nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.254
- Πόντοι
- 506
Ντενις αγκαλιτσα με την ΕυαΚαλησπέρα σε όλους. Μήπως γνωρίζει κάποιος η Ντενιζ η μελαχρινη που δούλευε ρασπουτιν πριν το καλοκαίρι, που βρίσκεται τώρα.?
Ντενις αγκαλιτσα με την ΕυαΚαλησπέρα σε όλους. Μήπως γνωρίζει κάποιος η Ντενιζ η μελαχρινη που δούλευε ρασπουτιν πριν το καλοκαίρι, που βρίσκεται τώρα.?
Ειναι απο τα μεγαλα αρπακτικα και με την κριση που εχουμε στην Ελλαδα το θεωρω απιθανοΩραία γυναίκα. Ξέρει κανείς αν θα επιστρέψει.?
Ειναι στο KinkiΗ Εύα είναι ακόμα στο Rasputin ?
Και η Εβα αρπαχτικο μεγαλο ειναι την εχω ζησει απο πολυ κοντα, νομιζω φευγει αυτες τις μερες για ΡωσιαΚαι η Εύα αρπακτικο? τι παίζει μ αυτή? σορι που ρωτάω συνέχεια αλλά είμαι εκτός πολύ καιρό και τώρα λέω να πάω καμία βόλτα. Ευχαριστώ προκαταβολικά
Εγω δεν μπορω να σου πω φιλε μου ολα πανω-κατω ειναι ιδια, κανονικα κανεις μας δεν πρεπει να πατησει σε strip μηπως φιλοτιμηθουν και ριξουν τις τιμεςΣ ευχαριστώ για τις όλες τις πληροφορίες. Επειδή είμαι εκτός καιρό αν θες πες μου σε πιο μαγαζί να πάω. Αυτό που θέλω είναι να χει ωραία κορίτσια ( έχω αδυναμία στο στήθος) και να μην είναι ξενερωτα thanx
Εγω δεν μπορω να σου πω φιλε μου ολα πανω-κατω ειναι ιδια, κανονικα κανεις μας δεν πρεπει να πατησει σε strip μηπως φιλοτιμηθουν και ριξουν τις τιμες
Μία κοπέλλα του χώορυ μου είπε πρόσφατα το εξής απίστευτο...Εγω δεν μπορω να σου πω φιλε μου ολα πανω-κατω ειναι ιδια, κανονικα κανεις μας δεν πρεπει να πατησει σε strip μηπως φιλοτιμηθουν και ριξουν τις τιμες
Μία κοπέλλα του χώορυ μου είπε πρόσφατα το εξής απίστευτο...
''Πιο παλιά σας κοροιδεύαμε εμείς,τώρα μας κοροιδεύετε εσείς''
Μία κοπέλλα του χώορυ μου είπε πρόσφατα το εξής απίστευτο...
''Πιο παλιά σας κοροιδεύαμε εμείς,τώρα μας κοροιδεύετε εσείς''
αυτό που λέμε a buyer's market...αλλάζουν οι καιροί... ;)
Και η Εύα αρπακτικο? τι παίζει μ αυτή? σορι που ρωτάω συνέχεια αλλά είμαι εκτός πολύ καιρό και τώρα λέω να πάω καμία βόλτα. Ευχαριστώ προκαταβολικά
Ελβετια ειναι εδω και αρκετους μηνες
την ντενιζ απο λολιτα εχουμε κανενα νεο....