Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
κοίτα από τα λίγα που ξέρω ! και αυτά από εδώ μέσα από παίχτες θρυλικούς και μυθικους που εσπρωχναν βλέπε πουρειντζερ και κάτι άλλα αλάνια που δώσανε ζωή σε αυτό το σαιτ όπως και από κάτι δικές μου εμπειρίες με στριπερ σε σύνολο κάτω από κάτι εκατοντάδες ευρώ δεν θα πέσεις!  ο λόγος είναι ο εξής. Μπορεί να βγάλει περισσότερα χωρίς να γάμηθει.  δεύτερον πρέπει να δει ότι είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις γενικά είναι ένα συνονθύλευμα...! μην ξεχνάς δεν πας σε μπούρδελο . εκεί μέσα πουλάνε φαντασίωση και λόγω δυσκολιών η έστω πίσματος πελατών και κάτι ψιλά ακόμα. ... σε κάθε περίπτωση είναι σαν να παίρνεις call girl και να την βάζεις να χορεύει μόνο τόσο χάλια θα είναι. ... με το ίδιο κόστος.  αν για να στον παίξουν θέλουν 50 φαντάσου τι θα ζητήσουν για σεξ . σεξ όχι άνετο αλλά αγχωμένο και ξεπέτα

Εμένα η μία μου ζήτησε 150 για γαμήσι. Όταν την ρώτησα για πόση ώρα μου είπε μέχρι να χύσεις. Μια ρουμούνα.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
σύνολο με έξοδο ποτό έστω δικό σου και κάτι ψιλά 200 μίνιμουμ.  δεν βλέπω διάφορα σε χρεώσεις από  νορμάλ cg

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6

Άλλη μου είπε 100 για 30 λεπτά. Ότι θέλουν κάνουν. Δεν θα είχα εμπιστοσύνη σε καμία, φυσικά!

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Άλλη μου είπε 100 για 30 λεπτά. Ότι θέλουν κάνουν. Δεν θα είχα εμπιστοσύνη σε καμία, φυσικά!

ακριβώς η χειρότερη φάρα καριολες και δεν θα γάμηθει κατά πάσα πιθανότητα και αντε μετά να βρεις το δίκιο σου

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
σύνολο με έξοδο ποτό έστω δικό σου και κάτι ψιλά 200 μίνιμουμ.  δεν βλέπω διάφορα σε χρεώσεις από  νορμάλ cg

Εγώ την χλεύασα. Την γκόμενα των 150. Της λέω και αν χύσω σε δύο λεπτα θα βγάλεις 75 το λεπτό; Και έφυγε.

aa_2

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα φιλοι!επειδη ειμαι τελειως καινουργιος και απειρος σε τετοια πραγματα θελω να μου πουν οι εμπειροι τι παιζει γενικα στα στριπτιτζαδικα,δηλαδη στα prive τι γινεται(ελευθερο στοματικο:που με ενδιαφερει πολυ , στοματικο με καποτα,sex,anal)? Και γενικα ποια ειναι τα καλυτερα για να παω με παρεα (μας αρεσουν μικρες,λεπτες,με κανονικα ή μεγαλυτερα βυζια και κωλο) ?
ευχαριστω πολυ εκ των προτερων παιδια!

Με 50 παιζει στοματικό -σπανίως ελεύθερο- και με 100 και sex από αρκετές κοπέλες σε Lido, αλλά και στο Kinky παλαιότερα (τώρα που άνοιξε πάλι δεν ξέρω τι γίνεται αλλά υποθέτω μία από τα ίδια). Σαφως δεν είναι οι καλύτερες από αυτές που βλέπεις να κυκλοφορούν στο μαγαζί, αλλά μερικές είναι αρκετά καλές. Η ένστασή μου είναι οτι ο χρόνος σπάνια ξεπερνά τα 30 λεπτά. Και όλα αυτά σε ένα στενό άβολο και βρώμικο δωματιάκι. Μες την κάβλα το κάνεις μερικές φορές, αλλά σαφώς το κόστος-απόδοση του strip-fuck σε σχέση με call girl, αλλά και με city tour ακόμα, υστερεί σημαντικά. Call girls-city tours: 50% υψηλότερη τιμή για 100% περισσότερο χρόνο και σαφώς πολύ μεγαλύτερη άνεση στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Μες την κάβλα της στιγμής φυσικά και η σκέψη ότι γαμάς σε ένα στριπ μπορεί να αξίζει, αλλά μακροπρόθεσμα πολύ καλύτερα θα περάσεις με call girls.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Με 50 παιζει στοματικό -σπανίως ελεύθερο- και με 100 και sex από αρκετές κοπέλες σε Lido, αλλά και στο Kinky παλαιότερα (τώρα που άνοιξε πάλι δεν ξέρω τι γίνεται αλλά υποθέτω μία από τα ίδια). Σαφως δεν είναι οι καλύτερες από αυτές που βλέπεις να κυκλοφορούν στο μαγαζί, αλλά μερικές είναι αρκετά καλές. Η ένστασή μου είναι οτι ο χρόνος σπάνια ξεπερνά τα 30 λεπτά. Και όλα αυτά σε ένα στενό άβολο και βρώμικο δωματιάκι. Μες την κάβλα το κάνεις μερικές φορές, αλλά σαφώς το κόστος-απόδοση του strip-fuck σε σχέση με call girl, αλλά και με city tour ακόμα, υστερεί σημαντικά. Call girls-city tours: 50% υψηλότερη τιμή για 100% περισσότερο χρόνο και σαφώς πολύ μεγαλύτερη άνεση στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Μες την κάβλα της στιγμής φυσικά και η σκέψη ότι γαμάς σε ένα στριπ μπορεί να αξίζει, αλλά μακροπρόθεσμα πολύ καλύτερα θα περάσεις με call girls.

Είσαι σωστότατος.

nikosthegreat55555

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
οκ φιλοι ευχαριστω πολυ!νομιζω με καλυψατε!αν ειναι θα παμε σημερα και αν εχει ενδιαφερον κ φαση θα το κανω αλλιως βλεπουμε :P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
και που σαι μια μερα περνα και απο φυλης. Τις Τεταρτες εχω ακουσει οτι εχουν κυριως χορεφτικο προγραμμα. οχι σεξ και τετοια....

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16

ghost7

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2014
Like
10
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολουσ. και εγω π ειχα παει πριν καιρο λιντο κ ειχα ρωτησει τι παιζει για πριβε μια μου ειπε με 100 μισαωρο παρτουζα με μια φιλη τησ την οποια κ μ εδειξε και την οποια φιλη τησ την θυμομουν απο το baby o που δουλευε πριν κλεισει. επισης αυτη ειναι η ιρενα στην φωτο τ λινκ κ επειδη το sins ειναι κοντα μ εχω παει αρκετεσ φορεσ κ καποια στιγμη ηρθε στο τραπεζι μου. αφου ειπαμε τι κανουμε κ αυτα εβαλε αμεσως το χερι τησ μεσα απο το παντελονι κ αφου μ καυλωσε την πουτσα ξεκινησε να μ την παιζει. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σαν καλο παιδι μετα απο λιγο πηγαμε για απλο χορο. αφου ξεκινησε γλωσσοφιλα κ λοιπα τα πεταξε ολα κ επιασε τα δαχτυλα μου κ τα εχωσε στο μουνι τησ λεγοντας μου να ξεκινησω να την χαιδευω ενω ταυτοχρονος εβαλε το χερι στο τζιν κ ξεκηνησε να τον παιζει.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αφου ημουν καυλωμενος αποφασισα να παρω εναν ακομη χορο. τοτε ξεκινησε πιο γρηγορα την μαλακια κ που κ που εβγαζε λιγο το κεφαλακι εξω κ τ εφτυνε.
οι υπολοιποι συναγωνιστες ειχαν τελειωσει τουσ χορουσ κ ειχαμε μεινει μονοι μας κ σε καποια φαση μ ειπε οτι πρεπει να παμε την επομενη φορα πριβε γιατι ξερει ωραια κολπα να μ δειξει κ να μου κανει. κ ενω ημουν αραχτοσ κανει το απιστευτο. κοιταει δεξια αριστερα κ μου λεει θα σ δειξω τωρα π ειμαστε μονοι μας λιγο απο τα κολπα μου κ επιτοπου κατεβαζει το τζιν 15 ποντουσ περιπου κ μου εξαφανιζει τον πουτσο στο στομα της. ειχα μεινει μαλακας. αυτα μονο στο πριβε τα κανουν κ με προσοχη καθως ειναι απαγορευμενα θεωρητικα. μετα απο κανα διλεπτο π τον ειχε κανει γλειφητζουρι το βαζει παλι στο τζιν κ μ λεει στο πριβε θα σε τσιμπουκωσω κ θα χυσεις στο στομα μου. τα θελω ολα. οποτε οσοι θελετε πηγαιντε κ ισως να σταθειτε τυχεροι...

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
χορευτια πιπατσου..... :pipa1:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Το FBI θα παραμείνει κλειστό για μερικές μέρες.
Οι Μούσες δεν έχουν ανοίξει ακόμα.

AstraMykonos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2014
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
1
Καλο Βραδυ,

Που θεωρειτε οτι εχει το καλυτερο και το πιο πλουσιο αντρικο show για Σαββατο βραδυ? Και για σιλικονατα τουμπανα επισης?? Σας ευχαριστω,

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Καλο Βραδυ,

Που θεωρειτε οτι εχει το καλυτερο και το πιο πλουσιο αντρικο show για Σαββατο βραδυ? Και για σιλικονατα τουμπανα επισης?? Σας ευχαριστω,
αντρικό σόου νομίζω μακράν το Αλκατραζ..

AstraMykonos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2014
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
1
Ευχαριστω, εχουμε καμια ενδειξη και για τι ωρα περιπου εμφανιζοντε? Ευχαριστω

billinio