Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλημερα παιδια νυχτερινη γυρα παρεα με εξωθεσμικο φιλο ξεκινησαμε λιγα λεπτα πριν 01.00 της οπου βρεθηκαμε στο βουνο της Βριλησσου ετσι λοιπον ειδαμε τα εξης

Βριλησσου46 Βικυ ξανθια ρωσσιδα μιλφαρα με ατελειωτες ποδαρες καλιγραμμη εμφανιζεται και στο θεσσαλιας136 καθε κυριακη βραδυ προσφατα την δοκιμασα με αριστες εντυπωσεις και η Σιντυ ξανθια νεαρη με κοντο μαλλι ως τους ωμους πανεμορφο προσωπο και σωματαρα απο τις πιο αξιολογες που εχω δει τελευταια στο βουνο
Βριλησσου60 κατω Κλαρα μια ξανθια νταρντανα με μακρι μαλλι τουμπανιασμενο σωμα σκυλε φατσα,επανω Μπεατρις απο Ιταλια οπως μου ειπε η τσατσα μελαμψη κοπελα μετριου αναστηματος καλο σωματακι
Βριλησσου55 Βικυ νεαρη με καστανοξανθο σπαστο μαλλι καλο σωματακι μετριο προσωπο μου ειπε οτι ηταν απο ισπανια χλωμο μαλλον Αλβανια συμπαθητικη ορεξατη φουλ καυλαντισμα στο σαλονι και Ναταλι νεαρη μελαχρινη κοπελα Ελληνιδα Νικαιωτισσα δεν μας ελεγε μουφες μακρι μαυρο μαλλι με ανταυγιες ωραιοτατο σωματακι φοβερο στυλακι επικοινωνιακη πολυ καλη περιπτωση αξιολογοτατη

Αλλαγη κατευθυνσης
Λεωφορος Αθηνων373 Κατερινα καστανοξανθη με σπαστο μακρι μαλλι αδυνατο σχετικα καλο σωματακι μετρια παρουσια,Μαρινα μελαχρινη ψηλη κοπελα ωραιο σωμα μακρι μαλλι αρκετα καλη και Ρωξανα νεαρη κοπελα με ωραιο σωματακι αλλα πολυ μετρια φατσα κοντοκουρεμενο μαλλι.
Κηφισου30 Αφροδιτη Ελληνιδα οπως μας ειπε ο τσατσος Ψηλη νταρντανα καστανοκοκκινο σπαστο μαλλι ωραια βυζια.Συναγωνιστης που εξηλθε απο το δωματιο μου ειπε καθως βγηκαμε απο το μαγαζι οτι δεν εμεινε ευχαριστημενος
Θεσσαλιας136 Νινα νεαρη κοπελα μετριου αναστηματος ξανθοσκουρο μαλλι ωραιο σωματακι αλλα οχι κατι ξεχωριστο.Ιδιαιτερη εντυπωση μας εκανε ο τροπος που μας ελεγε τα προγραμματα η τσατσα 50 το απλο,80το ελευθερο στοματικο,120 το φουλ,140 με περισσοτερο τιποτα δηλαδη τζαμπα πραγμα τυφλα να εχει το Mediamarket ελεγε τα ποσα λες και ηταν στραγαλια.....
Σπυρου Πατση40 Mελινα μελαχρινη κοπελα με πολυ καλο σωμα και Βυζαρες πολυ καλη προσπαθω να θυμηθω που την εχω δει παλιοτερα νομιζω χωρις να ειμαι σιγουρος Κασσανδρας3 επανω και Μελαντιας50 με επιφυλαξη πολυ αξιολογη παντως

Καπου εδω το σπασαμε με τον εξωθεσμικο φιλο καθως κουρασμενος ενιωσε την αναγκη να πεσει στα χερια μιας εμπειρης και εγγυημενης ομορφης κοπελας ετσι τον αφησα στο Κασσανδρας4Α στην Αννα που αποτελει μια απο τις καλιτερες επιλογες που υπαρχουν και εγω συνεχισα παρακατω

Θησεως22 Ευα μελαχρινη κοντη με πλαστικα χειλη μαυρο μακρι μαλλι περιεργη φατσα ειναι η Αιμιλια Μπαρακ γνωστη πορνοσταρ δεν με συγκινησε καθολου ομως
Κωσταντινουπολεως92 Τανια μια μελαμψη ψηλη νταρντανα με σημαδια χαλαρωσης στο  σωμα μακρι μαλλι φατσα σχετικα καλη αρχισε ομως εντονο πρεσσαρισμα στο σαλονι σε εντονο βαθμο αλλα δεν ελεγε και πολλα μου προτεινε φουλ προγραμμα στα50 και καλα δωρακι εχει πεσει πολυ η δουλεια τους

καπου εδω τελειωσε και η σημερινη βολτα καλο ξημερωμα να εχετε φιλοι μου

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τι έχουμε,εδώ? Μεταγραφή?  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :-* :-* :-*

02.jpg

nkon

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
Κ βυζάρες κ Κύπρια?!?!?!?!?!
Κάτι μου λέει ότι θα χουμε επίσκεψη την Κυριακή..  :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

Για τον πουτσο καβάλα η συγκεκριμένη... Υπηρεσίες του 10ευρου που βρίσκεις άνετα στο Μετάξι ...
Το μόνο αξιο μνείας πάνω της τα μεμέ της  :tits: τα οποία και χρησιμοποιεί παντοιοτρόπως προκειμένου να σε ξεπετάξει στο 5λεπτο..
Όσο για το Κύπρια κράτα μικρό καλάθι..  ;)

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
   Για τον πουτσο καβάλα η συγκεκριμένη... Υπηρεσίες του 10ευρου που βρίσκεις άνετα στο Μετάξι ...
Το μόνο αξιο μνείας πάνω της τα μεμέ της  :tits: τα οποία και χρησιμοποιεί παντοιοτρόπως προκειμένου να σε ξεπετάξει στο 5λεπτο..
Όσο για το Κύπρια κράτα μικρό καλάθι..  ;)

Κρίμα κ φαινόταν να χει potential...

ghost7

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2014
Like
10
Πόντοι
0
η κοπελα ειναι στην αλυσιδα αλλα ισως να την μετακινουν σε αλλα μαγαζια λογω περισσοτερης κινησης(λεω εγω τωρα...) βεβαια την εχω δει απο κοντα στο συν που κανει στριπτιζ ειναι μουναρος αλλα πανω σε καλαμιες ανεβασμενος. κ αυτη κ η φιλη της καμιλια π ειναι στη ιδια αλυσιδα ωραιες κοπελες αλλα απο κοντα εουν χαλια χαρακτηρα. τωρα στο δωματιο υποψιαζομια οτι μαλλον φολες ειναι κ το 50 θα κανει φτερα

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.608
Πόντοι
10.751
Θελω να γραψω μια κριτικη για το Αντιοχειας 62, αν μπορουν οι μοντς να φτιαξουν καταχωρηση γιατι δεν υπαρχει στον καταλογο των στουντιο, αλλιως θα την γραψω εδω.

Θενκς!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σπυρου Πατση40 Mελινα μελαχρινη κοπελα με πολυ καλο σωμα και Βυζαρες πολυ καλη προσπαθω να θυμηθω που την εχω δει παλιοτερα νομιζω χωρις να ειμαι σιγουρος Κασσανδρας3 επανω και Μελαντιας50 με επιφυλαξη πολυ αξιολογη παντως
Οντως φιλε μου σωστα θυμασαι. :hi:
Η Μελινα ειναι η κοπελα που εργαζοταν αρχικα στο κασσανδρας 3 κλπ σαν Νινα/Σουεντυ και στην συνεχεια στον ομιλο μελαντις 50 κλπ σαν Μελινα επισης.
Εδω και ενα μηνα περιπου στο Σ. Πατση 40

;) ;) ;) ;)

ΥΓ: Ωραια ενημερωση.  :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.913
Πόντοι
42.697
Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει τι συμβαίνει με τη Σάρα που (υποτίθεται ότι) εργάζεται στην αλυσίδα Πειραιώς 193, Ιεροφαντών, κλπ.; Δυο φορές που την είχε στο πρόγραμμα και πήγα στα μαγαζιά δεν ήταν εκεί. Ψυλιασμένος μετά απ'αυτό, τις επόμενες δυο φορές πήρα τηλέφωνο και έλαβα την ίδια απάντηση, ότι κάτι της έτυχε και δεν πήγε.
Συνεχίζει να δουλεύει η συγκεκριμένη κοπέλα ή μήπως η αλυσίδα μας δουλεύει ψιλό γαζί με τα προγράμματα που ανεβάζει στα μπάνερ; 

δουλευει κανονικα, απλα "κατι" της ετυχε και δεν πηγε  :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.913
Πόντοι
42.697

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Επιγραμματικά σε μεταμεσονύκτια Σαββατιάτικη τσαρκουλα :

Σ. Πάτση 27 : Ζακλυν
Σ. Πατση 40 : Μελίνα
Κασσάνδρας 8Γ: Λολίτα
Κασσάνδρας 6: Ιρένα
Κασσάνδρας 4Γ : Μάνια και Λαουρίτα
Κασσάνδρας  4Β: Ελενα η νταρντανα Ρουμάνα, όχι το Κοσσοβαρακι
Κασσάνδρας 4Α: Αννα
Κασσάνδρας 3 κάτω : Ζέτα
Κασσάνδρας 3 πάνω: Άννα. Νέα άφιξη,, αδύνατη μελαμψή μελαχρινή, αδιάφορη για τα γούστα μου. Περισσότερο μου έκαναν εντύπωση οι κάρτες του Σ. Πατση 40 στο σαλόνι….
Ιεροφαντων 9 : Ζιζελ και Χαρά
Μ. Αλεξανδρου 133 : Μιχαέλα
Κωνσταντινουπόλεως 80: Τζέσικα
Κωνσταντινουπόλεως 92Α: Πέννυ
Κωνσταντινουπόλεως 94: Εμιλυ και Βικυ
Βριλησσου 55:Ναταλί και Στελλα, Πρώτη φορά την έβλεπα, Αδύνατη σχετικά, με ωραίο σώμα, έκφυλο πρόσωπο μαύρα ίσια μακριά μαλλιά, αρκετά επιθετική στο σαλόνι
Βριλησσου 36Α: Κέλλυ και Σαμπρίνα
Βριλησσου 36: Μαρκελα και Σαντρα
Βριλησσου 42: Αρτεμις και Μαργκώ
Βριλησσου 46: Η Σιντυ που μόλις έφευγε
Κατεχάκη 5: Ευη, Δέσποινα και Μαρία
Κατεχάκη 8: Ρομπέρτα και Κλαούντια, η ένα μεταγραφή της αλυσίδας από τον όμιλο Μεγαλέξανδρου….

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
η κοπελα ειναι στην αλυσιδα αλλα ισως να την μετακινουν σε αλλα μαγαζια λογω περισσοτερης κινησης(λεω εγω τωρα...) βεβαια την εχω δει απο κοντα στο συν που κανει στριπτιζ ειναι μουναρος αλλα πανω σε καλαμιες ανεβασμενος. κ αυτη κ η φιλη της καμιλια π ειναι στη ιδια αλυσιδα ωραιες κοπελες αλλα απο κοντα εουν χαλια χαρακτηρα. τωρα στο δωματιο υποψιαζομια οτι μαλλον φολες ειναι κ το 50 θα κανει φτερα
Στο 50αρι δεν ξέρω. Στο 90αρι καλή ήταν. Ο κώλος της πάντως είναι θεϊκός  :kissass: :kissass:
Αξίζει μια φορά τουλάχιστον γι αυτό!!

www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%A3%CE%AC%CF%81%CE%B1/listingid:479/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%A3%CE%AC%CF%81%CE%B1/listingid:479/[/url]

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.645
Πόντοι
25.165
μενω νεα σμυρνη σε μια φιλη και ουτε ιδεα εχω πως να κινουμε αθηνα οποτε μαλλον μονο με ταξι με κοβω. Οποτε για πειτε ρε μαγκες ΠΟΥ προτεινεται να παω ο ερημος σαλονικιος.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom