nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
έκανα ενημέρωση αγαπητοί συναγωνιστές
μη με αποκαλείς αυτή τη τιτίκα το Μαντούκαπάλι?δε με βαρέθηκες βρέ μαντούκα?εδώ βαρέθηκα εγω εμένα!
ΥΓ4. Ναι έχετε μερικές ωραίες γυναίκες, και μερικες γαλότσες (όπως τα περισσότερα μαγαζιά άλλωστε), αυτό όμως που φέρνει τον πελάτη και τον κάνει θαμώνα (δηλαδή να σας τα ακουμπάει σε σταθερή βάση) είναι η νοοτροπία και η προσωπική μου άποψη από αυτή τη 1-1.30 ώρα που πέρασα εκει μέσα είναι οτι είστε για κλωτσές ...!!!
αυτά...!!!
το κατάστημα δεν έχει την ποιότητα κορασίδων του αλκα.Ρε Περσονα μονο και μονο απειδη το ειπες χωρις υπεκφυγες.
Και επειδη ξερω οτι εισαι ντομπρος αλλα αληθινος.
Εγω θα το τιμησω το καταστημα λειαν συντομος.
Πες μου μονο τη ημερες να προτιμησω? Καθημερινες ή ΠΣΚ?
Τι ωρα ειναι καλητερα?
Και επισης τι παιζει απο τιμες μη ρωταμε σαν νιουφιδες και δεν ξερουμε τι μας γινετε !!!
πάνω κάτω για κλωτσές ειναι όλα...
το μόνο γαμαζί ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΣΕ ΟΛΑ είναι το BABY O Πειραιώς.
Τελεία.
Ζίρρουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ θυμάσαι ρε αυτή την χαρχάλα που κόλλησες;
αααααααααααααχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα
ακόμα καλύτερα θυμάμαι τα βρώμικα που χτυπησα αργότερα στην απέναντι καντίνα στην Πειραιώς!
πάνω κάτω για κλωτσές ειναι όλα...
το μόνο γαμαζί ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΣΕ ΟΛΑ είναι το BABY O Πειραιώς.
Τελεία.
έλα πες μας για το ριτόρνι τώρα....Την είπες πάλι την μαλακία σου...δεν άντεξες...;)
Σε στριπτηζάδικο είπε θέλει να πάει..όχι σε μπουρδέλο...
έλα πες μας για το ριτόρνι τώρα....
αααααααααααααχαχαααχαχαχαχαχαχαχα
Υ.Γ.
καταλάβετέ το εσείς οι δυό τρεις μαλάκες που έχετε τα ευρά για σουβέρ.......
είστε αλλη κατηγορία-ΚΟΛΩΝΑΚΙ. οι λοιποί είναι ΚΑΒΛΟΝΑΚΙ.
τα παμε αυτά μην το κουράζεις.Εγώ έγραψα...βαρέθηκα το Ριτορνι...στο αναλογο θρεντ...τα ιδια κ τα ιδια 5 μηνες...κουραστήκαμε...;)
Πάμε αλλού & γι'άλλα...πιο καλά κ πιο μικρά...
Όσο για τα €...ούτε μου περισσεύουν...ούτε όμως ζήτησα δανεικά...αν έχω 50€-60€ να χαλάσω σε μια βραδιά,θα τα χαλάσω κάπου που να δω κανένα μουνάκι της προκοπής...
Τα κολωνάκια κ τις ιστορίες...άστα για πουθενά αλλού...εγώ γεννήθηκα κ μένω στον Πειραιά...δεν ζω ούτε σαν κολωνακιώτης...ούτε συνηθίζω να τριγυρίζω εκεί κοντά τις πρωινές ώρες...για πουλ μουρ...
Υ/Γ...Πάντως το Ριτορνι...έχει καλύτερες γκόμενες εμφανησιακά απ'το μπουρδέλο της Πειραιώς...
Τι εγινε για να καταλαβουμε και εμεις ?
τα παμε αυτά μην το κουράζεις.
διάβασε ξανά το ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΑΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ των 2 προτάσεων.
Εκαστος στο είδος του.
και το BO είναι χρόνια κορυφή στον τομέα του όπως το BG στο δικό του.
Μετά το SCIROCCO,το ΒΟ original και το TESSERA έσπασε το καλούπι των στριπ.
Επόμενοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
είσαι μαλάκας ή τον παριστάνεις ?
μόνος σου ρώτησες, μόνος σου απάντησες.έκαστος στο είδος του...δεν διαφωνώ...
το BO,θες να μας πεις σε ποιόν τομέα είναι κορυφή ? Όχι τίποτα άλλο,να μαθαίνουμε κ τίποτα...
Γιατί εγώ μόνο μπάζα βλέπω 3 χρόνια...τα οποία γαμιούνται με 100€ ως 200€ άνευ κεράσματος...
Αυτά.