DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Καλα που το ανεφερες γιατι.και εγω δεν ηξεραΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!
Η Αλισα που αναφερει στην κριτικη του ο tetsuo ειναι η μελαχρινη Ρουμανα που εργαζεται ακομα στον Γερμανικο ομιλο
Η Αλισα που αναφερει ο lagonisian ειναι η ξανθια Ρψσιδα γνωστη παλαιοθεν, ου πλεον δεν εργαζεται στην αλυσιδα. Ποτε δεν εργαζοταν δηλαδη, η κριτικη εινια πριν ακομα το Βουλ 238 ενταχτει στον ομιλο.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ
Ειναι πολυ ομορφη κοπελα.
Οι φωτογραφιες ανταποκρινονται κατα πολυ στην πραγματικοτητα.
Επαναλειτουργει συμφωνα με τις κυριες το θεσσαλονικης 96 οχι πλεον sweet angels αλλα σαν Style elit club.
οι κοπελες που εργαζονται κανουν βαρδιες και στο κορκεων 6, αρα λογικα δεν άλλαξε καθεστως ιδιοκτησιας.
Εν αναμονη να δουμε τι θα δουμε..........
Εβγαλαν και την τεραστια φωτεινη ταμπελα που ειχαν και εβαλαν μια διακριτικη στρογγυλη "96" ταμπελα.
Μαλλον ειναι εντολη απο δημαρχους γιατι και το Τατοιου 58 εχει αλλαξει ταμπελα και εβαλε πιο μικρη.
Το ιδιο και παραπανω το Golden.
Μονο το Θεσσαλονικης 81 εχει κρατησει την ταμπελα υπερπαραγωγη.
Σε studio το "φουλ" -προφανως εννοεις και πρωκτικο- μας περιοριζει αρκετα τις επιλογες.Απευθύνομαι στους έμπειρους φίλους.
Θέλω ένα καλό δίδυμο με φουλ πρόγραμμα, που να κάνουν και μεταξύ τους παιχνίδι.
Απευθύνομαι στους έμπειρους φίλους.
Θέλω ένα καλό δίδυμο με φουλ πρόγραμμα, που να κάνουν και μεταξύ τους παιχνίδι.
Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις Κέλυ-Πένυ από την αλυσίδα του Μεγαλέξανδρου (ΜΑ133, Κω/εως80 92Α & Βρ 36 36Α). Έχουν τρομερή χημεία μεταξύ τους. Στο "φουλ" αλλά χωρίς πρωκτικό οπως λέει και ο CHEYENNE.
Επαναλειτουργει συμφωνα με τις κυριες το θεσσαλονικης 96 οχι πλεον sweet angels αλλα σαν Style elit club.
οι κοπελες που εργαζονται κανουν βαρδιες και στο κορκεων 6, αρα λογικα δεν άλλαξε καθεστως ιδιοκτησιας.
Εν αναμονη να δουμε τι θα δουμε..........