Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.780
- Πόντοι
- 14.615
Απαράδεκτο!τυπε,επρεπε να εχεις μια κλανια ετοιμοπολεμη να την αμολησεις για να πατσισετε
Η κλανιά είναι βάρβαρο πράγμα.
Απαράδεκτο!τυπε,επρεπε να εχεις μια κλανια ετοιμοπολεμη να την αμολησεις για να πατσισετε
Με το ίδιο όνομα ;Η γνωστη μας απο Ελ. Βενιζελου 40 παλιότερα και προσφατα Κασσανδρας 3 κατω................
ΝαιΜε το ίδιο όνομα ;
...είχαμε ανάγκη την στούντιο/ενημέρωσή σου,μύστη ...ντουντο/καστελο/μπέβερλυ.....Μικρή μεσημβρινή στουντιακή περιήγηση υπό αρκετή ζέστη...
Στο Αριστοτέλους 6...
Η Άντρεα...
Οπωσδήποτε το σώμα της δεν είναι όπως στις φωτογραφίες!
Πιο ζουμερό,πιο πληθωρικό και οι βυζάρες...βυζάρες!
Ωραίο θηλυκό πρόσωπο,ευχάριστη αύρα,πληθωρική γυναίκα - και ένα προκλητικό μαύρο εσώρουχο-κορμάκι με διαφάνεια στους βύζους της!
Μαζί της η Νικόλ...
Πολύ καλό πιπινομουνέτο!
Με όμορφο γκομενίστικο προσωπάκι (με ξεπετοειδές χαμόγελο και σαλονάρισμα...) με μαύρο μακρύ μαλλί έμοιαζε σαν μικρό άλογο...
Με καλό σωματότυπο που δεν τον χαλάει ούτε ο ζουμερός κώλος της - το αντίθετο...
Το ξέρει - και το μαύρο κορμάκι που φορούσε άφηνε ελεύθερα τα ζουμερά κωλομάγουλά της!
Στο Τριγγέτα 3...
Η Ιζαμπέλα...
Ως προς το πρόσωπο οι φωτογραφίες την αδικούν - την "αγριεύουν" αρκετά...
Ομορφόφατσα,με ωραίο κορμί,σχετικά αδύνατο...
Κώλος ελαφρώς πιο ζουμερός συγκριτικά με το υπόλοιπο σύνολο...
Φέρνει (λίγο) στην ωραία ψηλή ξανθιά Μαριάννα από Φυλής 86.
Μαζί της η Ρεμπέκα...
Ωραίο γκομενάκι - να τα λέμε αυτά παιδιά...
Όμορφο νεανικό δροσερό προσωπάκι,καλό σωματάκι,με ιδανικές αναλογίες...
Πιο γήινη,πιο προσεγγίσιμη,λιγότερη ψυχρή και περισσότερο ευχάριστη η αύρα και η διάθεσή της απ'ότι εκείνη της Ιζαμπέλας!
Η Nανσυ εχει "μακρια" ιστορια στα studio.Aλανα τα φωτα σας please
Για την Νανσυ που στις φωτογραφιες της φαινεται απιστευτα καλη εχει κανενας συναγωνιστης αποψη;
Y.Γ. Στο site απο το οποιο εχω το Link την εχει σαν Nανσυ αλλα οι φωτογραφιες της την αναφερουν σαν Μαρκελα
Eυχαριστω για τις πληροφοριες, κατατοπιστικος και περιεκτικος να'σαι καλαΗ Nανσυ εχει "μακρια" ιστορια στα studio.
Tην ειχα πρωτοδει σαν Ζηνα στα RIP Βουλιαγμενης 83- Φραντζη 47.
Στην συνεχεια περασε αποτ ο Δοξατου 2Α, Φυλης 104 σαν Νανσυ.
Δουλεψε και σαν Τασα στο Κροκεων 6, Θεσσαλονικης 96.
Αν δεν κανω λαθος σαν Μαρκελα δουλεψε στην αλυσιδα Κατεχακη 5-Μελαντιας 50 κλπ
Τον τελευταιο καιρο στην Γερμανικη αλυσδια σαν Νανσυ.
Πριν τους Γερμανους δουλευε αποκλειστικα στο Βουλιαγμενης 238, οταν ακομα το studio ηταν ανεξαρτητο.
Εχει περασει και απο αλλα ιδρυματα που αυτη την στιγμη δεν μου ερχονται στο μυαλο.
Την εχω τιμησει μια φορα.
Δυνατο σημειο της κατα την αποψη μου το στοματικο της.
Σε γενικες γραμμες αρκετα καλη εμπειρια, ειχα μεινει ευχαριστημενος.