Επιστροφή πριν λίγο από το Άθενς.
Ήταν μια ικανοποητική βραδιά. Κόσμος όχι πολύς για σαββατόβραδο σε σχέση με τις άλλες 2-3 φορές που έχω πάει. Μισογεμάτο θα έλεγα. Βέβαια να σημειώσω ότι έφυγα σχετικά νωρίς (γύρω στις 2 και κάτι) οπότε δεν ξέρω αν γεμισε κι άλλο στη συνέχεια.
Εκείνο πάντως που μ αρέσει στο Άθενς είναι καταρχήν ο πολύ χαμηλός φωτισμός τόσο σε όλο το μαγαζί όσο και στους χώρους που γίνονται οι χοροί, κάτι που σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα και ζεστα, καθώς επίσης και το πλούσιο ρόστερ.
Από χορούς: 2 με μια ψιλή με πεσμένο στήθος δε θυμάμαι όνομα
3 με τη ΝΙκόλ (απλή συνονυμία με τη Νικολ του Γκόλντεν) η οποία μου προσέφερε μια girlfriend εμπειρία, με αγκαλιές , φιλάκια στο πρόσωπο (δυχτυχώς όχι και στα χείλη) που ήταν εξαιρετική και γι αυτό επιβραβεθηκε και με 3ο χορό.
2 με τη Σόνια
και 2 με μια ξανθιά ιδιαίτερα δυνατό εμφανησιακά μωρό, που δε θυμάμαι όμως όνομα.
Η Μάγια με επισκέφθηκε στο τραπέζι όμως στο λάθος ταιμινκ (μόλις είχα γυρίσει από το τρίτο σετ χορών) οπότε δεν την τίμησα. Ωστόσο με αυτή την κοπέλα, ίσως πιο ενδιαφέρον από τους χορούς είναι να την έχεις δίπλα σου στο τραπέζι, καθώς βγάζει μια πολύ θετική αύρα, και μιλάει και ΄σχετικά καλά ελληνικά. (Κρίμα που τα οικονομικά μου δεν επιτρέπουν κεράσματα ποτών)
Παρούσες ακόμα ήταν, η Πάολα , η Μπέλα , η Μικαέλα από γνωστές και φυσικά πολλές ακόμα που δεν γνωρίζω, 2-3 από τις οποίες, ιδιαίτερα δυνατές εμφανησιακά.
Ενδιαφέρουσα περίπτωση μια Όλγα, η οποία αν και δεν είναι ο τύπος μου εμφανησιακά, το έχει πολύ με την κουβέντα, ξέρει καλά ελληνικά και έχει χιούμορ, και σου φτιάχνει το κέφι. Μάλιστα τα αγγίγματα της κατά τη διάρκεια της κουβέντας είναι αρκετά περίτεχνα ώστε να σε βάζουν σε πειρασμό.
Μελοντικά ίσως τιμηθεί...
Και οι πληροφορίες που εκμαίευσα : Άντζελα και Τζέσικα είναι Μολδαβία για να φτιάξουν τα χαρτιά τους, με σκοπό να επανέλθουν.