- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.440
- Πόντοι
- 42.697
Τhanks Zero αλλα οπως καταλαβες δεν μπορουσα να περιμενω.
το κατάλαβα...
Η Λιντα είναι δύναμη, θεόμουρλη.....
Τhanks Zero αλλα οπως καταλαβες δεν μπορουσα να περιμενω.
τι παράπονο μωράκι,είσαι the best, φιλάκιαΑυριο η ΔΟΡΙΜ θα ειναι στο καινουριο στουδιο ΜΗΧΑΗΛ ΒΟΔΑ 192 το πρωη........δεν νομιζω κανενας να εχει παραπονο απω μενα......φιλια
τι εγινε το <εχυσα μαζι σου>αρχιζει να γινεται σουξετο κατάλαβα...
Η Λιντα είναι δύναμη, θεόμουρλη.....
Τωρα που το λες το ιδιο εκανε και σε μενα.Αφου τελειωσαμε και τα λεγαμε μου ειχε συνεχεια την πλατη της γυρισμενη!Λες να την πατησαμε ετσι?τι εγινε το <εχυσα μαζι σου>αρχιζει να γινεται σουξε
απ οτι ειδα απο τη κριτικη για λιντα,εγω ρε παιδια παντως που την πηρα μια φορα και που πραγματι ηταν καταπλητικη ,την εκοψα η΄'για τραβελι η'για καποιο λογο δεν ηθελε ν αποκαλυφθει το προσωπο της..συνεχεια δε με αφηνε να την βλεπω
Το θυμαμαι αυτο!μέχρι και την Σονια απο Λέλας Κ. 35!!!)
εγω δε λεω οτι ειναι zero,αλλα ηταν η πρωτη μου σκεψη οταν τη πηρα,η περουκα και η αδυναμια να μπορεις να τη βλεπεις με οδηγησε σε αυτο το συμπερασμα
Μεχρι που το ανεφερες δεν μου ειχε περασει καν απο το μυαλο!Οχι τιποτα αλλο αλλα εστειλα και εναν φιλο μου που της εκανε και 69!αν μαθει τελικα οτι ειναι τραβελι θα με σκοτωσει! > > >εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν τα γραφετε..η συγκεκριμενη ειναι πασιγνωστη,και κοινο μυστικο οτι δεν αφηνει να την βλεπουν
Του το είχα κόψει το post τότε επι τόπου.Κουλά και κουφά θα διαβάσεις απο πολλούς.Το θυμαμαι αυτο!
Και αν θυμαμαι και καλα αυτος που το ειπε το επαιζε και ιατρος.
Και πολυ καλα εκανες!Το θεμα ειναι να μπορουμε να ξεχωριζουμε τις μαλακιες απο τις πραγματικοτητεςΤου το είχα κόψει το post τότε επι τόπου τότε.Κουλά και κουφά θα διαβάσεις απο πολλούς.