Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Αυριο η ΔΟΡΙΜ θα ειναι στο καινουριο στουδιο ΜΗΧΑΗΛ ΒΟΔΑ 192 το πρωη........δεν νομιζω κανενας να εχει παραπονο απω μενα......φιλια
τι παράπονο μωράκι,είσαι the best, φιλάκια

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
το κατάλαβα...
Η Λιντα είναι δύναμη, θεόμουρλη.....
τι εγινε το <εχυσα μαζι σου>αρχιζει να γινεται σουξε
απ οτι ειδα απο τη κριτικη για λιντα,εγω ρε παιδια παντως που την πηρα μια φορα και που πραγματι ηταν καταπλητικη ,την εκοψα η΄'για τραβελι η'για καποιο λογο δεν ηθελε ν αποκαλυφθει το προσωπο της..συνεχεια δε με αφηνε να την βλεπω

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
τι εγινε το <εχυσα μαζι σου>αρχιζει να γινεται σουξε
απ οτι ειδα απο τη κριτικη για λιντα,εγω ρε παιδια παντως που την πηρα μια φορα και που πραγματι ηταν καταπλητικη ,την εκοψα η΄'για τραβελι η'για καποιο λογο δεν ηθελε ν αποκαλυφθει το προσωπο της..συνεχεια δε με αφηνε να την βλεπω
Τωρα που το λες το ιδιο εκανε και σε μενα.Αφου τελειωσαμε και τα λεγαμε μου ειχε συνεχεια την πλατη της γυρισμενη!Λες να την πατησαμε ετσι?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν τα γραφετε..η συγκεκριμενη ειναι πασιγνωστη,και κοινο μυστικο οτι δεν αφηνει να την βλεπουν

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.440
Πόντοι
42.697
ηρεμήστε ρε σείς!
αυτά εχουν γραφτέι και παλαιότερα....
η κοπέλα δεν είναι τραβέλι.
(εδώ θα μου πέις έχουν βγάλει παλαιότερα τραβέλι την Μελίνα την ελληνίδα απο Βριλησου 60 , μέχρι και την Σονια απο Λέλας Κ. 35!!!)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
εγω δε λεω οτι ειναι zero,αλλα ηταν η πρωτη μου σκεψη οταν τη πηρα,η περουκα και η αδυναμια να μπορεις να τη βλεπεις με οδηγησε σε αυτο το συμπερασμα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.440
Πόντοι
42.697
εγω δε λεω οτι ειναι zero,αλλα ηταν η πρωτη μου σκεψη οταν τη πηρα,η περουκα και η αδυναμια να μπορεις να τη βλεπεις με οδηγησε σε αυτο το συμπερασμα

η αλήθεια είναι πως έχει περιεργη συμπεριφορά και γενικά ειναι τρελιαρα και αλλού η τύπισα...
αυτό σε συνδιασμό με την περούκα σε βάζει σε υποψίες αλλά δεν είναι...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
που το ξερεις,βαζεις τον κωλο σου στη φωτια zero ? :2funny: :2funny:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν τα γραφετε..η συγκεκριμενη ειναι πασιγνωστη,και κοινο μυστικο οτι δεν αφηνει να την βλεπουν
Μεχρι που το ανεφερες δεν μου ειχε περασει καν απο το μυαλο!Οχι τιποτα αλλο αλλα εστειλα και εναν φιλο μου που της εκανε και 69!αν μαθει τελικα οτι ειναι τραβελι θα με σκοτωσει! >:( >:( >:(

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Του το είχα κόψει το post τότε επι τόπου τότε.Κουλά και κουφά θα διαβάσεις απο πολλούς.
Και πολυ καλα εκανες!Το θεμα ειναι να μπορουμε να ξεχωριζουμε τις μαλακιες απο τις πραγματικοτητες
και απο τις υποθεσεις.Στην προκυμενη περιπτωση κανουμε μια υποθεση,προσωπικα δεν νομιζω οτι η Λιντα ειναι τραβελι!

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Μέγιστε xilnik η Λίντα είναι γυναίκα.
Τρανσέξουαλ απο Ρωσία ακόμα δεν έχω δει αλλα ούτε και έχω ακούσει κάτι στην πιάτσα του Αττικού λεκανοπεδίου.Όχι ότι οι Ρώσοι δεν έχουν ομοφυλόφιλους που κάνουν 'διόρθωση' η αλλαγή φύλου δεν ισχυρίζομαι σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο αλλά απλώς οι Τρανσέξουαλ Ρωσίδες είναι σε πιάτσες της Μόσχας και της Αγ.Πετρούπολης.
Όσο για την περούκα που φοράει έχεις δει σίγουρα εν ώρα scout αρκετές επαγγελματίες που φοράνε περούκες και να αλλάζουν και τα 'ονόματά' τους καθώς και τις 'χώρες καταγωγής' τους.
Επιμένω ότι η Λίντα είναι γυναίκα και όχι μεταλλαγμένη.Τουλάχιστον εγώ και ο Zero είμαστε πολύ αυστηροί σε τέτοια θέματα.

Υ.Γ. Είναι νομίζω η 3η φορά που γίνεται πάλι θέμα για το αν η Λίντα είναι η δεν είναι βέστι. :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
για τις περουκες δεν το συζηταμε vrikolaka,η εξαιρεση ειναι μαλλον να εχουν οι κοπελες κυριως σε studio τα κανονικα τους μαλλια,τωρα για το αλλο που λες την εχω παρει οπως εχω ηδη πει  και ακομη καλυτερα για μενα να ειναι ετσι

Επισκέπτης
Παλι τα ιδια για το Λιντακι.
Τα εχουμε πει εκατο φορες , ναι εγω βαζω και τον κωλο μου στην φωτια οτι δεν ειναι.
Την περουκα την φοραει και ριχνει παντα τα μαλλια μπροστα γιατι ετσι νομιζει οτι προστατευει τον εαυτο της.

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
μηπως ξερετε αν σημερα το απογευμα παιζει στη σερβιων η ταμαρα?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Eισαι τυχερος Jim δουλευει  ;)

Sex_GT

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Θα ηταν ευκολο αν καποιος εχει τα τηλεφωνα της αλυσιδας Τριγγετα3-Συγγρου144-Ιππωκρατους144 να μου τα στειλει με ενα pm??..Μενω λιγο μακρυα απο το κεντρο...Ισως τα επισκεφθω σημερα.Τα ενημερωσω αν παιζει κατι καλο.Thx

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom