Αναγνωριστική επίσκεψη στο Ερώτικα, και όπως υποσχέθηκα, ακολουθεί ενημέρωση.
Όσον αφορά τον χώρο, το μαγαζί είναι ''μεσαίου μεγέθους '' θα έλεγα.
Μικρότερο από Άθενς και Γκόλντεν, μεγαλύτερο όμως από το Στρινγκ και πολύ πειρρσότερο από το Τους.
Μου άρεσε ο παραλληλογραμος σαν δωμάτιο, χώρος που έχει για τους χορούς, άφού είναι αφενός κάπως επομονομένος και διακριτικός και αφετέρου μεγάλος και έτσι θα αποφεύγεται πιστεύω εκεί το πρόβλημα που υπάρχει κάποιες φορές σε άλλα μαγαζιά που γεμίζουν οι καναπέδες και στριμώχνεσαι για τον χορό. Έχω την αίσθηση ότι στο ερώτικα, αυτό το πρόβλημα δεν θα υπάρχει. (Αν έκλειναν εντελώς και τις κουρτίνες που βλέπουν προς την πίστα, θα ήταν ακόμα καλύτερα)
Όσον αφορά το ρόστερ, θα επιβεβαιώσω τον slimreaper.
Είναι μικρό, περίπου δέκα κοπέλες, από ότι μου είπαν όμως έχουν σκοπό να φέρουν κι άλλες.
Προσωπικά μου άρεσαν ιδιαίτερα:
Η Άντζελα, αδύνατη καλλίγραμη, μελαχρινή με τατουάζ, ένα μεγάλο πάνω από τη μέση και ένα άλλο στο αριστερό πόδι, και σκουλαρίκια στις θηλές ( !!! )
Μια άλλη καστανόξανθη επίσης αδύνατη με μικρό στήθος (για μένα αυτό δεν είναι πρόβλημα) και πολύ ωραία μεσούλα με την οποία μάλιστα έκανα κάμποσους χορούς (μετά το πρώτο σετ ήρθε και δεύτερη φορά και καθώς ήμουνα ευχαριστημένος, ξανακάναμε)
και 1-2 ακόμα οι οποίες όμως δεν με επισκέφθηκαν οπότε δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες.
Το υπόλοιπο ρόστερ δε μου άρεσε ιδιαίτερα, αν και υπήρχαν 1-2 με πλούσιο μπούστο οπότε πιθανολογώ ότι σε κάποιους άλλους από εσάς που έχουν προτίμηση στο μεγάλο στήθος, ίσως και να άρεσαν.
Το σημαντικότερο όμως για μένα ήταν η πολύ ικανοποιητική διάρκεια χορών.
Εύχομαι να μην ωφείλεται μόνο στο ότι είναι ακόμα καινουριο το μαγαζί, και να συνεχιστεί και στο μέλλον να παρέχεται η ίδια διάρκεια.
Τιμή χορού 5 ευρώ.
Ποτό 10 ευρώ, άκουσα όμως ότι μοιράζουν φυλαδια προσφοράς, (προσωπικά δεν είχα, οπότε πλήρωσα 10)
Δεδομένου ότι είναι ακόμα αρχή για το μαγαζί, και όπως ειπώθηκε θα αυξηθεί το ρόστερ στην πορεία και με νέες προσθήκες, θα έλεγα ότι έμεινα αρκετά ικανοποιημένος.
Αν συνεχίσει να παρέχεται τόσο ικανοποιητική διάρκεια χορών και συνεχίσουν να είναι εκεί και οι 2 κοπελιές που μου άρεσαν, το βλέπω να γίνεται μια δυνατή εναλλακτική επιλογή στο εξής.