Λοιπόν, όπως είπα και πιο πάνω, χτεσινοβραδυνή τσάρκα στα Κασσάνδρας και Κ80 με εκλεκτή παρέα και χωρίς τον τυφώνα
αλλά με αμάξι όπου παρκάραμε έξω από το Κ4.
Αυτό που έζησα χτες στα πλαίσια του bachelor μου δεν το έχω ζήσει ξανά στη ζωή μου, αλλά θα προσπαθήσω να το ξαναζήσω.
Θα σας πω το εξής: Έχω πάει σε 4 FKK στη Γερμανία και είχα πει ότι αυτό που ζεις εκεί δεν πρόκειται να το βρεις στην Ελλάδα, αλλά ο μεγαλύτερος εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και σε αυτό παίζουν ρόλο πολλά: Οι κοπέλες με τις οποίες έχεις να κάνεις (Ντορίνα, Λάουρα, η παρέα, ο χώρος, και φυσικά ή άψογη υπηρεσία του κ. Βασίλη) γιατί τα καλά πρέπει να λέγονται καμιά φορά, και αυτός ο άνθρωπος ειλικρινά έκανε τα πάντα για να περάσουμε όπως περάσαμε. Περισσότερα στις 2 κριτικές που θα ακολουθήσουν και που πιστεύω πως θα ανέβουν γιατί θα βοηθήσουν πολύ κόσμο.
Έχουμε και λέμε, Σάββατο 2η βάρδια
Κ4 πάνω Άννα, η γνωστή μελαχροινή, έχει ομορφύνη πάρα πολύ και έχει μακρύνει το μαλί της
Κ4Β κάτω Αλέξια η ρωσίδα, μελανούρι πανέμορφη και η Τζούλια επίσης όμορφη (εδώ μας είπε η υπηρεσία ότι αν πάρουμε και τις 2 έχουμε έκπτωση)
Κ4Γ Λουιζα και Ρωξάνη πιπινάκια όμορφα
Κ6 Ιρένα η γνωστή και Κορίνα εγώ προσωπικά τη βλέπω 1η φορά μελαχρινή με ωραίο στήθος
Κ3 κάτω η Λάουρα το πιο όμορφο φυσικό βυζί που κυκλοφορεί στη πιάτσα
Κ3 πάνω δεν μας άνοιξαν αν και μέσα έπεζε μουσική και επιτέλους κάντε κάτι με αυτό το σκύλο που την αράζει στην πόρτα, ΒΡΩΜΑΕΙΙΙΙ
και τέλος Κων/πόλεως 80 το δίδυμο Ντορίνα Λάουρα σε τρελλά κέφια με το χώρο γεμάτο μπαλόνια όπως είπε και ο Φανούρης με υπηρεσία το κ. Βασίλη, ακολουθούν κριτικές και πολλά ευτράπελα so stay tuned