καλα. Τιμές για τα βασικά ξέρω απο την σελίδα. Αλλά επειδή αυτή την φορά θα εχουμε και πιτσιρικά αδερφό φίλου που παει πρώτη φορά θα ήθελα οποιος ξέρει να μου πει τι τιμές παίζουν σε "εξτρα" υπηρεσίες και ποιες ειναι αυτές. Τα λεφτά δεν είναι θεμα αλλά μέχρι ενα οριο. Δεν θα ξηλωθούμε και κανα 300αρι για να του κανει μια πιπα ας πουμε
Φίλε πήγαινε καισα θα περάσεις καλά και έχει και full servise αν θέλεις λεπτομέρειες στείλε pm.
Σου έχω στείλει και εγώ..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 27