KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Ήμαρτον...
Χρυσάφι έχει στον κώλο της;;;
Χρυσάφι έχει στον κώλο της;;;
εμένα πάλι μου αρέσουν τα δύσκολα για διαβασμένους
Την γνώρισες ή να βάλω και άλλες foto ?
φίλε, εδώ είμαστε για να ενημερώνουμε και όχι για να παίζουμε το "μάντεψε ποιός". Αν θες ενημερώνεις αλλιώς μη μας ζαλίζεις με τα κουίζ σου.
Εμείς όταν βλέπουμε και ρωτάει κάποιος και ζητάει τη βοήθειά μας αμέσως αν ξέρουμε του απαντάμε χωρίς γρίφους.
Δουλεύει περιστασιακά σε γνωστή αλυσίδα....και αν από την κουβέντα καταλάβει οτι μπορείς να πληρώσεις σου πασάρει και το τηλεφωνάκι της να συναντηθείτε σε ξενοδοχείο .
παρατήρησε λίγο το χεράκι της ,,, το ... μέγεθος του στήθους ,, το δαχτυλιδάκι της,,,,
και αν είσαι κάλος μαθητής και έχεις μελετήσει την.... αγορά , θα καταλάβεις ποια είναι .
(ολόκληρη αναφορά κάναμε πιο πάνω,… )
Είσαι πολύ μάγκας ρε φίλε, δεν είναι εύκολο να φτάσουμε όλοι το επίπεδο σου. Πες μας ποια είναι σε παρακαλούμε, σε ικετεύουμε, μη μας αφήνεις στην άγνοια.
εαν θες να πεις πως ειναι η μαντονα κανεις λαθοςεμένα πάλι μου αρέσουν τα δύσκολα για διαβασμένους
Την γνώρισες ή να βάλω και άλλες foto ?
εαν θες να πεις πως ειναι η μαντονα κανεις λαθος
υ.γ. την νινα απο την αλυσιδα την εχει πετυχει κανεις τωρα προσφατα πουθενα
Το λάθος έγκειται ότι αμφισβητείς πως έχει δώσει το τηλέφωνο της στους μίσους και πλέον πελάτες της ??εαν θες να πεις πως ειναι η μαντονα κανεις λαθος
αφελης???Το λάθος έγκειται ότι αμφισβητείς πως έχει δώσει το τηλέφωνο της στους μίσους και πλέον πελάτες της ??
Υπάρχουν και αφελής σε αυτόν το κόσμος τελικά .
Λοιπόν...
επίσκεψη στο Γ. Μπουζιάνη 2, studio Sensuality σήμερα το βράδυ. Στόχος η Ζιζέλ, για φίλο.
Επειδή είχα διαβάσει ότι πολλές φορές δεν ανοίγουν πήγαμε προετοιμασμένοι, με τα τηλέφωνα του μαγαζιού αποθηκευμένα για τυχόν εμπόδια.
Μόλις φτάνουμε τηλεφωνώ και ρωτάω την υπηρεσία αν χρειάζεται ραντεβού. Η απάντηση αρνητική, οπότε ενημερώνω ότι σε λίγο θα είμαστε εκεί.
Χτυπάμε το κουδούνι. ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! Ξαναχτυπάω, πάλι τίποτα. Φεύγουμε.
Τηλεφωνώ στην κυρία να δω γιατί δεν ανοίγει. ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ κι εδώ. Όπως είπα όμως, ήμουν προετοιμασμένος, οπότε καλώ σε δεύτερο αριθμό. Με ευγενή και ήρεμο τόνο φωνής ρωτάω γιατί δεν ανοίγουν. Απάντηση ότι η κοπέλα θα έρθει σε μια ώρα. Μα πριν 3 λεπτά μου είπατε ότι η κοπέλα είναι εκεί. Μου απαντάει να είστε καλά και μου κλείνει το τηλέφωνο...
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Λοιπόν...
επίσκεψη στο Γ. Μπουζιάνη 2, studio Sensuality σήμερα το βράδυ. Στόχος η Ζιζέλ, για φίλο.
Επειδή είχα διαβάσει ότι πολλές φορές δεν ανοίγουν πήγαμε προετοιμασμένοι, με τα τηλέφωνα του μαγαζιού αποθηκευμένα για τυχόν εμπόδια.
Μόλις φτάνουμε τηλεφωνώ και ρωτάω την υπηρεσία αν χρειάζεται ραντεβού. Η απάντηση αρνητική, οπότε ενημερώνω ότι σε λίγο θα είμαστε εκεί.
Χτυπάμε το κουδούνι. ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! Ξαναχτυπάω, πάλι τίποτα. Φεύγουμε.
Τηλεφωνώ στην κυρία να δω γιατί δεν ανοίγει. ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ κι εδώ. Όπως είπα όμως, ήμουν προετοιμασμένος, οπότε καλώ σε δεύτερο αριθμό. Με ευγενή και ήρεμο τόνο φωνής ρωτάω γιατί δεν ανοίγουν. Απάντηση ότι η κοπέλα θα έρθει σε μια ώρα. Μα πριν 3 λεπτά μου είπατε ότι η κοπέλα είναι εκεί. Μου απαντάει να είστε καλά και μου κλείνει το τηλέφωνο...
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Έχουμε καμία πληροφορία για Νίνα από Κηφισού 60;;;;;
Για πες μας αγαπητέ...............Απ'ότι βλέπω η Ζιζέλ επέστρεψε (ως Αριάδνη) στην αλυσίδα Κροκεών/Θεσσαλονίκης. Μάλλον αυτό εξηγεί γιατί έφαγε χθες πόρτα ο Crazy Ivan και η παρέα του στο Μπουζιάνη.
;)
Παντως και στο προγραμμα του Sensuality φαινεται οτι εργαζεται Σαββατο στην δευτερη βαρδια.Απ'ότι βλέπω η Ζιζέλ επέστρεψε (ως Αριάδνη) στην αλυσίδα Κροκεών/Θεσσαλονίκης. Μάλλον αυτό εξηγεί γιατί έφαγε χθες πόρτα ο Crazy Ivan και η παρέα του στο Μπουζιάνη.
;)