Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)

12 Studio 12

Sex Studio
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Like
26
[size=20pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης
ALIONA[/size]
:tits2: :tits2: :tits2:

:fuck2: :fuck2: :fuck2:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Λιγα λογια για...

Θεσσαλονικης 96 κ Σκρα!
Οπου Τασα δεν ειναι αλλη απο την Νανσυ φυσικα(Παρασιου 36 προ τετραετιας κ μετεπειτα Βριλησου 57.42.Γερμανοαλυσιδα.Μελαντιας κλπ κλπ)!
Kαποια στιγμη προσπαθησε να κανει καριερα και σαν Αντζελινα([URL unfurl="true"]http://tzinasmodels.wordpress.com/%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%bd%ce%b1/[/url]) αλλα η προσπαθεια της επεσε στο κενο!

Λατογια...λεπτη μαυρομαλλα,πιθανοτατα βραζιλιανα,με μετριο προσωπο και εμφανεστατη απειρια στο σαλοναρισμα της!
Καποιοι μπορει να την θυμουνται απο το ολιγοημερο περασμα της απο την Κασσανδρας street ως Νοελα!

Κηφισου 30
Μιρελα...ξανθο με ωραιο χυτο στηθος,ψιλοσυμπαθητικη φατσα και συνηθισμενη πισω οψη!Αν την πετυχαινα στο 20αρι θα το σκεφτομουνα για 50αρικο με τιποτα!
Εμμανουελα...λεπτη μελαχρινη με μικρο στηθος...φοραγε μια σκωτσεζικη μινι φουστα οποτε για τον πατο της δεν μπορω να εχω αποψη και ωραια-σεξυ φατσα!Ωραια παρουσια αλλα οχι κατι το εξαιρετικο!
Περιμενα κατι καλυτερο χαζευοντας τις φωτος της στις κυριες...

Τριγγετοαλυσιδα
Ρεμπεκα...ψηλο αδυνατο μελαχρινο με μικρο στηθος,καλο κωλαρακι και πολυ ομορφο προσωπο(ωραιο χαμογελο-ανοιχτο χρωμα ματιων)!
Συναδελφος που την δοκιμασε και ερωτηθηκε μου ειπε τα καλυτερα!

Σπ.Πατση 40 κ Πειραιως 121

Νικολ...μελαχρινο με σεξυ φατσουλα και πολυ ωραιο κορμι!
Στα υποψιν...

Δοκιμαστηκε για δευτερη φορα η Τζουλια η Πολωνεζαρα απο τα Κασσανδρας!
Καυλοφατσα απο τις λιγες,deep για deep τσιμπουκι,φοβερα στησιματα(το στησιμο της στα 4 ειναι Υποδειγματικο),εξισου καλη με την πρωτη φορα που την πηρα και για την οποια εχω ανεβασει κριτικη...www.bourdela.com/sex/my-reviews/user:56998/#jr_review_32193]http://www.bourdela.com/sex/my-reviews/user:56998/#jr_review_32193[/url]!
Μοναδικη διαφορα σε σχεση με την πρωτη φορα οτι ηταν πιο ομιλητικη και πιο διαχυτικη θα ελεγα οταν ξεκινησαμε να ανταλλασουμε ¨κοπλιμεντα¨!
Με λιγα λογια λυθηκε η γλωσσα της κι αρχισε τα...βαρα με πιο δυνατα μη με λυπασαι,σου αρεσει η κωλοτρυπιδα μου ρε?... και αλλες τετοιες γλυκες φρασεις! :cheesy:
Κατα την αποψη μου το καλυτερο vfm που κυκλοφορει στην Κασσανδροαλυσιδα για οσους ψαχνουν pse καταστασεις

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA!!!  :smitten: :smitten: :smitten:
PROGRAMMA GIA KIRIAKI 28.10.2012

*KATEXAKI 8:
11-20 GIOVANA      20-06 PAOLA

*THISEOS 35:
10-20 ANDREA      20-06 VICTORIA

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
*SINGROU 144  :smitten:
PROGRAMMA GIA KIRIAKI 28.10.2012.

10-20 ALISIA    20-06 ANTZI

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
ωραια ενημερωση απο τον πιατσα.οσον αφορα την ρεμπεκα και γω μονο  τα καλυτερα εχω να πω

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Λιγα λογια για...

Θεσσαλονικης 96 κ Σκρα!
Οπου Τασα δεν ειναι αλλη απο την Νανσυ φυσικα(Παρασιου 36 προ τετραετιας κ μετεπειτα Βριλησου 57.42.Γερμανοαλυσιδα.Μελαντιας κλπ κλπ)!
Kαποια στιγμη προσπαθησε να κανει καριερα και σαν Αντζελινα([URL unfurl="true"]http://tzinasmodels.wordpress.com/%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%bd%ce%b1/[/url]) αλλα η προσπαθεια της επεσε στο κενο!

Λατογια...λεπτη μαυρομαλλα,πιθανοτατα βραζιλιανα,με μετριο προσωπο και εμφανεστατη απειρια στο σαλοναρισμα της!
Καποιοι μπορει να την θυμουνται απο το ολιγοημερο περασμα της απο την Κασσανδρας street ως Νοελα!

Κηφισου 30
Μιρελα...ξανθο με ωραιο χυτο στηθος,ψιλοσυμπαθητικη φατσα και συνηθισμενη πισω οψη!Αν την πετυχαινα στο 20αρι θα το σκεφτομουνα για 50αρικο με τιποτα!
Εμμανουελα...λεπτη μελαχρινη με μικρο στηθος...φοραγε μια σκωτσεζικη μινι φουστα οποτε για τον πατο της δεν μπορω να εχω αποψη και ωραια-σεξυ φατσα!Ωραια παρουσια αλλα οχι κατι το εξαιρετικο!
Περιμενα κατι καλυτερο χαζευοντας τις φωτος της στις κυριες...

Τριγγετοαλυσιδα
Ρεμπεκα...ψηλο αδυνατο μελαχρινο με μικρο στηθος,καλο κωλαρακι και πολυ ομορφο προσωπο(ωραιο χαμογελο-ανοιχτο χρωμα ματιων)!
Συναδελφος που την δοκιμασε και ερωτηθηκε μου ειπε τα καλυτερα!

Σπ.Πατση 40 κ Πειραιως 121

Νικολ...μελαχρινο με σεξυ φατσουλα και πολυ ωραιο κορμι!
Στα υποψιν...

Καυλοφατσα απο τις λιγες,deep για deep τσιμπουκι,φοβερα στησιματα(το στησιμο της στα 4 ειναι Υποδειγματικο),εξισου καλη με την πρωτη φορα που την πηρα και για την οποια εχω ανεβασει κριτικη...www.bourdela.com/sex/my-reviews/user:56998/#jr_review_32193]http://www.bourdela.com/sex/my-reviews/user:56998/#jr_review_32193[/url]!
Μοναδικη διαφορα σε σχεση με την πρωτη φορα οτι ηταν πιο ομιλητικη και πιο διαχυτικη θα ελεγα οταν ξεκινησαμε να ανταλλασουμε ¨κοπλιμεντα¨!
Με λιγα λογια λυθηκε η γλωσσα της κι αρχισε τα...βαρα με πιο δυνατα μη με λυπασαι,σου αρεσει η κωλοτρυπιδα μου ρε?... και αλλες τετοιες γλυκες φρασεις! :cheesy:
Κατα την αποψη μου το καλυτερο vfm που κυκλοφορει στην Κασσανδροαλυσιδα για οσους ψαχνουν pse καταστασεις
Για την κορασίδα ΤΖΟΥΛΙΑ θα συμφωνήσω απ'ολυτα μαζί σου αγαπητέ.........

είναι αυτό που λέμε ποδοσφαιρικά γκόλ και ξύλο..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

images

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
αν τον κάρφωνες και στην κωλάρα της να δεις τι θα σου έλεγε !!!!!

γουστάρει κώλο με τρέλα  :kissass2: :kissass2: :kissass2:

πάντως δεν έχω ξαναδεί τόσο μαύρη κωλοτρυπίδα και μουνόχειλα !!!!!

συμφωνώ με piatsa οτι είναι η καλύτερη στην κασσανδροαλυσίδα

και μαζί με Ραφαέλα απο ιερα οδός 166 (πρώην Λούσυ καρέα 30) είναι μακράν οι καλύτερες στην περιοχή

κάνουν τα πάντα και γαμιούνται σα λυσσάρες  :pipa3: :pipa3:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Για την κορασίδα ΤΖΟΥΛΙΑ θα συμφωνήσω απ'ολυτα μαζί σου αγαπητέ.........

είναι αυτό που λέμε ποδοσφαιρικά γκόλ και ξύλο..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

images
Ετσι..............

Αλλα και για οποιους το προτιμουν, μπορει να ΄'μεταμορφωθει¨σε αγαπουλα, οπως εξ΄αλλου και η ιδια εχει δηλωσει.

;) ;) ;) ;) ;) ;)

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :)    29/10      :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Κλειστό λόγο Ανακαίνισης (θα ανοίξει σε 10 μέρες)
Κασσανδρας 3(πανω): Κλειστο - Αλεξάνδρα/Ίνα  - Αλεξάνδρα/Ίνα
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα/Νέα Αφιξη(Τζένη) - Αννα/Ντέζη
Κασσανδρας 4Β(κατω): Λουιζα/Νεα Αφιξη (Ευα)/Μελίνα - Μονικα/Νεα Αφιξη (Ευα) - Λουιζα/Νεα αφιξη (Τζένη)
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλειστο - Κλαουντια/Νεα αφιξη (Ναταλύ) - Κλαουντια/Νέα Αφιξη (Τζενη)
Κασσανδρας 6: Κλειστό - Ζέτα/Βάλια - Βαλια/Μελίνα
Κασσανδρας 8Γ1: Κλειστο - Ντέζυ/Σαμπρίνα - Κορίνα/Νέα αφιξη (Ναταλύ)
Κασσανδρας 8Γ2: Κλειστό - Τζούλια - Τζούλια/Ελίζα

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστο - Μίκη - Ζανετ

Θησεως 40(κατω): Ζωη/Πάολα - Ελενα/Εφη/Ζωη - Ελενα/Εφη

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

και

[move] :) :) :)    30/10      :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Κλειστό λόγο Ανακαίνισης (θα ανοίξει σε 9 μέρες)
Κασσανδρας 3(πανω): Κλειστο - Αλεξάνδρα  - Αλεξάνδρα/Ίνα
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα/Νέα Αφιξη(Τζένη) - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Λουιζα/Νεα Αφιξη (Ευα)/Μελίνα/Ρουσλάνα - Ιρένα/Νεα Αφιξη (Ευα) - Λουιζα/Ελίζα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλειστο - Ντέζυ/Νεα αφιξη (Ναταλύ) - Κλαουντια
Κασσανδρας 6: Κλειστό - Ζέτα/Βάλια - Μελίνα
Κασσανδρας 8Γ1: Κλειστο - Τζούλια - Τζούλια/Νέα αφιξη (Ναταλύ)
Κασσανδρας 8Γ2: Κλειστό - Μίκη/Σαμπρίνα - Κορίνα/Ζανέτ

Βριλησσου 60(πανω): Μαντόνα - Μαντόνα - Βάλια

Θησεως 40(κατω): Ζωη/Πάολα - Ελενα/Εφη/Ζωη - Ελενα/Εφη

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

και μαζί με Ραφαέλα απο ιερα οδός 166 (πρώην Λούσυ καρέα 30) είναι μακράν οι καλύτερες στην περιοχή

Δεν αντεξα στον πειρασμο και την αποθανατισα την ωρα των προκαταρκτικων της!
Μου λεει τι κανεις?...θελω να εχω φωτο απο την μουναρα σου της λεω, για να την δειχνω στα εγγονια μου! :woldman:
Γελαγε...και μετα τα κλασσικα οπως τα ξερεις...σαλιωσε τα δαχτυλα της και αρχισε να παιζει με τις τρυπες της!

Συνημμένα

• Tzoulia.jpg
    Tzoulia.jpg
    187,8 KB · Εμφανίσεις: 43

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Μου λεει τι κανεις?...θελω να εχω φωτο απο την μουναρα σου της λεω, για να την δειχνω στα εγγονια μου! :woldman:
Γελαγε...και μετα τα κλασσικα οπως τα ξερεις...σαλιωσε τα δαχτυλα της και αρχισε να παιζει με τις τρυπες της!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Και μια έκτακτη αλλαγή τελευταίας στιγμής της 29/11

Η Μαντόνα αύριο στο Κασσάνδρας 6 απόγευμα

http://[URL unfurl="true"]www.kassandras6.com/images/pictures/madonna/01.jpg[/img[/URL]]

και η Ζέτα με τη Βάλια στο καινούργιο Κασσάνδρας 8Γ.

[img]http://[URL unfurl="true"]www.kassandras6.com/images/pictures/zeta/02.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.kassandras6.com/images/pictures/valia/01.jpg[/img[/URL]]

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
έγω εχω πάθει πλάκα με την επιδερμίδα μωρού που έχει και οτι είναι τελείως άτριχη  :kissass: :kissass:

την προηγούμενη βδομάδα μου είχε στηθεί έτσι οπως την έχεις στη φωτό

και της είχα χώσει τους 2 αντιχειρές μου στον κώλο της και τον ανοιγα σαν πηγάδι :kissass2: :kissass2:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666

Δεν μας γαματε και οι δυο σας βραδιατικα....διαολοι!!! >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy:

:2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom