Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
άστο ... δεν νομίζω ότι είναι έτσι όπως τα λες
Ενδιαφέρον θα είχε (εκτός απ'την απάντηση του ίδιου) να μάς πεις κι εσύ τη γνώμη σου.
άστο ... δεν νομίζω ότι είναι έτσι όπως τα λες
70-100 αναλογα τη κοπελα κ το στουντιο.yves διαβαδα κριτικη για Κατερινα κ ξενερωσα!κριμα τα λεφτα ρε παικτη
Δεν έχω κανέναν λόγο να αμφισβητήσω ότι ο τύπος δεν πέρασε καλά, ωστόσο η κριτική του αφήνει υπόνοιες σκοπιμότητας.
Πρώτον, αναφέρει ότι πήγε πρώτη φορά στο στούντιο της Τριγγέτα. Όμως σε άλλη κριτική του για την Βικτώρια της ίδιας αλυσίδας, γράφει ότι την έχει πάρει δύο φορές, μία στο Τριγγέτα και μία στο Ισμήνης.
Δεύτερον, αναφέρει ότι βρέθηκε για πρώτη φορά με την Κατερίνα. Όμως στην περιγραφή του αναφέρει, ότι όταν της έκανε παρατήρηση για το ότι καθυστερούσε στο ντουζ, του απάντησε όπως γράφει "με την ομορφη ευγενια που την χαρακτηριζει", κάτι που προδίδει ότι την γνωρίζει και δεν βρέθηκαν για πρώτη φορά...
Τρίτον, ο τύπος έσπευσε να γράψει την κριτική του μόλις λίγη ώρα μετά την συνεύρεση του με την κοπέλα, αφού όπως λέει, η άλλη κοπέλα στη βάρδια η Λάρα "ηταν σε δωματιο με πελατη μεχρι το τελος της βαρδυας (20:00)...δλδ κανα διωρο".
Συμπερασματικά, εγώ προσωπικά έχω υπόνοιες, ότι ο τύπος ή ζήτησε κάποια πράγματα που του αρνήθηκε η κοπέλα ή έχει κάτι προσωπικό μαζί της, αφού όπως προαναφέρω, στην κριτική του για την Βικτώρια γράφει ότι βρέθηκε μαζί της δύο φορές και σχεδόν δεν την πήδηξε, αλλά θα ξαναπήγαινε μαζί της για τρίτη φορά, ενώ για την Κατερίνα που έκανε ό,τι κάνει πάνω-κάτω με όλους της τους πελάτες, γράφει ότι δεν θα την ξαναπροτιμήσει, προτρέποντας εμμέσως και άλλους να μην το κάνουν.
Καταλήγοντας, θέλω να τονίσω ότι οι αρνητικές κριτικές είναι πολυτιμότερες από τις θετικές.
Ωστόσο, αν υποκρύπτουν σκοπιμότητες, είναι χειρότερες από τις θετικές...
Τωρα ειδα το σχολιο σου.
1. Στο στουντιο της Τριγγετα μπηκα σε δωματιο πρωτη φορα. Την Βικτωρια την εχω παρει σε Αριστοτελους και Ισμηνης συνολικα 3 φορες.
2. Μαθε να διαβαζεις πιο προσεχτικα και πριν βγαζεις συνωμοσιακα συμπερασματα να καταλαβαινεις το υφος που γραφονται καποια πραγματα.
Εκτος αν εσυ θες να καταλαβαινεις αυτα που νομιζεις. Το "ευγενικη συμπεριφορα" έχει ενα ειρωνικο τονο που χρησιμοποιησα που μονο εσυ δεν το καταλαβες.
3. Την κρητικη μου την απεστειλα κατα τις 9 και. Η ατυχης συνευρεση με την Κατερινα τελειωσε στις 7 και κατι. Πως τα εμπλεξες παλι? Η Λαρα ηταν ηδη σε δωματιο και δεν την ειδα ουτε οταν εφυγα.
Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο???
Συμπερασματικα να σου πω οτι επειδη εσκασα 100 γαμημενα ευρω ζητησα να γαμησω οπως πρεπει. Και τελικα δεν περασα καλα με την συγκεκριμενη!
Σου απάντησα και στην κριτική σου, σου απαντάω κι εδώ για τελευταία φορά και δεν ξανασχολούμαι μαζί σου γιατί αποδεικνύεσαι μέγιστος ΜΑΛΑΚΑΣ, που μας το παίζει έξυπνος...
Επειδή λοιπόν εγώ δεν ξέρω να διαβάζω και είμαι συνωμοσιολόγος, αντιγράφω από την κριτική σου για τη Βικτώρια:
"Τεράστιες λαχταριστές βυζάρες...αλλά μόνο αυτό!
Καλησπέρα!
Τις υπερμεγέθη βυζαρες της Βικτώριας τις έχω γευθει δυο φορες!
Την πρώτη στο Τριγγετα και την δευτερη στο υπερ λουξ Ισμηνης!"
Γράφεις ότι έχεις πάρει τη Βικτώρια στο Τριγγέτα ή όχι;
Εγώ είμαι συνωμοσιολόγος ή εσύ ΜΑΛΑΚΑΣ που έστω και εκ των υστέρων δεν τσεκάρεις να δεις τι έχεις γράψει και μάλιστα σχετικά πρόσφατα (25-04-2016);
Αυτά και τέλος από μένα... Και πριν απαντήσεις στον οποιοδήποτε σου προσάπτει κάτι, να ελέγχεις πρώτα τι έχεις πει ή γράψει εσύ και μην κάνεις τον πονηρίδη...
έχει δοκιμάσει κανεις ?
Αρκετά εξυπηρετική (όσο μπορεί να είναι βέβαια μέσα στα πλάισια του "συμπιεσμένου" χρόνου που επιβάλλει η αλυσίδα). Μην περιμένετε πάντως να αντικρίσετε ακριβώς αυτό που απεικονίζουν οι αναρτημένες φωτογραφίες.
έχει δοκιμάσει κανεις ?
εγω περιμενω τουτη, ελπιζω να ειναι το ιδιο καυλα και απο κοντα.
gfe ειναι με σχετικα προσφατα φτιαγμενο στηθος