Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (1 μέλη και 42 επισκέπτες)

Kifisoy30

Sex Studio
Εγγρ.
25 Ιουν 2018
Like
92
Σήμερα στο Κηφισού 30 είναι η Ελισάβετ 17:00-23:00

Συνημμένα

• Photo Editor_mUtFtH.png
    Photo Editor_mUtFtH.png
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 32

Kifisoy30

Sex Studio
Εγγρ.
25 Ιουν 2018
Like
92
σήμερα στο Κηφισού 30 είναι η Σιλά 23:00-05:00

Συνημμένα

• Photo Editor_am5j3z.png
    Photo Editor_am5j3z.png
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 27

Kifisoy30

Sex Studio
Εγγρ.
25 Ιουν 2018
Like
92
Σήμερα στο Κηφισού 30 είναι  η Σιλά και η Καρίνα 17:00-23:00

Συνημμένα

• Photo Editor_uaQ7A7.png
    Photo Editor_uaQ7A7.png
    1 MB · Εμφανίσεις: 27
  • IMG-64a67bb1ccae4c82c22076dc1a11cb98-V.jpg
    IMG-64a67bb1ccae4c82c22076dc1a11cb98-V.jpg
    61,5 KB · Εμφανίσεις: 65

Kifisoy30

Sex Studio
Εγγρ.
25 Ιουν 2018
Like
92
Σήμερα στο Κηφισού 30 είναι η Ελισάβετ 23:00-05:00

Συνημμένα

• Photo Editor_zzGegi.png
    Photo Editor_zzGegi.png
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 24

Kifisoy60

Sex Studio
Εγγρ.
25 Ιουν 2018
Like
128
Σήμερα στο Κηφισό 60 είναι η Σουζάνα 17:00-23:00

Συνημμένα

• 20190602_181903.jpg
    20190602_181903.jpg
    184,2 KB · Εμφανίσεις: 49

Kifisoy60

Sex Studio
Εγγρ.
25 Ιουν 2018
Like
128
Σήμερα στο Κηφισό 60 είναι η Έλενα 23:00-05:00

Συνημμένα

• IMG-ed1530f4405d44069e12963b87ca970e-V.jpg
    IMG-ed1530f4405d44069e12963b87ca970e-V.jpg
    172,6 KB · Εμφανίσεις: 86

Blue Fox

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2017
Like
342
Πόντοι
26
Καλησπερα,

Την Πεμπτη στο στουντιο Ηλια Ηλιου 82 θα σας περιμενουν οι Φριντα το πρωι, Τορι και Τινα το απογευμα, Κορινα και Βιολετα τη νυχτα.

η Κορινα (κανει πρωκτικο):

IMG-3a8b57ce4afa84f40e9543b06925230c-V.jpg

Blue Fox

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2017
Like
342
Πόντοι
26
Καλησπερα,

την Παρασκευη στο στουντιο Ηλια Ηλιου 82 θα βρισκονται οι Τινα το πρωι, Ροζανα και Μαιρη το απογευμα, Νικολ και Χριστινα τη νυχτα.

η Χριστινα:

IMG-b130abf30a2796cb1cb8218aeaa15b00-V.jpg

ILIASSS94

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2018
Like
4
Πόντοι
0
Το Photoshop χτυπάει κόκκινο... στο κολαράκι .

Καλησπερα,

την Παρασκευη στο στουντιο Ηλια Ηλιου 82 θα βρισκονται οι Τινα το πρωι, Ροζανα και Μαιρη το απογευμα, Νικολ και Χριστινα τη νυχτα.

η Χριστινα:

IMG-b130abf30a2796cb1cb8218aeaa15b00-V.jpg

• Like
Αντιδράσεις: ramada

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Καμία μαυρουλα καλιγραμμη παίζει πουθενά? Εκτός της Ναόμι αυτήν την ξέρω.

Κωστας_χ

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά επειδή το επίπεδο στα φθηνά μπουρδελα είναι άθλιο έως μέτριο δεν έχω πρόβλημα να διαθέσω για στούντιο.. Έχω βάλει στο μάτι μια κειτι μελαχρινή που δουλεύει και στο deluxe, διαβάζω πολύ καλές κριτικές, να πάω λέτε? Η, η κριτικές είναι μουφα απλά για να την ανεβάσουν? Δεν έχω κάποια ιδιεταιρη προτίμηση σε προγράμματα, απλό θέλω και μασάζ όχι τίποτα περίεργο, όποιος την έχει πάρει να μου δώσει το πράσινο φως να πάω.. Ευχαριστώ Κώστας

Blue Fox

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2017
Like
342
Πόντοι
26
Καλημερα, το Σάββατο στο στουντιο Ηλια Ηλιου 82 θα σας περιμενουν οι Βικα το πρωι, Δαναη και Φριντα το απογευμα, Σαμπινα κα Μαιρη τη νυχτα.

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
375
Πόντοι
2.277
Καλησπέρα παιδιά επειδή το επίπεδο στα φθηνά μπουρδελα είναι άθλιο έως μέτριο δεν έχω πρόβλημα να διαθέσω για στούντιο.. Έχω βάλει στο μάτι μια κειτι μελαχρινή που δουλεύει και στο deluxe, διαβάζω πολύ καλές κριτικές, να πάω λέτε? Η, η κριτικές είναι μουφα απλά για να την ανεβάσουν? Δεν έχω κάποια ιδιεταιρη προτίμηση σε προγράμματα, απλό θέλω και μασάζ όχι τίποτα περίεργο, όποιος την έχει πάρει να μου δώσει το πράσινο φως να πάω.. Ευχαριστώ Κώστας

Καθαρός, αρωματισμένος και κύριος να είσαι και όρμα άφοβα...

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.922
Πόντοι
5.435
Χτεσινοβραδυνή βόλτα μετά από αρκετό καιρό σε μερικά στούντιο για να δω μερικές κοπέλες που δεν ήξερα. Γενικά τα πράγματα είναι από τραγικά έως άθλια. Ότι θέλουν ζητάνε και από επίπεδο... δάπεδο. Κοπέλες που κάποτε ούτε στη Φυλής δεν θα περνούσαν για ρεπατζούδες, τώρα τολμάνε και ζητάνε κάτι 80άρια και κάτι 90άρια. Είχαμε λοιπόν

Συγγρού 232: 3 κοπέλες.
Η γνωστή από Φυλής, Αλίνα. Έχει κάνει ένα κώλο αεροδρόμιο, άσε που δεν μπορούσε καν να περπατήσει επάνω στα πορνοτάκουνα και πήγαινε σαν βάρκα επάνω στα κύματα. Κάθε περιγραφή περιττή.
Λουΐζα. Αυτό μάλιστα. Ωραίο πιπίνι. Απίστευτο κορμί με ωραίο στητό στήθος που κοιτάει ταβάνι. Πολύ σέξυ και από τις πιο όμορφες παρουσίες, που αξίζει να δώσεις το κάτι παραπάνω.
Ελένη: Μελαχρινή κοπέλα, προ μιλφ θα την έλεγα. Μου θύμισε μπουζούκια στο 28ο χλμ Εθνικής. Σκυλού με λίγα λόγια. Ωραία γκόμενα που σίγουρα εγώ θα την κοιτούσα στο δρόμο. Δεν είναι για σπίτι, αλλά για να στήνεται στα 4 και να αρχίζεις να βαράς αλλύπητα μέχρι τέλους.

Αριστοτέλους 5:
Μιλένα: Μελαχρινή κοπέλα με κοντά μαλλιά και σώμα αρμονικό. Τίποτα ιδιαίτερο για αυτά που ζητάνε. 80 παρακαλώ το ελεύθερο στοματικό. Οι φωτογραφίες που υπάρχουν δείχνουν και την πραγματικότητα. Οι άλλες κοπέλες ήταν στο δωμάτιο. Μάλλον δεν έχασα και τίποτα

Αριστοτέλους 6: 3 κοπέλες
Σάσα: Η γνωστή ξανθιά μιλφ. Από τα πιο ωραία γυμνασμένα κορμιά και ειδικά για την ηλικία της. Φαίνεται ότι προσέχει το σώμα της και μπράβο της. Ωραία πόδια, στήθος φτιαχτό και επίπεδη κοιλιά. Επίσης από τις πιο σέξυ και όμορφες παρουσίες. Χρόνια στο κουρμπέτι άλλωστε.
Έμιλυ: Νεαρή κοπέλα με μοντελέ αδύνατο κορμί. Μικρό στήθος και ωραίο κωλαράκι. Από πρόσωπο έτσι και έτσι.
Μιχαέλα, ήταν στο δωμάτιο και δεν την είδα.

Τριγγέτα 3: 3 κοπέλες
Σαμπρίνα: Μελαχρινή κοπέλα με πιασίματα, καμπύλες, και κώλο με αρκετή κυταρίτιδα που κάνει μπαμ. Φυσικό στήθος 3άρι και βάλε, το μεγάλο όπλο της όπου το είχε στριμώξει μέσα στο μαύρο διχτυωτό κορμάκι που φορούσε. Για τους λάτρεις των πιασιμάτων, νομίζω μια χαρά
Ελίσαμπεθ: Το άκρως αντίθετο. Ψηλή κοπέλα με επίπεδο σώμα, χωρίς καμπύλες, άκωλη και άβυζη. Κοινώς "σιδερώστρα". Καθόλου σέξυ, και εμφάνιση κάτω του μετρίου ειδικά για Γερμανούς. Βέβαια οι λάτρεις αυτού του σωματότυπου ίσως την λατρέψουν
Αλεξάνδρα: Νέα παρουσία. Μελαχρινή, σώμα κανονικο με λίγα πιασίματα. Μέσες άκρες αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες. Μας χαιρέτησε εις την Αγγλικήν

Ισμήνης 2 de luxe: 4 κοπέλες
Λίνα: Μελαχρινή με μακριά μαλλιά μέχρι το κώλο. Αδύνατη σχετικά με ωραίο πρόσωπο. Και αυτή είναι ωραίο κορίτσι και ειδικά σε αυτούς που αρέσουν τα σώματα χωρίς πιασίματα. Αρκετά ντροπαλή στο σαλόνι φορούσε ένα σετ με λευκά εσώρουχα που έκαναν την αντίθεση. Γενικά όμορφη παρουσία.
Βερόνικα: Και αυτή καινούρια. Ξανθιά, νταρντάνα με αρκετά πιασίματα. Μαυρισμένη από ήλιο ή σολάριουμ. Βαρύ κορμί, με 3άρι στήθος, σκυλέ πρόσωπο. Μάλλον για να στρίψει πρέπει πρώτα να πάρει ανάσες. Φορούσε ένα μαύρο ολόσωμο εσώρουχο. Λογικά κάτι ήθελε να κρύψει στο μέρος της κοιλιάς. Πάντως δεν την λες άσχημη, μου θύμισε την Ρεγγίνα από το power of love.  :2funny:
Αλίσα: Γνωστή μιας και δουλεύει αρκετό καιρό. Νεαρή μελαχρινή κοπέλα. Ωραίο κορμί φτιαγμένο για τσόντα. Στήθος φτιαχτό, επίπεδη κοιλιά και κωλάρα. Εντύπωση μου έκανε ότι είχε δωμάτιο και την περίμεναν ακόμα άλλοι 2 για να περάσουν.
Νικόλ: Και εδώ μια νεαρή κοπέλα με μοντελέ κορμί. Ωραίο κομμάτι και αυτό.

Λ. Αθηνών 413. 3 κοπέλες
Λίλια: Ότι πρέπει για Μεταξουργείο. Μελαχρινή κάτω του μετρίου, με πολλά πιασίματα για να μην πω τίποτα χειρότερο.
Σιμόνα. Ξανθιά με κοντά μαλλιά, χαμηλοκώλα. Τίποτα το ιδιαίτερο. Για Διδύμου, ή Φωκαίας, ταμάμ.
Ναταλία. Εδώ κάτι γίνεται.Ξανθιά με ωραίο πρόσωπο που το δείχνει κιόλας. Για Φυλής 84 καλή θα ήταν.
Σαλονάρισαν μία μία και ίσα που έμειναν 1,5 δευτερόλεπτο για να τις δω. Ακόμα και να είχαν κάτι το ωραίο πάνω τους, δεν θα το έβλεπα.
Επίσης. Αυτό το μαγαζί είναι από τα πιο ωραία στούντιο που υπάρχουν στην Αθήνα. 2 όροφοι, ωραία δωμάτια με κρεββατάρες μέσα, ντουζ, καναπέδες και άλλες ομορφιές. Είναι κρίμα τέτοιος χώρος να απαρτίζεται από ρόστερ που δεν δικαιολογεί τα λεφτά που ζητάει.

Λ. Αθηνών 373: 3 κοπέλες
Άσπα: Ωραία κοπέλα με λίγα πιασίματα. Κωλάρα για πολλά χαστούκια, 3άρι στήθος και όμορφο πρόσωπο
Σάρα: Μελαχρινή νεαρή κοπέλα με αδύνατο σώμα. Δεν είναι καθόλου αδιάφορη. Ωραίο προσωπάκι με νάζι.
Λολίτα: ήταν στο δωμάτιο

Κασσάνδρας 4Α.

Εδώ ξεκινάει η πίκρα και το κλάμα. Δρόμος που κάποτε μεσουρανούσαν, μια Άννα σέρβα, μια Μόνικα, μια Τζούλια, μια Άννα, μια Μελίνα, ακόμα και η Νικόλ τσίρκο μεντράνο, και τελευταία η Κελλάρα. Τώρα κλαίς με μαύρο δάκρυ με αυτά που βλέπεις.
Ήταν λοιπόν μια Μάϊρα. Μελαχρινή, με πολλά πιασίματα και περιττά κιλά. Σώμα παρατημένο στο έλεος των μπέργκερς. Γάματα με κεφαλαία γράμματα. Ζητούσε λέει και 40 ευρώ για απλό πρόγραμμα. Τα 20 θα πηγαίναν σίγουρα στα σουβλάκια. Τράτζικ.

Κασσάνδρας 8Γ το δεξιά.
Και το δράμα συνεχίζεται.
Μπιάνκα. Ένα κορίτσι αδύνατο μεν, αλλά μονοκόματο δε. Ούτε ίχνος πουτανιάς, ούτε θυληκότητα, τίποτα. Αδιάφορη εντελώς.
Μόνικα: Κρίμα το όνομα. Μικρό στήθος και κωλάρα πλατεία.
Εδώ ζητούσαν λέει 30 για απλό πρόγραμμα και 15 λεπτά.
Τι λέτε ωρέ κλεφτόπουλα. 30 για αυτές που είναι για Μεταξουργείο?

Γενικά εκεί στη Κασσάνδρας έχει ξεφύγει το πράμα. Είναι πλέον το Μεταξουργείο των στούντιο. Έχει μείνει μόνο μια Λολίτα που όντως είναι όμορφη, αλλά τι να το κάνεις... μη εδώ μη εκεί, μια βαριέται, μια κοιμάται.

Προσωπική μου γνώμη. Πλέον τα στούντιο με αυτές που φέρνουν και με τις υπηρεσίες και το χρόνο που παρέχουν δεν αξίζουν. Λίγες μετρημένες στα δάχτυλα είναι αυτές που δικαιολογούν αυτά που ζητάνε. Τουλάχιστον εμφανισιακά.
Ή πας Φυλής με 20 που θα βρεις σίγουρα καλύτερες υπηρεσίες και ίδιο χρόνο, αλλά και σε πολλές των περιπτώσεων και ωραιότερες κοπέλες, ή πλέον συμφέρει μασάζ που στα ίδια λεφτά παίρνεις διπλάσιο ή και τριπλάσιο χρόνο, ή αν βάλεις κάτι παραπάνω μπορείς να πάρεις ανεξάρτητη.

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280

Κασσάνδρας 4Α.

Εδώ ξεκινάει η πίκρα και το κλάμα. Δρόμος που κάποτε μεσουρανούσαν, μια Άννα σέρβα, μια Μόνικα, μια Τζούλια, μια Άννα, μια Μελίνα, ακόμα και η Νικόλ τσίρκο μεντράνο, και τελευταία η Κελλάρα. Τώρα κλαίς με μαύρο δάκρυ με αυτά που βλέπεις.
Ήταν λοιπόν μια Μάϊρα. Μελαχρινή, με πολλά πιασίματα και περιττά κιλά. Σώμα παρατημένο στο έλεος των μπέργκερς. Γάματα με κεφαλαία γράμματα. Ζητούσε λέει και 40 ευρώ για απλό πρόγραμμα. Τα 20 θα πηγαίναν σίγουρα στα σουβλάκια. Τράτζικ.
.
Μπορει να ειχε καμια ερωτικη απογοητευση το κοριτσι η  να εκανε ενα διαλειμα να φαει κατι
αμεσως επεσες να το φας ξερω ενα καλο μπεργκεραδικο να της συστησω στο πειραια

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.381
Πόντοι
206
Βγαλτε τη χρυσα απο queen girls καμια φωτο της προκοπης,ουτε σαμποταζ να της κανατε με τετοιες φωτο που εχει..

Blue Fox

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2017
Like
342
Πόντοι
26
Καλησπερα,

την Κυριακη στο στουντιο Ηλια Ηλιου 82 θα βρισκονται οι Νικολ και Σαμπινα το πρωι, Χριστινα και Τινα το απογευμα, Κορινα και Ναταλια τη νυχτα.

η Χριστινα:

IMG-ffcd68ea01b0644cf8e82b8010796225-V.jpg

Επισκέπτης
Μπορει καποιος να κκανει μια ενημερωση απο Κωνσταντινουπολεως γιατι εχω χρονια να παω;

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Μπορει καποιος να κκανει μια ενημερωση απο Κωνσταντινουπολεως γιατι εχω χρονια να παω;
  Κωνσταντινουπόλεως 80 πενυ  Κωνσταντινουπόλεως 92 ναταλι Κωνσταντινουπόλεως 92α Βανεσσα
Κωνσταντινουπόλεως 94 Εμιλυ/Μικη Kωνσταντινουπόλεως 132 Βαλερια

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Άννα η Σέρβα;;;; πωπω αυτη επαιζε μπαλα την προηγουμενη δεκαετια ρε τυπε εκει στις αρχες του 2010

μιλαμε γινοτανε λαϊκο προσκυνημα στο σαλονι. Μια φορά την πετυχα χωρις πολυ κοσμο και αν και δεν μπαινω σε στουντιο ειπα να την δοκιμάσω.
6 μηνες δουλεψε απ αυτην χτιστηκαν τα κασανδρας

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom