You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Κοίταζα τα bannerάκια και διαπίστωσα ότι η Άννα-Μαρία είναι σε δύο studio πρωϊνή βάρδια ταυτόχρονα... πράγμα αδύνατον...
Οπότε δια τηλεφώνου έχουμε, τώρα το πρωϊ:
Βουλιαγμένης 68: Άννα-Μαρία
Φραντζή 47: Ηλιάνα
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
δωσε λυση στο προβλημαΚοίταζα τα bannerάκια και διαπίστωσα ότι η Άννα-Μαρία είναι σε δύο studio πρωϊνή βάρδια ταυτόχρονα... πράγμα αδύνατον...
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Kαλημέρα ;)
μέχρι τις 17:00 οι www.filis104.com/index.php?option=com_content&view=article&id=14]Μπέτυ-Στέλλα-Αναστασία[/url]
το απόγευμα οι www.filis104.com/index.php?option=com_content&view=article&id=61]Κέλλυ-Ελένη-Νεφέλη[/url]
και το βράδυ οι www.filis104.com/index.php?option=com_content&view=article&id=7]Μαρίνα-Ελένη-Στέλλα[/url]
Spirou_Patsi40
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 0
Καλημερα
Σημερα στο Σπυρου Πατση 40:
10-5 www.studio40-gr.com/jessica]Τζεσσικα[/url]
5-11 www.studio40-gr.com/linda]Λιντα[/url]
11-8 www.studio40-gr.com/amanda]Αμαντα[/url]
Στο Πειραιως 121:
10-5 www.studio40-gr.com/xenia]Ξενια[/url]
5-11 www.peiraios121.com/ruslana]Ρουσλανα-Χριστινα[/URL]
11-8 www.peiraios121.com/ivanna]Ιβαννα-Ρουσλανα[/url]
Στο Σπυρου Πατση 50 :
10-5 www.studio40-gr.com/nandia]Ναντια[/url]
5-11 Νελλυ
11-8 www.studio40-gr.com/izabella]Αλικη[/url]
:-* :-* :-*
Σημερα στο Σπυρου Πατση 40:
10-5 www.studio40-gr.com/jessica]Τζεσσικα[/url]
5-11 www.studio40-gr.com/linda]Λιντα[/url]
11-8 www.studio40-gr.com/amanda]Αμαντα[/url]
Στο Πειραιως 121:
10-5 www.studio40-gr.com/xenia]Ξενια[/url]
5-11 www.peiraios121.com/ruslana]Ρουσλανα-Χριστινα[/URL]
11-8 www.peiraios121.com/ivanna]Ιβαννα-Ρουσλανα[/url]
Στο Σπυρου Πατση 50 :
10-5 www.studio40-gr.com/nandia]Ναντια[/url]
5-11 Νελλυ
11-8 www.studio40-gr.com/izabella]Αλικη[/url]
:-* :-* :-*
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2010
- Like
- 48
:-*
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193
09.30 - 17.00 ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ
17.00 - 23.00 ΕΒΕΛΙΝΑ + ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
23.00 - 06.00 ΒΑΝΕΣΣΑ
ΚΗΦΙΣΟΥ 30
09.30 - 17.00 ΣΑΡΑ
17.00 - 23.00 ΣΥΛΒΙΑ
23.00 - 06.00 ΑΝΤΖΕΛΑ + ΣΑΒΙΝΑ
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193
09.30 - 17.00 ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ
17.00 - 23.00 ΕΒΕΛΙΝΑ + ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
23.00 - 06.00 ΒΑΝΕΣΣΑ
ΚΗΦΙΣΟΥ 30
09.30 - 17.00 ΣΑΡΑ
17.00 - 23.00 ΣΥΛΒΙΑ
23.00 - 06.00 ΑΝΤΖΕΛΑ + ΣΑΒΙΝΑ
Kifisou60
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Like
- 0
Καλημερα
Ιεροφαντων 9 :
10-5 www.studiofantasy-gr.com/girls/studio-girls/item/root/isabella.html]Τερεζα[/url]
5-11 Μαριαννα-www.studiofantasy-gr.com/girls/studio-girls/item/root/anna.html]Αννα[/url]
11-5 Εβελινα-Αλεξανδρα
Κηφισου 60 :
10-5 Μπιανκα
5-11 www.studiofantasy-kifisou.com/girls/item/root/amanda.html]Αμαντα[/url]
11-5 www.studiofantasy-kifisou.com/girls/item/root/anna.html]Αννα[/b[/URL]]
Ιεροφαντων 9 :
10-5 www.studiofantasy-gr.com/girls/studio-girls/item/root/isabella.html]Τερεζα[/url]
5-11 Μαριαννα-www.studiofantasy-gr.com/girls/studio-girls/item/root/anna.html]Αννα[/url]
11-5 Εβελινα-Αλεξανδρα
Κηφισου 60 :
10-5 Μπιανκα
5-11 www.studiofantasy-kifisou.com/girls/item/root/amanda.html]Αμαντα[/url]
11-5 www.studiofantasy-kifisou.com/girls/item/root/anna.html]Αννα[/b[/URL]]
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Σε χθεσινή late night τσάρκα με συνοδοιπόρο τον Erriko :
Κασσάνδρας 3(πάνω): Σαντρα. Η χυμωδης μελαχρινή με τα μακριά μαλλιά και τις πλούσιες καμπύλες. Σαρκώδη χείλη, μεγάλα εκφραστικά μάτια. Προσωπικα μου έφερε στο μυαλό πολύ καλές αναμνήσεις, που κάποια στιγμή θα τις ξαναζήσω.
Κασσάνδρας 3 (κάτω): Δυο κουκλάκια. Η Μιχαελα Η νεαρή γλυκύτατη Ρουμάνα με καστανά μαλλιά πλούσιο στήθος σιλικόνης, βλέμμα σκέτος πειρασμός. Οι υπηρεσίες της αρκετα αναβαθμισμένες μετά από πρόσφατη "αυτοψία".
Και η Λολίτα όμως δεν πήγαινε πίσω. Αν και δεν ήταν η πρώτη φορά που την έβλεπα αυτή την φορά με εντυπωσίασε. Αρκετα βελτιωμένη στο σαλόνι, με λάγνες ματιές, . Με έβαλε σε σκέψεις…
Κασσάνδρας 6: Νικολ. Με πυρόξανθα μαλλιά, μακριά όπως πάντα, πλούσιες καμπύλες. Η Βίκυ η ψηλή ξανθιά γνωστή παρουσία του ομίλου, φαινόταν να βαριέται μιας και το σαλοναρισμα της ήταν σαφώς υποδεέστερο από αυτό που την έχω δει να κάνει αλλες φορες. Ίσως να μην της πουριάζει η νυχτερινή βάρδια.
Κασσάνδρας 4Γ : Σάρα. Νεαρή μελαχρινή αρκετα ευδιάθετη και προκλητική στο σαλόνι έκανε ότι μπορούσε για να μας πείσει για το πέρασμα στα ενδοτέρα. Αρμονικό σώμα, συμπαθητικό πρόσωπο χωρίς αν είναι όμως κάτι το super. Η Αλεξία που την πλαισίωνε αρκετα πιο σοβαρή, λιγότερο ομιλητική, πιο όμορφη όμως κατά την άποψη μου.Η υπηρεσία εδειχνε να απολαμβάνει τον διάλογο μου με τις κοπέλες, μιας και ηταν συνέχεια γελαστή.
Κασσάνδρας 4Β : Λάουρα. Μετά από καιρό σε βραδινή βάρδια. Η γνωστή μελαχρινή καλλονή με το πλούσιο φυσικό στήθος. Μαζί της και η Νινα, αρκετα πιο ομιλητική και ευδιάθετη, Δυο πολύ γνωστές παρουσίες της οδού Κασσάνδρας με λίγα λόγια.
Κασσάνδρας 4: Άννα. Δροσερή, ανανεωμένη και ξεκούραστη μετά την επιστροφή της από τις πρόσφατες διακοπές. Φορούσε μόνο με ένα μαύρο mignion στριγκατι και το……άρωμα της.. Ισάξια δίπλα της η Αντζυ, μια επίσης πολύ ωραία κοπέλα, γνωστή άλλωστε στον όμιλο. Σε ανάλογη ενδυματολογική περιβολή με την διαφορά που το στριγκακι ήταν κόκκινο. Το δίλλημα μεγάλο το ποια να διαλέξεις.
Κωνσταντινουπόλεως 80 : Πενυ. Χωρίς παραπάνω σχόλια.
Πειραιώς 200: Μαντυ. Η γνωστή Γερμανίδα του ομίλου, ντυμένη με κολλητό φόρεμα, γελαστή, ευδιάθετη σο σαλόνι. Μέτρια η εμπειρία μου μαζί της.
Πειραιώς 193: Αντζελα. Μελαχρινή με σγουρά μακριά μαλλιά, Όμορφο πρόσωπο, ωραίες αναλογίες σώματος, αξιοπρόσεκτη. Στέλλα υποδεέστερη (κατά την άποψη μου) ξανθιά με σπαστά κοντά μαλλιά μέχρι τον λαιμό περίπου. Αδύνατη σχετικά με μέτρια χαρακτηριστικά πρόσωπου.
Πειραιώς 121 : Η γλυκιά και sexy Αμάντα. Και πάλι ξανθιά με μακριά μαλλιά. Την προτιμώ έτσι.
Κασσάνδρας 3(πάνω): Σαντρα. Η χυμωδης μελαχρινή με τα μακριά μαλλιά και τις πλούσιες καμπύλες. Σαρκώδη χείλη, μεγάλα εκφραστικά μάτια. Προσωπικα μου έφερε στο μυαλό πολύ καλές αναμνήσεις, που κάποια στιγμή θα τις ξαναζήσω.
Κασσάνδρας 3 (κάτω): Δυο κουκλάκια. Η Μιχαελα Η νεαρή γλυκύτατη Ρουμάνα με καστανά μαλλιά πλούσιο στήθος σιλικόνης, βλέμμα σκέτος πειρασμός. Οι υπηρεσίες της αρκετα αναβαθμισμένες μετά από πρόσφατη "αυτοψία".
Και η Λολίτα όμως δεν πήγαινε πίσω. Αν και δεν ήταν η πρώτη φορά που την έβλεπα αυτή την φορά με εντυπωσίασε. Αρκετα βελτιωμένη στο σαλόνι, με λάγνες ματιές, . Με έβαλε σε σκέψεις…
Κασσάνδρας 6: Νικολ. Με πυρόξανθα μαλλιά, μακριά όπως πάντα, πλούσιες καμπύλες. Η Βίκυ η ψηλή ξανθιά γνωστή παρουσία του ομίλου, φαινόταν να βαριέται μιας και το σαλοναρισμα της ήταν σαφώς υποδεέστερο από αυτό που την έχω δει να κάνει αλλες φορες. Ίσως να μην της πουριάζει η νυχτερινή βάρδια.
Κασσάνδρας 4Γ : Σάρα. Νεαρή μελαχρινή αρκετα ευδιάθετη και προκλητική στο σαλόνι έκανε ότι μπορούσε για να μας πείσει για το πέρασμα στα ενδοτέρα. Αρμονικό σώμα, συμπαθητικό πρόσωπο χωρίς αν είναι όμως κάτι το super. Η Αλεξία που την πλαισίωνε αρκετα πιο σοβαρή, λιγότερο ομιλητική, πιο όμορφη όμως κατά την άποψη μου.Η υπηρεσία εδειχνε να απολαμβάνει τον διάλογο μου με τις κοπέλες, μιας και ηταν συνέχεια γελαστή.
Κασσάνδρας 4Β : Λάουρα. Μετά από καιρό σε βραδινή βάρδια. Η γνωστή μελαχρινή καλλονή με το πλούσιο φυσικό στήθος. Μαζί της και η Νινα, αρκετα πιο ομιλητική και ευδιάθετη, Δυο πολύ γνωστές παρουσίες της οδού Κασσάνδρας με λίγα λόγια.
Κασσάνδρας 4: Άννα. Δροσερή, ανανεωμένη και ξεκούραστη μετά την επιστροφή της από τις πρόσφατες διακοπές. Φορούσε μόνο με ένα μαύρο mignion στριγκατι και το……άρωμα της.. Ισάξια δίπλα της η Αντζυ, μια επίσης πολύ ωραία κοπέλα, γνωστή άλλωστε στον όμιλο. Σε ανάλογη ενδυματολογική περιβολή με την διαφορά που το στριγκακι ήταν κόκκινο. Το δίλλημα μεγάλο το ποια να διαλέξεις.
Κωνσταντινουπόλεως 80 : Πενυ. Χωρίς παραπάνω σχόλια.
Πειραιώς 200: Μαντυ. Η γνωστή Γερμανίδα του ομίλου, ντυμένη με κολλητό φόρεμα, γελαστή, ευδιάθετη σο σαλόνι. Μέτρια η εμπειρία μου μαζί της.
Πειραιώς 193: Αντζελα. Μελαχρινή με σγουρά μακριά μαλλιά, Όμορφο πρόσωπο, ωραίες αναλογίες σώματος, αξιοπρόσεκτη. Στέλλα υποδεέστερη (κατά την άποψη μου) ξανθιά με σπαστά κοντά μαλλιά μέχρι τον λαιμό περίπου. Αδύνατη σχετικά με μέτρια χαρακτηριστικά πρόσωπου.
Πειραιώς 121 : Η γλυκιά και sexy Αμάντα. Και πάλι ξανθιά με μακριά μαλλιά. Την προτιμώ έτσι.
xadiara.gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πιπινου ή λελας θα δουλευει το βραδυ η αβιετα
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ .. ΑΒΙΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΟ ΠΙΠΙΝΟΥ
xadiara.gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
04/06
Λέλας Καραγιάννη 35 Πρωί ΣΟΝΙΑ βράδυ ΤΖΕΝΙΦΕΡ
Πιπίνου 118 Πρωί ΕΥΑ βράδυ ΑΒΙΕΤΑ
Αριστομενους 72 Πρωί ΒΕΡΟΝΙΚΑ βράδυ ΣΑΝΗ
Πιπινου 107 10.00 – 18.00 ΝΙΚΟΛ
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Η Ναταλι είναι σε δύο studio την επόμενη βάρδια ταυτόχρονα. ? Βουρβαχη και Αρτεμις..
Xeiroglykanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Η καυλοκίμ βρίσκεται τα Σάββατα το απόγευμα στο Β46? Επειδή στο τηλ δεν απαντούν.
Σημερα ηταν πρωι εως τις 6 το απογευμα...Η καυλοκίμ βρίσκεται τα Σάββατα το απόγευμα στο Β46? Επειδή στο τηλ δεν απαντούν.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Εν μέσω μπουρδελότσαρκας:
Αριστομενους 72 : Σανη. Μελαχρινη Ρωσιδα κατα δηλωσην της ευγενεστατης υπηρεσιας, με σπαστα μαλλιά λιγο κάτω απο τους ώμους, χαμογελαστη με αξιοπροσεκτη περιφερεια.
Πιπίνου 118 : Αννέτα. η ξανθη Πολωνη με τις εξαιρετικες υπηρεσιες στο δωματιο, συμφωνα με πολλους συναγωνιστες, με τους οποιους συμφωνω και εγω απολυτα. Αυριο το πρωι θα ειναι στο Αριστομενους 72.
Αριστομενους 72 : Σανη. Μελαχρινη Ρωσιδα κατα δηλωσην της ευγενεστατης υπηρεσιας, με σπαστα μαλλιά λιγο κάτω απο τους ώμους, χαμογελαστη με αξιοπροσεκτη περιφερεια.
Πιπίνου 118 : Αννέτα. η ξανθη Πολωνη με τις εξαιρετικες υπηρεσιες στο δωματιο, συμφωνα με πολλους συναγωνιστες, με τους οποιους συμφωνω και εγω απολυτα. Αυριο το πρωι θα ειναι στο Αριστομενους 72.
[move] Σημερα 05/06 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα/Μαρια Σερβα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Αλινα - Ραφαελα - Αλεξια
Κασσανδρας 4Β(κατω): Βερονικα - Βερονικα/Σουεντη - Σαρα/Λολιτα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Φλωρα - Μιχαελα - Ιρενα
Κασσανδρας 4(πανω): Αμιρα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα/Αντζη[/url]
Κασσανδρας 6: Ρουσλανα - Τζενη/Ρουσλανα - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60(κατω): Τζενη - www.vrilissou60-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url] - www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]
Θησεως 40(κατω): Σοφια/Βανεσσα - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Βανεσσα/Σοφια/Ροζη/Ζωη[/URL] - Ροζη/Ζωη
Σολωμου 32(κατω): www.solomou32-isogeio.com/paola]Παολα[/url] - www.solomou32-isogeio.com/paola]Παολα[/url]
Σολωμου 32(πανω): Μπιανκα - Μπιανκα
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα/Μαρια Σερβα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Αλινα - Ραφαελα - Αλεξια
Κασσανδρας 4Β(κατω): Βερονικα - Βερονικα/Σουεντη - Σαρα/Λολιτα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Φλωρα - Μιχαελα - Ιρενα
Κασσανδρας 4(πανω): Αμιρα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα/Αντζη[/url]
Κασσανδρας 6: Ρουσλανα - Τζενη/Ρουσλανα - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60(κατω): Τζενη - www.vrilissou60-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url] - www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]
Θησεως 40(κατω): Σοφια/Βανεσσα - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Βανεσσα/Σοφια/Ροζη/Ζωη[/URL] - Ροζη/Ζωη
Σολωμου 32(κατω): www.solomou32-isogeio.com/paola]Παολα[/url] - www.solomou32-isogeio.com/paola]Παολα[/url]
Σολωμου 32(πανω): Μπιανκα - Μπιανκα
adriano69
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 96
- Like
- 803
- Πόντοι
- 1.061
Η Αλεξία, όμορφο, μελαχρινό Ρωσσιδάκι από Κασσάνδρας 3 και γύρω...
Τι λέει γενικά???
Ακουμπάμε ή μόνο κοιτάμε?
απο καθαρα και μονο δικη μου εμπειρια με την αλεξια σου παραθετω οτι ειναι απο τις αρκετα καλες υπηρεσιες που εχω παρει σε κοπελα στα κασσανδρας εκτος απο καποια μειονεκτηματα που ειναι καθαρα προσωπικου γουστου.
εχω γραψει και αναλογη κριτικη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K