kolomagoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ξερω.....Αμα το γαμήσεις θα καταλάβεις τι εννοώ
ξερω.....Αμα το γαμήσεις θα καταλάβεις τι εννοώ
Θα πω και εγω τη γνωμη μου για την Νανσυ αφου το εφερε η κουβεντα σας ;)
η Νανσυ δεν ειναι νεα κοπελα στο studio, θεωρητικα μετα απο μενα ειναι η πιο παλια εκει μεσα
η Νανσυ ειχε ξαναδουλεψει για ενα συντομο διαστημα στο studio πολυ πριν παει σε ολα τα υπολοιπα μαγαζια που γραφετε
οποτε εχω μια γνωμη για εκεινη με βαση το συντομο διαστημα που συνεργαστηκαμε αλλα και με βαση την μεταπειτα πορεια της που οπου τυχαινε και επεφτε στο ματι μου την παρακολουθoυσα
την εποχη που συνεργαστηκαμε προβληματα στο δωματιο της δεν θυμαμαι να υπηρχαν, εχει περασει και αρκετος καιρος αλλα η γενικη εντυπωση ηταν οτι ο κοσμος ηταν ευχαριστημενος μαζι της (και ξετρελαμενος αφου συνεχεια την διαλεγε)
στην πορεια οταν εφυγε απο το studio και εγινε γνωστη πολλα γραφτηκαν για αυτην εδω και δεν μπορω να κρινω αν ηταν σωστα ή λάθος
λογικα δικιο θα ειχαν ολοι αυτοι που τα γραφαν
απλα το ποσο γιγαντωθηκε ολο αυτο εναντιον της δεν νομιζω οτι ειναι και στο 100% στην πραγματικοτητα
πολλα τα παραδειγματα που κοπελες θεοποιηθηκαν χωρις λογο
πολλα τα παραδειγματα που κοπελες θαφτηκαν χωρις λογο
καποιος να γραψει οτι η ταδε δεν ειναι καλη, αμεσως και καποιος αλλος το αποθηκευει στο μυαλο του και μετα απο λιγο καιρο χωρις να εχει παει μαζι της θα γραψει οτι δεν ειναι καλη .....και ουτο καθε εξης
το ιδιο φυσικα συμβαινει και αντιστροφα με τις "καλες" κοπελες
φυσικα παιζει και ρολο και η "ψυχολογια" του πελατη
οταν καποιος διαβασει οτι η ταδε δεν ειναι καλη, θα μπει μαζι της και δεν θα περασει καλα γιατι απο μονος του απο πριν θα εχει πιστεψει οτι η κοπελα δεν κανει..........
το ιδιο και οταν καποιος διαβασει οτι η ταδε φυσαει.......θα παει και μετρια να ειναι η αλλη θα φυγει νομιζωντας οτι εζησε την εμπειρια της ζωης του
σαν επιλογο
συμαντικοτατο παραγοντα παιζει και ο χωρος που δουελευει η καθε κοπελα
αν το μαγαζι πιεζει τις κοπελες για το χρονο στα δωματια για να μην χαθουν ραντεβου στο σαλονι απο πελατες που βιαζονται και μπορει να φυγουν τοτε συγουρα η κοπελα παιζει με δεμενα χερια
αν το μαγαζι πιεζει τις κοπελες να εχουν ενα προγραμμα κασετα και να μην κανουν κατι εστω κατι μικρο παραπανω αν θελουν απο μονες τους γιατι μετα οι πελατες καλομαθαινουν και δεν θα δωσουν υστερα επιπλεον το εξτρα 10αρικακι ή το εξτρα 20αρικακι για 69, μασαζ, ισπανικο κτλ
τοτε παλι η κοπελα παιζει με δεμενα χερια
anyway
αυτα ηθελα να πω, ο χρονος πιστευω θα δηξει απο αποψε το βραδυ κιολας που θα ειναι η Νανσυ στο studio
εγω μια φορα μια χαρα ευχαριστημενη ειμαι που ηρθε η κοπελα στο studio και θαρρω οτι θα ειναι και οι πελατες του studio
αν καποιοι απο εσας μπορει καπου να την δοκιμασατε και να μην σας αρεσε sorry αλλα its not my bussines
αν καποιοι ομως ερθετε και την δοκιμαστε στο 104 και δεν σας αρεσει....φυσικα και ειναι my bussines και το σηζηταμε και οχι μονο
-Αυτο ειναι το πιο σωστο... ο χρονος θα δειξει... (τα αλα ειναι περιττα..)πολλα τα παραδειγματα που κοπελες θαφτηκαν χωρις λογο.....
-Oταν το λενε 2-3 ατομα..ισως να ετυχε..ισως μην ταιριαξε η χημεια.. ισως να ηταν σε κακη μερα... ΟΚ!
Αλλα οταν το λενε 10και... εε.... υπαρχει λογος που θαφτηκε!!
αυτα ηθελα να πω, ο χρονος πιστευω θα δηξει
όντως ανάλογη εμπειρία είχα κα ιεγώ, στο αείμνηστο Β83, θυμάμαι πήγα εκεί μόνο για αυτήν και έφαγα την μεγαλύτερη ξεπέτα στην ιστορία μου. Έκτοτε όπου και αν την έβλεπα έστριβα γωνία.-Αυτο ειναι το πιο σωστο... ο χρονος θα δειξει... (τα αλα ειναι περιττα..)
και εγω την εχω παρει παλιοτερα την Νανσυ.. και περιμενε μονο που την εβλεπα να καβλωσω..
Αν εχει βαλει μυαλο τωρα.... ... καλο για αυτην ..κ για εσενα....
Ειδωμεν...!
-Αυτο ειναι το πιο σωστο... ο χρονος θα δειξει... (τα αλα ειναι περιττα..)
και εγω την εχω παρει παλιοτερα την Νανσυ.. και περιμενε μονο που την εβλεπα να καβλωσω..
Αν εχει βαλει μυαλο τωρα.... ... καλο για αυτην ..κ για εσενα....
Ειδωμεν...!
Θα πω και εγω τη γνωμη μου για την Νανσυ αφου το εφερε η κουβεντα σας ;)
η Νανσυ δεν ειναι νεα κοπελα στο studio, θεωρητικα μετα απο μενα ειναι η πιο παλια εκει μεσα
η Νανσυ ειχε ξαναδουλεψει για ενα συντομο διαστημα στο studio πολυ πριν παει σε ολα τα υπολοιπα μαγαζια που γραφετε
οποτε εχω μια γνωμη για εκεινη με βαση το συντομο διαστημα που συνεργαστηκαμε αλλα και με βαση την μεταπειτα πορεια της που οπου τυχαινε και επεφτε στο ματι μου την παρακολουθoυσα
την εποχη που συνεργαστηκαμε προβληματα στο δωματιο της δεν θυμαμαι να υπηρχαν, εχει περασει και αρκετος καιρος αλλα η γενικη εντυπωση ηταν οτι ο κοσμος ηταν ευχαριστημενος μαζι της (και ξετρελαμενος αφου συνεχεια την διαλεγε)
στην πορεια οταν εφυγε απο το studio και εγινε γνωστη πολλα γραφτηκαν για αυτην εδω και δεν μπορω να κρινω αν ηταν σωστα ή λάθος
λογικα δικιο θα ειχαν ολοι αυτοι που τα γραφαν
απλα το ποσο γιγαντωθηκε ολο αυτο εναντιον της δεν νομιζω οτι ειναι και στο 100% στην πραγματικοτητα
πολλα τα παραδειγματα που κοπελες θεοποιηθηκαν χωρις λογο
πολλα τα παραδειγματα που κοπελες θαφτηκαν χωρις λογο
καποιος να γραψει οτι η ταδε δεν ειναι καλη, αμεσως και καποιος αλλος το αποθηκευει στο μυαλο του και μετα απο λιγο καιρο χωρις να εχει παει μαζι της θα γραψει οτι δεν ειναι καλη .....και ουτο καθε εξης
το ιδιο φυσικα συμβαινει και αντιστροφα με τις "καλες" κοπελες
φυσικα παιζει και ρολο και η "ψυχολογια" του πελατη
οταν καποιος διαβασει οτι η ταδε δεν ειναι καλη, θα μπει μαζι της και δεν θα περασει καλα γιατι απο μονος του απο πριν θα εχει πιστεψει οτι η κοπελα δεν κανει..........
το ιδιο και οταν καποιος διαβασει οτι η ταδε φυσαει.......θα παει και μετρια να ειναι η αλλη θα φυγει νομιζωντας οτι εζησε την εμπειρια της ζωης του
σαν επιλογο
συμαντικοτατο παραγοντα παιζει και ο χωρος που δουελευει η καθε κοπελα
αν το μαγαζι πιεζει τις κοπελες για το χρονο στα δωματια για να μην χαθουν ραντεβου στο σαλονι απο πελατες που βιαζονται και μπορει να φυγουν τοτε συγουρα η κοπελα παιζει με δεμενα χερια
αν το μαγαζι πιεζει τις κοπελες να εχουν ενα προγραμμα κασετα και να μην κανουν κατι εστω κατι μικρο παραπανω αν θελουν απο μονες τους γιατι μετα οι πελατες καλομαθαινουν και δεν θα δωσουν υστερα επιπλεον το εξτρα 10αρικακι ή το εξτρα 20αρικακι για 69, μασαζ, ισπανικο κτλ
τοτε παλι η κοπελα παιζει με δεμενα χερια
anyway
αυτα ηθελα να πω, ο χρονος πιστευω θα δηξει απο αποψε το βραδυ κιολας που θα ειναι η Νανσυ στο studio
εγω μια φορα μια χαρα ευχαριστημενη ειμαι που ηρθε η κοπελα στο studio και θαρρω οτι θα ειναι και οι πελατες του studio
αν καποιοι απο εσας μπορει καπου να την δοκιμασατε και να μην σας αρεσε sorry αλλα its not my bussines
αν καποιοι ομως ερθετε και την δοκιμαστε στο 104 και δεν σας αρεσει....φυσικα και ειναι my bussines και το σηζηταμε και οχι μονο
ισως να επιστρεψει καποια στιγμη,και ελπιζουμε και σε νυχτερινες βαρδιες αν και νομιζω πως δυσκολα θα ξαναγυρισει η κριση φταιει για ολαΒλέπω ότι η Νικολέτα από Κασσάνδρας δεν παίζει αρκετό καιρό. Γνωρίζει κάποιος κάτι?
όντως ανάλογη εμπειρία είχα κα ιεγώ, στο αείμνηστο Β83, θυμάμαι πήγα εκεί μόνο για αυτήν και έφαγα την μεγαλύτερη ξεπέτα στην ιστορία μου. Έκτοτε όπου και αν την έβλεπα έστριβα γωνία.
Σίγουρα δεν θα την ξανατιμήσω ότι και να λέγετε ότι κανει στο Φ104. Άσε που για μένα στο Φ104 υπάρχει μόνο η Δέσποινα και καμία άλλη.
Τεταρτη στο Βριλησσου 42 Φριντα + Παολα. Εμυ + Μαργκω :-* :-* :-*
στο Βουλιαγμενησ 68 Ρεγγινα + Νατασσα. Βιολετα :-* :-* :-*
νομίζω πως τώρα δεν δίνει........παλιά πάντως έδινεΗ jojephina στο Ισμήνης 2 δίνει κωλαράκι; έχει φοβερό κορμί τουλάχιστον στις φώτο
να γαμησουμε παμε φιλε οχι να βαλουμε μπραντιφερ