Λιγα λογια για...
Θεσσαλονικης 96 κ Σκρα!
Οπου Τασα δεν ειναι αλλη απο την Νανσυ φυσικα(Παρασιου 36 προ τετραετιας κ μετεπειτα Βριλησου 57.42.Γερμανοαλυσιδα.Μελαντιας κλπ κλπ)!
Kαποια στιγμη προσπαθησε να κανει καριερα και σαν Αντζελινα(
[URL unfurl="true"]http://tzinasmodels.wordpress.com/%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%bd%ce%b1/[/url]) αλλα η προσπαθεια της επεσε στο κενο!
Λατογια...λεπτη μαυρομαλλα,πιθανοτατα βραζιλιανα,με μετριο προσωπο και εμφανεστατη απειρια στο σαλοναρισμα της!
Καποιοι μπορει να την θυμουνται απο το ολιγοημερο περασμα της απο την Κασσανδρας street ως Νοελα!
Κηφισου 30
Μιρελα...ξανθο με ωραιο χυτο στηθος,ψιλοσυμπαθητικη φατσα και συνηθισμενη πισω οψη!Αν την πετυχαινα στο 20αρι θα το σκεφτομουνα για 50αρικο με τιποτα!
Εμμανουελα...λεπτη μελαχρινη με μικρο στηθος...φοραγε μια σκωτσεζικη μινι φουστα οποτε για τον πατο της δεν μπορω να εχω αποψη και ωραια-σεξυ φατσα!Ωραια παρουσια αλλα οχι κατι το εξαιρετικο!
Περιμενα κατι καλυτερο χαζευοντας τις φωτος της στις κυριες...
Τριγγετοαλυσιδα
Ρεμπεκα...ψηλο αδυνατο μελαχρινο με μικρο στηθος,καλο κωλαρακι και πολυ ομορφο προσωπο(ωραιο χαμογελο-ανοιχτο χρωμα ματιων)!
Συναδελφος που την δοκιμασε και ερωτηθηκε μου ειπε τα καλυτερα!
Σπ.Πατση 40 κ Πειραιως 121
Νικολ...μελαχρινο με σεξυ φατσουλα και πολυ ωραιο κορμι!
Στα υποψιν...
Δοκιμαστηκε για δευτερη φορα η Τζουλια η Πολωνεζαρα απο τα Κασσανδρας!
Καυλοφατσα απο τις λιγες,deep για deep τσιμπουκι,φοβερα στησιματα(το στησιμο της στα 4 ειναι Υποδειγματικο),εξισου καλη με την πρωτη φορα που την πηρα και για την οποια εχω ανεβασει κριτικη...
www.bourdela.com/sex/my-reviews/user:56998/#jr_review_32193]http://www.bourdela.com/sex/my-reviews/user:56998/#jr_review_32193[/url]!
Μοναδικη διαφορα σε σχεση με την πρωτη φορα οτι ηταν πιο ομιλητικη και πιο διαχυτικη θα ελεγα οταν ξεκινησαμε να ανταλλασουμε ¨κοπλιμεντα¨!
Με λιγα λογια λυθηκε η γλωσσα της κι αρχισε τα...βαρα με πιο δυνατα μη με λυπασαι,σου αρεσει η κωλοτρυπιδα μου ρε?... και αλλες τετοιες γλυκες φρασεις!
Κατα την αποψη μου το καλυτερο vfm που κυκλοφορει στην Κασσανδροαλυσιδα για οσους ψαχνουν pse καταστασεις