Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (1 μέλη και 48 επισκέπτες)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ήμαρτον...

Χρυσάφι έχει στον κώλο της;;;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
φίλε, εδώ είμαστε για να ενημερώνουμε και όχι για να παίζουμε το "μάντεψε ποιός". Αν θες ενημερώνεις αλλιώς μη μας ζαλίζεις με τα κουίζ σου.

Εμείς όταν βλέπουμε και ρωτάει κάποιος και ζητάει τη βοήθειά μας αμέσως αν ξέρουμε του απαντάμε χωρίς γρίφους.

+1,συμφωνώ μαζί σου.....

:offtopic:

Πολύ φιλικά,θα σας πω ότι μας ζαλίσατε τα αρχίδια με το ποια είναι ή δεν είναι.............

Τα σέβη μου.......

:d-spam:

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Δουλεύει περιστασιακά σε γνωστή αλυσίδα....και αν από την κουβέντα  καταλάβει οτι μπορείς να πληρώσεις σου πασάρει και το τηλεφωνάκι της να συναντηθείτε σε ξενοδοχείο  :fuck1: :fuck1: .
παρατήρησε  λίγο το χεράκι της ,,, το ... μέγεθος του στήθους ,, το δαχτυλιδάκι της,,,,
και αν είσαι κάλος μαθητής και έχεις μελετήσει την.... αγορά , θα καταλάβεις ποια είναι .
(ολόκληρη αναφορά  κάναμε πιο πάνω,… ) :idiot: :uglystupid:

Είσαι πολύ μάγκας ρε φίλε, δεν είναι εύκολο να φτάσουμε όλοι το επίπεδο σου. Πες μας ποια είναι σε παρακαλούμε, σε ικετεύουμε, μη μας αφήνεις στην άγνοια.  :jerking: :jerking:

assosi

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
Είσαι πολύ μάγκας ρε φίλε, δεν είναι εύκολο να φτάσουμε όλοι το επίπεδο σου. Πες μας ποια είναι σε παρακαλούμε, σε ικετεύουμε, μη μας αφήνεις στην άγνοια.   :jerking: :jerking:

Σας είπε κανείς ότι είμαι προμοτορας κοριτσιών ??
Διαβάστε πιο πάνω και θα καταλάβετε .
Σκέψη θέλει , τα περιμένετε όλα έτοιμα ......
Άλλωστε όλες για τα λεφτά ξεπουλάμε και την ψυχή τους . Η πρώτη είναι ή η τελευταία ?
Κολλήσατε με μια πόρνη που κάνει βίζιτες σε ξενοδοχεία  :jerking: :jerking:.
Σιγά το νέο . έχει πασάρει το τηλέφωνο της στους μισούς …   εδώ μέσα   :kissass2:

voutas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
τελικα πια ειναι ρε παιδια μας εχετε τρελανει δουλευει η δεν δουλευει σε στουντιο ????????????????????

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
εμένα πάλι μου αρέσουν τα δύσκολα για διαβασμένους
Την γνώρισες ή να βάλω και άλλες foto ?
εαν θες να πεις πως ειναι η μαντονα κανεις λαθος
υ.γ. την νινα απο την αλυσιδα την εχει πετυχει κανεις τωρα προσφατα πουθενα

assosi

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
εαν θες να πεις πως ειναι η μαντονα κανεις λαθος
Το λάθος έγκειται ότι αμφισβητείς πως έχει δώσει το τηλέφωνο της στους μίσους και πλέον πελάτες της ??
Υπάρχουν και αφελής σε αυτόν το κόσμος τελικά .

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Το λάθος έγκειται ότι αμφισβητείς πως έχει δώσει το τηλέφωνο της στους μίσους και πλέον πελάτες της ??
Υπάρχουν και αφελής σε αυτόν το κόσμος τελικά .
αφελης???
μιλησα για την φωτογραφια που εβαλες, οχι για το εαν μοιραζει καρτες με το τηλεφωνο της.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Λοιπόν...

επίσκεψη στο Γ. Μπουζιάνη 2, studio Sensuality σήμερα το βράδυ. Στόχος η Ζιζέλ, για φίλο.

Επειδή είχα διαβάσει ότι πολλές φορές δεν ανοίγουν πήγαμε προετοιμασμένοι, με τα τηλέφωνα του μαγαζιού αποθηκευμένα για τυχόν εμπόδια.

Μόλις φτάνουμε τηλεφωνώ και ρωτάω την υπηρεσία αν χρειάζεται ραντεβού. Η απάντηση αρνητική, οπότε ενημερώνω ότι σε λίγο θα είμαστε εκεί.

Χτυπάμε το κουδούνι. ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! Ξαναχτυπάω, πάλι τίποτα. Φεύγουμε.

Τηλεφωνώ στην κυρία να δω γιατί δεν ανοίγει. ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ κι εδώ. Όπως είπα όμως, ήμουν προετοιμασμένος, οπότε καλώ σε δεύτερο αριθμό. Με ευγενή και ήρεμο τόνο φωνής ρωτάω γιατί δεν ανοίγουν. Απάντηση ότι η κοπέλα θα έρθει σε μια ώρα. Μα πριν 3 λεπτά μου είπατε ότι η κοπέλα είναι εκεί. Μου απαντάει να είστε καλά και μου κλείνει το τηλέφωνο...

Τα συμπεράσματα δικά σας...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.844
Πόντοι
42.697
Λοιπόν...

επίσκεψη στο Γ. Μπουζιάνη 2, studio Sensuality σήμερα το βράδυ. Στόχος η Ζιζέλ, για φίλο.

Επειδή είχα διαβάσει ότι πολλές φορές δεν ανοίγουν πήγαμε προετοιμασμένοι, με τα τηλέφωνα του μαγαζιού αποθηκευμένα για τυχόν εμπόδια.

Μόλις φτάνουμε τηλεφωνώ και ρωτάω την υπηρεσία αν χρειάζεται ραντεβού. Η απάντηση αρνητική, οπότε ενημερώνω ότι σε λίγο θα είμαστε εκεί.

Τηλεφωνώ στην κυρία να δω γιατί δεν ανοίγει. ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ κι εδώ. Όπως είπα όμως, ήμουν προετοιμασμένος, οπότε καλώ σε δεύτερο αριθμό. Με ευγενή και ήρεμο τόνο φωνής ρωτάω γιατί δεν ανοίγουν. Απάντηση ότι η κοπέλα θα έρθει σε μια ώρα. Μα πριν 3 λεπτά μου είπατε ότι η κοπέλα είναι εκεί. Μου απαντάει να είστε καλά και μου κλείνει το τηλέφωνο...

οτι να'ναι...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Λοιπόν...

[size=24pt]Κόκκινη κάρτα..............[/size]

paris_sweetdoll

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2013
Like
0
KALISPERA!!!! :knockinb:
APO TIS 17h-23h STO PIREOS 193....
SAS PERIMENW THA PERASOUME OMORFA....

Συνημμένα

• paris n2.jpg
    paris n2.jpg
    96,2 KB · Εμφανίσεις: 21

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Έχουμε καμία πληροφορία για Νίνα από Κηφισού 60;;;;; :think: :think: :think:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
1.830
Έχουμε καμία πληροφορία για Νίνα από Κηφισού 60;;;;; :think: :think: :think:

http://[URL unfurl="true"]www.studio60gr.com/images/pictures/nina/07.jpg[/img[/URL]]
:kissass: :kissass: :kissass:

κριτικές έχει εδώ [URL unfurl="true"]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9D%CE%AF%CE%BD%CE%B1/listingid:5898/[/URL]

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Απ'ότι βλέπω η Ζιζέλ επέστρεψε (ως Αριάδνη) στην αλυσίδα Κροκεών/Θεσσαλονίκης. Μάλλον αυτό εξηγεί γιατί έφαγε χθες πόρτα ο Crazy Ivan και η παρέα του στο Μπουζιάνη.
;)
Για πες μας αγαπητέ............... :rockon:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Απ'ότι βλέπω η Ζιζέλ επέστρεψε (ως Αριάδνη) στην αλυσίδα Κροκεών/Θεσσαλονίκης. Μάλλον αυτό εξηγεί γιατί έφαγε χθες πόρτα ο Crazy Ivan και η παρέα του στο Μπουζιάνη.
;)
Παντως και στο προγραμμα του Sensuality φαινεται οτι εργαζεται Σαββατο στην δευτερη βαρδια.
Ισως να παιξει σε "διπλο ταμπλω"........

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom