Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Μαρ 2010
Like
48
Καλημέρα  :-*

Πειραιώς 193

10.00 - 17.00  ΡΕΒΕΚΚΑ
17.00 - 23.00  ΝΙΚΗ
23.00 - 05.00  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ-ΕΒΕΛΙΝΑ

Κηφισού 30

10.00 - 17.00  ΒΕΡΟΝΙΚΑ
17.00 - 23.00  ΑΝΤΖΕΛΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
23.00 - 05.00  ΣΤΕΛΛΑ-ΜΑΡΙΑΝΝΑ

:-* :-* :-* :-* :-*

bazelos182

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Να ρωτήσω κάτι παιδιά, μία Ντενίσα που πριν από κανα χρόνο περίπου δούλευε στο στούντιο στην Πειραιώς 109Α (και μετά νομίζω δούλευε για λίγο Κατεχάκη 8) την έχει δει κανένας πρόσφατα κάπου; Ξέρει κανείς σε ποια στούντιο δουλεύει τώρα;

Ευχαριστώ

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Να ρωτήσω κάτι παιδιά, μία Ντενίσα που πριν από κανα χρόνο περίπου δούλευε στο στούντιο στην Πειραιώς 109Α (και μετά νομίζω δούλευε για λίγο Κατεχάκη 8) την έχει δει κανένας πρόσφατα κάπου; Ξέρει κανείς σε ποια στούντιο δουλεύει τώρα;

Ευχαριστώ
Πριν λιγο καιρο στην κατεχακη δουλευε η ντενισα η ρουμανα που δουλευε και στην αλυσιδα πειραιως 193, κηφισου 30, Λ.Αθηνων 318. Μαλλον σε αυτην αναφερεσε. Εχει φωτο www.peiraios193.com/denissa]εδω[/url] ;)

xadiara.gr

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
05/06

Λέλας  Καραγιάννη  35            Πρωί        ΣΟΝΙΑ          βράδυ        ΑΒΙΕΤΑ                        :fuck2:

Πιπίνου 118                        Πρωί              ΕΥΑ                    βράδυ  ΑΒΙΕΤΑ                    :fuck1:

Αριστομενους 72                Πρωί      ΒΕΡΟΝΙΚΑ                      βράδυ          ΣΑΝΗ                      :tits:

Πιπινου 107            10.00 – 18.00        ΝΙΚΟΛ                    :kissass:             

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
05/06

Λέλας  Καραγιάννη  35            Πρωί        ΣΟΝΙΑ           βράδυ         ΑΒΙΕΤΑ                        :fuck2:

Πιπίνου 118                         Πρωί               ΕΥΑ                     βράδυ   ΑΒΙΕΤΑ                     :fuck1:

Αριστομενους 72                Πρωί      ΒΕΡΟΝΙΚΑ                       βράδυ           ΣΑΝΗ                       :tits:

Πιπινου 107             10.00 – 18.00         ΝΙΚΟΛ                     :kissass:             
Η Αβιετα ειναι η Αννετα η γνωστη?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Η Αβιετα ειναι η Αννετα η γνωστη?
Το παραδοξο ειναι πως χθες το βραδυ σε περασμα απο το Πιπινου 118, η υπηρεσια την προσφωνησε κανονικα σαν Ανετα και οχι Αβιετα.
Τωρα το γιατι την γραφουν ετσι ............

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σε μίνι τσάρκα με εκλεκτούς συναγωνιστές:

Σπύρου Πατση 50:  Η γλυκιά και sexy Aμάντα

Σπύρου Πατση 27 : Ζλάτα. Η πασίγνωστη milf. Όπως πάντα κεφάτη, χαμογελαστή τα είπαμε για λίγο στο σαλόνι.

Σερβιων 26 : Νατάσσα. Ξανθή Milf με κάποια κιλά επιπλέον. Νέα παρουσία για όλους μας.

Δοξάτου 2 : Κλειστό

Κωνσταντινουπόλεως 130 : Η υπηρεσία μας μισό-άνοιξε την πόρτα, μας κοίταξε και μας είπε δεν έχω κοπέλες. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Κωνσταντινουπόλεως 132 : Πατριτσια. Η μελαψή Βενεζουελανα με το εξαιρετικό service. Γνωστή και από το Πειραιώς 193

Βριλησσου 57 : Λαιμά. Λεπτομεριες στην κριτική μου. Μαζί της η Βερόνικα Βικτώρια. Πανέμορφη. Όμως μόνο αυτό θα πω : Ίσως η πιο αγενής κοπέλα στο σαλόνι που έχω συναντήσει στην πολύχρονη καριερα μου. Λεπτομέρειες από στην προσεχή αναφορά έτερου συναγωνιστή της παρέας.

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Σε μίνι τσάρκα με εκλεκτούς συναγωνιστές:

Βριλησσου 57 : Λαιμά. Λεπτομεριες στην κριτική μου. Μαζί της η Βερόνικα. Πανέμορφη. Όμως μόνο αυτό θα πω : Ίσως η πιο αγενής κοπέλα στο σαλόνι που έχω συναντήσει στην πολύχρονη καριερα μου. Λεπτομέρειες από στην προσεχή αναφορά έτερου συναγωνιστή της παρέας.

Τι σου είπε????

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
κασσανδρας

3 κατω η μαρια η σερβα.πολυ καλο γαμησι.
μαζι η μιχαελα.μετριο επιεικως

3 πανω η αλεξια.
καστνη ρωσσιδα με καλο λεπτο κορμι και καλουτσικη  μουρη.
μεσα ειναι πολυ καλη.

6 η νικολ
ξανθια πλεον
μαπα,εντελως μαπα γαμησι.μακρια

4 κατω αριστερα.
η ιρενα αρκετα αδυνατισμενη.
μετρια στο δωματιο.

4 κατω δεξια.
η ξανθια  λολιτα με πολυ καλο σωμα και ωραιο προσωπο.
μεσα δεν εχω ιδεα.

4 πανω
η γνωστη αννα.
μελαχροινη πολυ ομορφη γυναικα.
μεσα κατω του μετριου.
κριμα η ομορφια.

βριλησσου 60 κατω η σαντρα.
μελαχροινη γυναικαρα αλλα μαπα γαμησι.

πανω η ζετα.

κυρα λιτσα...μηοως η ζετα ηταν καποτε αγορακι?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Κατ΄αρχην διορθωνω Βικτωρια και οχι Βερονικα.

Ηταν υπερβολικα επιθετικη οταν μπηκε στο σαλονι.
Μολις ηρθε μετα την Λαιμα ειπε με υφος 1000 καρδιναλιων :"θα περασετε?"
Χαμογελωντας της ειπα "Συγνωμμη αλλα θα περασω με την Λαιμα".
Ξυνισε τα μουτρα της, κατι ειπε στα ρωσικα και εφυγε μουρμουριζοντας.

Το πιθανοτερο ειναι πως δεν σου δινω να καταλαβεις το ολο κλιμα, μιας και η επιθετικοτητα της και το ολο της στυλακι δεν μπορουν ευκολα να περιγραφουν. Ισως ο Pitsirikos1 ειναι καλυτερος στη περιγραφη.

Δεν θελει φιλοσοφια να καταλαβει πως ετσι κανει κακο οχι μονο στην ιδια και την δουλειά της,αλλα βλαπτει επισης και την κοπελα που ειναι σε διδυμο και φυσικα το studio το οποιο δουλευει.

Γιατι εγω εαν δεν ημουν αποφασισμενος απο πριν να περασω με την Λαιμα (ή την οποια Λαιμα) αντιμετοπιζοντας τετοια συμπεριφορα θα εφευγα οσο και εαν μου αρεσε η αλλη κοπελα.
Και σαφως ενω θα υπηρχε καποια πιθανοτητα να περασω μαζι της καποια αλλη φορα,(μιας και πραγματικα ειναι πολυ ομορφη κοπελα) ετσι το αποκλειει.

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Κατ΄αρχην διορθωνω Βικτωρια και οχι Βερονικα.

Ξυνισε τα μουτρα της, κατι ειπε στα ρωσικα και εφυγε μουρμουριζοντας.

Όλες αυτές θέλουν μαύρισμα. Έκανες πολύ καλά που ανέφερες το περιστατικό...

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 06/06  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Βικυ - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα/Μαρια Σερβα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Κλεοπατρα - Σουεντη - www.kassandras3-pano.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - Βερονικα - Λολιτα/Αλεξια
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Τζενη - Μιχαελα - Σαρα/Ιρενα
Κασσανδρας 4(πανω): Ραφαελα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα/Αντζη[/url]
Κασσανδρας 6: Ρουσλανα - Κλεοπατρα - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - Σαρα - Λολιτα
Βριλησου 60(πανω): Βερονικα - www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]

Θησεως 40(κατω): Σοφια/Ζωη - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Αντριανα/Βανεσσα/Σοφια/Ζωη[/URL] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Αντριανα[/url]

Σολωμου 32(πανω): Μπιανκα - Μπιανκα

xadiara.gr

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1

04/06

Λέλας  Καραγιάννη  35            Πρωί        ΣΟΝΙΑ          βράδυ        ΑΒΙΕΤΑ                        :fuck2:

Πιπίνου 118                        Πρωί              ΕΥΑ                    βράδυ  ΑΒΙΕΤΑ                    :fuck1:

Αριστομενους 72                Πρωί      ΒΕΡΟΝΙΚΑ                      βράδυ          ΣΑΝΗ                      :tits:

Πιπινου 107            10.00 – 18.00        ΝΙΚΟΛ                    :kissass:             

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Καλημερα :)

Σημερα στο Σπυρου Πατση 40 :

10 - 5 : www.studio40-gr.com/nandia]Ναντια [/url]
5 - 11 : www.studio40-gr.com/jessica-ruslana]Τζεσσικα + Ρουσλανα[/url]
11 - 8 : www.studio40-gr.com/amanda]Αμαντα[/url]

Στο Σπυρου Πατση 50 :

10 - 5 : Ολγα
5 - 11 : www.studio40-gr.com/xenia]Ξενια[/url]
11 - 8 : Μαρινα + Τζενη

Στο Πειραιως 121 :

10 - 5 : www.studio40-gr.com/korina]Κορινα [/url]
5 - 11 : www.peiraios121.com/mariza]Μαριζα [/url]+ Χριστινα
11 - 8 : www.peiraios121.com/ivanna]Ιβαννα [/url]+ Χριστινα

:-* :-* :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom