pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.928
- Πόντοι
- 9.095
στουντιοκοριτσομονικα ε? Ποια ειναι αυτη ρε συ?
στουντιοκοριτσομονικα ε? Ποια ειναι αυτη ρε συ?
ευχαριστω τα μαλα για τις πλεροφοριες...για μενα το.κορυφαικ.μουνι εκει μεσα ειναι η καμελια η ρουμανα..δεν υπαρχει αυτο το μουνι! Αραγε να βιζιτωνεται?
είπες το σωστο όνομα! Εγω πάντως έβγαλα λαυράκι μετα τα χτεσινά...
το οποιο εργαζοταν σε ποιο-ποια στουντιο,?στουντιοκοριτσο
και γω αυτο πιστευα για αυτο δεν εκανα καμμια κινηση..α ρε τυχερακια..(ξερεξ αυτος..)Όχι..αυτό είναι 100% σίγουρο και επειδή ξέρω κάτι παραπάνω, θα το αφήσω εδώ..Αλλά σίγουρα δεν κάνει.
το ερώτημα είναι αν η μιρέλα εγαμιέται μέσα στο παραβάν..διότι αν εγαμιέται τότε..
έδωσες 30 για να την παίξεις μόνος σου?
... Οκ....
Δεν πήγα να σε μαλώσω...
Με την καριόλα συγχύστηκα!
εεεμ τυπε δεν το ξέρεις .... η καθεμια πάει να εκμεταλευτει τη κατασταση. Για αυτο και 2ο πριβέ μαζι της δεν υπήρξε και ουτε εχω ξαναπάρει χορο. Αμα έδινε εναν τελειωτικο φραπέ στο πριβέ θα ξαναέμπαινα και στο σπέσιαλ. άστες αν νομιζουν οτι με τη πονηρια και την τσιγκουνια στις υπηρεσιες οτι θα βγάλουν πελατεια πλανονται.
Επισης δεν ειναι έξυπνες. Γιατι εγω αν ημουν στη θέση της θα έβλεπα ποιος έρχεται συχνα και ποιος ειναι απλά περαστικος. Σε αυτον που περνάει πιο συχνά θα έκανα το κάτι παραπανω που νομιζω ειναι και το δικαιο.
Ναι σωστά τα λες τυπε.. απλά οι συγκεκριμένες γυναίκες πχ Μιρέλλα Αντρέα
Μάγια..την έχουν δει ντυβες.. περιορίζονται σε συγκεκριμένα πράγματα..τις έχω δοκιμάσει ολες σε σε πριβέ..Μια απογοήτευση..Η μόνη που άρχιζε σε πριβέ ήταν η Πάολα στα 60€..κ αυτή μην φανταστείς τίποτα τρελό..μόνο φραπεδιά..κάνει κ με 100€..δεν ξέρω τι κάνει αλλά δε νομίζω να γαμιεται πρέπει να σου φύγει πολύ χρήμα.. κοινός καλύτερα ένα στούντιο παρά αυτές