Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (3 μέλη και 4 επισκέπτες)

paiDithauma

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Επισκεψη χτες στο wallst.. εισοδος 15 ευρω, απλος 10, πριβε λογικα 50 στον ιδιο χωρο με τον απλο απλα σε μια πιο κρυμμενη γωνια.
Η εισοδος πρωτοτυπη, το μαγαζι πολυ ωραιο, αμερικανικου στυλ με εντονα φωτα και εφε, κατι υβριδικο αναμεσα σε κλασικο ελληνικο στριπ και κλαμπ.
Τραπεζακια με καρεκλες δεν εχει, εχει καναπεδες σε διαφορα μερη του μαγαζιου, τραπεζακια ορθαδικα με χωρο γυρω γυρω οπως στο Σταρ και αρκετο χωρο στα μπαρ(2).
Απο ποτα παλι καλα που ειχε redbull.
Σοου στην πιστα δεν ειχε τις 2 ωρες που κατσαμε, αλλα χορεψανε 5-6 στριπερς μονες τους, 2 αντρες και ειχαμε ενα ψιλοσοου με πελατη, μια στριπερ και εναν αντρα στριπερ- πολυ πλακα- και 2 χορευτικα σοου απο 3 χορευτριες -εκ των οποιων η μια το καυλακι η χρυσα χρυσακι γατακι- και εναν αντρα, ο οποιος ηταν το απογειο της γελοιοτητας.. εγω δηλαδη δεν καταφερα να συγκρατησω τα γελια μου.
Απο κοπελες γενικα ειχε ωραιες παρουσιες το μαγαζι, πολλες γυναικες πελατισσες, μαλιστα ειχε κ μια παρεα απο 6 κοπελες τις οποιες περιποιηθηκαν δεοντως οι στριπερ στους χορους τους.. ξεχωρισα>
Τζοαννα(νομιζω) ψηλη μελαχρινη με κοτσιδα, ωραια με το τελειο μοντελοσωμα, αψογη και φυρικα ειχε γαμηθει να κανει χορους, την δοκιμασα αλλα μετρια πραγματα κυριως λογω διαρκειας χορου. συμμετειχε στο σοου με τον πελατη στην πιστα
Ολεσια, ξανθια πολυ αδυνατη, απο αλκατραζ πιο παλια, με δυνατο σημειο το προσωπο και τα καταγαλανα ματια της.. για μενα αυτες οι 2 ειναι οι ντιβες του μαγαζιου.. ακομα εχουμε>
Μονα λιζα ψιλονταρντανα ψηλη με σγουρα καστανοξανθα μαλλια του paidithauma, απο αλκατραζ κι αυτη, την θυμομουν φατσικα αλλα δεν ειναιτοσο του στυλ μ και δεν μ αρεσε κι ο τροπος προσεγγισης της οποτε λος πουλος..
μια μελαχρινη με μαλλια μεχρι τους ωμους που μου θυμιζε πολυ στο προσωπο τη σασα μπαστα, με ελαφρως στρουμπουλο κωλαρακι και πολυ καλο απλο χορο και σε διαρκεια και σε ποιοτητα, ισως Μανταλινα ή Καταλινα
Ειχε και 4-5 αλλες που δεν πολυθυμαμαι.. οπως επισης και 3 μπαργουμεν ωραιες και 2 σερβιτορες(η 1 πρωην χορευτρια του αλκα)..
Γενικα ολα καλα και ωραια εκτος απο τον μαιτρ(?), ο θεος να τον κανει, που ηταν επι της υποδοχης και της τοποθετησης στα τραπεζια.. μπηκαμε και επειδη ηταν γεματα τα τραπεζια μας εβαλε σε ενα ορθαδικο τραπεζι διαβεβαιωνοντας μας οτι μολις αδειασει τραπεζι θα μεταφερθουμε εκει.. ε αδειασαν πολλες φορες αλλα ο τυπος περα βρεχει.. του εκανα ξανα επισημανση μολις αδειασει να μας βαλει, στα τετοια του αυτος.. ΤΟΝΙΖΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΜΑΙΤΡ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!! εγω θα δωσω αλλη μια ευκαιρια στο μαγαζι γιατι ολα τ αλλα μ αρεσαν αλλα αν ξαναγινει τετοια μαλακια θα πεσει τρελο ΜΑΥΡΟ..
Αυτα για το wallst παιδες.. αν η ιδιοκτησια ειναι σωστοι επαγγελματιες θα παει πολυ καλα το μαγαζι..

Αυτος που χορευε εαν εννοεις τον κλοουν με το μουσακι ειναι οντως για γελια, μεχρι και η μονα λιζα τον κοροιδευε. Οσο για τον μαιτρ πραγματικα εχεις δικαιο και εγω μαλωνα μαζι του για 1 θεση στον καναπε και ο τυπος εβαζε οποιον ναναι. Γνωμη μου να μη δωσεις αλλη ευκαιρια στο κωλομαγαζο δεν προκειται να το αλλαξουν. Ειδικα αυτη η μονικα μια γρια με σαπιο προσωπο κουραζει απιστευτα, μπορει να ηρθε στην παρεα μου ισα με 8 φορες και να την διωξαμε την συχαμενη.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
ντιλερ οχι, ομως κατεστραμενος απο καζινο ναι

Γιατι κατεστραμενος ρε φιλε ειλικρινα ρωτω τι παιχνιδι επαιζες??? μη με πεις οτι εισαι φιλος του ποκερ και δεν εχεις επισκεφτει ακομα το ιερο θρεντ αυτου του φορουμ οπου θεματογραφω αποκλειστικα με τον εκλεκτο μας ΝΑυαρχο :rockon: :rockon: :rockon:!!!!

paiDithauma

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι κατεστραμενος ρε φιλε ειλικρινα ρωτω τι παιχνιδι επαιζες??? μη με πεις οτι εισαι φιλος του ποκερ και δεν εχεις επισκεφτει ακομα το ιερο θρεντ αυτου του φορουμ οπου θεματογραφω αποκλειστικα με τον εκλεκτο μας ΝΑυαρχο :rockon: :rockon: :rockon:!!!!

οχι αδερφε δεν επαιξα ποτε στην ζωη μου ποκερ. Στο καζινο πηγαινω, παιρνω 1 martini, βαζω 50-100-150 ευρω σε αριθμους στην ρουλετα και κερδισω-χασω φευγω.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
οχι αδερφε δεν επαιξα ποτε στην ζωη μου ποκερ. Στο καζινο πηγαινω, παιρνω 1 martini, βαζω 50-100-150 ευρω σε αριθμους στην ρουλετα και κερδισω-χασω φευγω.

Ωραιος φιλε δυο παρατηρησεις μονο!
1) με τα ιδια και ελαχιστα περισσοτερα λεφτα στο ποκερακι θα μπορουσες να εχεις κερδος ή εστω ελαφροτατες χασουρες.. :thumbsup:!!!
2) σε ποιο καζινο πας; Παρνηθαν ή Λουτρατσιν?

Υ.Γ.αυτο το Σ.Κ. θα επισκεφτω και τους δυο ναους του τζογου :rockon:(Σαββατο λουτρακι στανταρ και κυριακη βουνο αν δεν κανουν απεργια.. :-) οποτε αν θελεις μπορουμε να επικοινωνησουμε μεσω Π.Μ. και να κανονισουμε συναντηση για παιρετερω αναλυση εκ των εσω περι στριπ,καζινου και καταστροφης.. ;) :cheesy: :grin:!!!

paiDithauma

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παμε οπου θες μονο στην μονα λιζα μη με πας >:(

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Επιστροφη πριν απο λιγο απο το EROTICA οπου τα ηπιαμε με συντροφια τον zidane68, PIATSAS, errikos και vrikolakas.

Ο κοσμος λιγος, τα κοριτσια αρκετα, για καθε γουστο.
Ολοι μας εντυπωσαστηκαμε με την εμφαιση και τον χορο της Συλβανας, μιας ξανθιας νταρντανας με κωλο ποιημα, που μας αφησε με το στομα ανοιχτο με τις πραγματικα ερεθιστικες κινησεις και στησηματα της.

Δεχτηκα την "επιθεση" της Αμαντας, μαις ψηλης ξανθιας αδυνατης σχετικα και της Μικυ μιας μελαχρινης τσιγκανοειδους Ρουμανα αρκετα πιο κοινωνικη και ομιλητικη απο την ξανθια αμαντα.
Λεγοντας τους οτι πριν 2 μηνες η κοπελα που αγαπουσα με παρατησε και ειμαι στεμναχωρημενος, ξεγλυστηρσα απο την ασφυκτικη πιεση τους για κερασμα και χουρο.........

paiDithauma

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η αγαπη μου η angela ηταν εκει? 

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
Επιστροφη πριν απο λιγο απο το EROTICA οπου τα ηπιαμε με συντροφια τον zidane68, PIATSAS, errikos και vrikolakas.

Ο κοσμος λιγος, τα κοριτσια αρκετα, για καθε γουστο.
Ολοι μας εντυπωσαστηκαμε με την εμφαιση και τον χορο της Συλβανας, μιας ξανθιας νταρντανας με κωλο ποιημα, που μας αφησε με το στομα ανοιχτο με τις πραγματικα ερεθιστικες κινησεις και στησηματα της.

Δεχτηκα την "επιθεση" της Αμαντας, μαις ψηλης ξανθιας αδυνατης σχετικα και της Μικυ μιας μελαχρινης τσιγκανοειδους Ρουμανα αρκετα πιο κοινωνικη και ομιλητικη απο την ξανθια αμαντα.
Λεγοντας τους οτι πριν 2 μηνες η κοπελα που αγαπουσα με παρατησε και ειμαι στεμναχωρημενος, ξεγλυστηρσα απο την ασφυκτικη πιεση τους για κερασμα και χουρο.........

Η Σιμόνα δεν ήταν εκεί.... :huh:

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Τύπε πια Αngela λες γιατι Αngela δεν δουλευει εκεί Αngie λέγετε αυτη που σου διχνει ο συναδελφος με τις πυτζαμες

paiDithauma

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Κατσε ρε, αυτη με τις πυτζαμες ελενα λεει την λενε. Χθες βραδυ ρωτηαα το ονομα της και μου ειπε angela απο, ρουμανια. ιναι στο μαγαζι 2 μηνες,  εχει ενα tribal tattoo πανωαπο τον κωλο και ενα ταττοο playboy στο ποδι. Τι στον ππυτσο, τοσο πιτα λες να ειμουν?

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Στο Λουτράκι να πάτε και άμα κερδίσετε να πάτε απέναντι στο sexy land..... :2funny:

καθε ΣΚ λουτρατσι ημαστε φιλε μπαρουχε και το πρωην sexy land εχει καταπεσει σε απιστευτο βαθμο στο λεω απο πρωτο χερι καθως απ'τον αυγουστο μεχρι τωρα εχω παει εκει ουκ ολιγες φορες αλλα παντα το μετανοιωνω.. :headbang: :headbang: :headbang:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
καθε ΣΚ λουτρατσι ημαστε φιλε μπαρουχε και το πρωην sexy land εχει καταπεσει σε απιστευτο βαθμο στο λεω απο πρωτο χερι καθως απ'τον αυγουστο μεχρι τωρα εχω παει εκει ουκ ολιγες φορες αλλα παντα το μετανοιωνω.. :headbang: :headbang: :headbang:

Έχω να πάω καιρό δεν το ήξερα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom