kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ανεφ με μπρι οτι κσερισΝα προτείνω σχετικα με τι; απλο χορο ή πριβε;
διαβασε καμια κριτική που εχω ανεβάσει.
ανεφ με μπρι οτι κσερισΝα προτείνω σχετικα με τι; απλο χορο ή πριβε;
διαβασε καμια κριτική που εχω ανεβάσει.
ανεφ με μπρι οτι κσερισ
δε βαριεμε απλα δε κσεροΚάτσε διαβασε ρε φιλε. Και πηγαινε οπου γουστάρεις.
Μην βαριέσαι.
θα παο εκι που λεσ σιντιμαΠήγαινε Athens Queen φιλε κ παρε οποια θες εχει αρκετές εκει..θα δεις ποια αξίζει κ ποια οχι ...δοκίμασε κάποιες κ βλέπεις..δε θα σου φύγουν πολλά λεφτα..
φοβερι ενιμεροσιAthens αρκετά καλό, σχετικά οικονομικό..απλά Παρασκευή και Σάββατο πέφτει ξεπέτα λόγω κόσμου..και χωρίς φουλ πρόγραμμα
Golden , πεσμένο
Dream ,πολλές επιλογές, φουλ πρόγραμμα από αρκετές (και ευπαρουσίαστες) κοπέλες
String,Toys θυμίζουν επαρχιακά μαγαζιά
Mousses , εδώ γελάνε
Libido, τίποτα ιδιαίτερο
FBI , ανάλογα με την ημέρα
Alkatraz , τα γνωστά
πολι καλοσ ενιμεροτισΝα πω επίσης ό,τι γίνεται προσπάθεια μετασχηματισμού του Χ-BAR σε στριπτιζάδικο (casa Babylon).Μεσοβδόμαδα που πέρασα δεν μπορεί να θεωρηθεί ακόμα Στριπ.. Επίσης η ποιότητα των γυναικών που δούλευαν (πόρνες) ήταν επιπέδου League 2...
Να πω επίσης ό,τι γίνεται προσπάθεια μετασχηματισμού του Χ-BAR σε στριπτιζάδικο (casa Babylon).Μεσοβδόμαδα που πέρασα δεν μπορεί να θεωρηθεί ακόμα Στριπ.. Επίσης η ποιότητα των γυναικών που δούλευαν (πόρνες) ήταν επιπέδου League 2...
πιγενε λαλουνααυτό δεν με ενοχλεί τοσο έχω γαμησει και χειρότερες. Ας ελπισουμε να έχουν συμμορφωθεί λιγο στις τιμές.
Επιμένω ότι για οσους ειμαστε συχνοι πελάτες η τιμή παιζει τεράστιο ρολο. Μη σου πω κιολας ότι κανονικα τους τακτικούς πελάτες θα έπρεπε να τους δινουν και κανα δωράκι παραπανω. Τοσα λεφτά τους έχουμε αφησει.
Τις προαλλες ημουν σε ένα κωλομπαρο. Εχω υπολογισει ότι του έχω αφησει ένα 300αρι εύκολα. Στειλε καμια βρε τυπε να μας κανει κανα έξτρα. Ελεος.
πιγενε λαλουνα
ινε πολι ορεα στα σκαλιαπαιζει γαμησι εκει;
να ταν κι άλλο αδερφέ. βγάλανε και ένα πανό ότι ... μεταφέρονται στο caissa. Ωραίο μαγαζάκι, άρχισε με καλές προοπτικές αλλά ακριβό και έχασε τον κόσμο γρήγορα. Αν ήταν έξυπνοι και είχαν καλύτερες τιμές, θα ήταν αρχηγοί αφού κάλυπταν περιοχή που δεν έχει κάτι άλλο.Avatar οριστικα τελος ?
Όνομα δεν δίνεις τύπε και θέλεις και βοήθεια...Ποιος μπορει να με βοηθησει και θα του αναψω λαμπαδα ισα με το μποϊ μου.
Παλια στο Erotica (Αχαρνών) δουλευε μια ψιλη μελαχρινη Αλβανίδα με κατι θεωρατα μασταρια....λιγο ομως πριν κλεισει ο συγκεκριμενος οικος , την βρηκα στο kinky opera. Εκει δεν δηλωνε αλβανιδα ομως.... ξερω δεν δινω ονομα και δεν βοηθαω, αλλα μηπως καποιος ξερει κατι??? Ειχα τρελο κολλημα με τις βυζαρες της....!!!!
Ναι κανει πολυ καλο χορό δουλευει στο Athens στο χαιδαρι..αλλα πρόσεχε γιατί κοιτάει να φάει χρήμα και θα προσπαθήσει να σε παει στο πριβε με 80€..μην πας δεν κανει σεξ εκει..καλυτερα να πας σε στούντιο με 50€..πάρτη χορό ειναι Αρκετα καλη..εως εκει..
σφραγιστε το θρεντ..
απο πουρειντζερ,καπετανιο,παθος για τεμαχια,τον κωλοπαιδαρα πιτσιρικα γαυρο κ αλλους ΤΙΤΑΝΕΣ του στριπορεπορταζ,πεσαμε σε κατι φτωχομπινεδες που μετρανε τα 5ευρα κ απο πανω γραφουν κ ενα καρο παπαριες τυπου "οδηγιες προς ναυτιλομενους"..
ΕΛΕΟΣ..