Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.522
- Πόντοι
- 201
Έχω τρελαθεί με τις φωτό της Λίλυ από dreamplace στην Αθηνών. Κάποιος συναγωνιστής να πει μια άποψη πριν πάω να δώσω το πορτοκαλί?
Πάνω από 6+ χρόνια πλέον στά στούντιο, τό δυνατό της σημείο τό τσιμπούκι και όι βυζάρες που σέ αφήνει να παίξεις μαζί τους στο σεξ θέλει το πάνω χέρι. Έχει πολλές κριτικές πάντως αν κοιτάξειςΈχω τρελαθεί με τις φωτό της Λίλυ από dreamplace στην Αθηνών. Κάποιος συναγωνιστής να πει μια άποψη πριν πάω να δώσω το πορτοκαλί?
δεν την έχω πάρει, την έχω δει. Φίλος που τη δοκίμασε προ 6μήνου μου είπε όλα στη θέση τους κι ΟΚ στην εξυπηρέτηση.Αυτή η Σαντρα από το κηφισου 60 η ξανθια
Ξέρει κανείς τίποτα??
με τα φεγγαρια της,εχει καποιες ιδιαιτεροτητες δηλ μερικες φορεςΈχω τρελαθεί με τις φωτό της Λίλυ από dreamplace στην Αθηνών. Κάποιος συναγωνιστής να πει μια άποψη πριν πάω να δώσω το πορτοκαλί?
Ειχα περασει καποτε στο 30 μαζι της με το ονομα " αλεξανδρα" η ιδια πρεπει να ναι αν κρινω απ τις φωτος..καλη ηταν αρκετα δοτικη..καλο σωμα..στα πλαισια μιας ικανοποιητικης στουντιακης "εξυπηρετησης"Αυτή η Σαντρα από το κηφισου 60 η ξανθια
Ξέρει κανείς τίποτα??
δε φαίνεται να εργάζεται κάπου σήμεραΠου την βρίσκουμε ;;
στο ίδιο παραμένει, απλά δεν είναι στο πρόγραμμα κάθε μέρα.Συναγωνιστές η Αμφίσσα είναι ακόμα στο Ηλία Ηλιού η κάνει και αλλού εμφανίσεις
Ευχαριστώστο ίδιο παραμένει, απλά δεν είναι στο πρόγραμμα κάθε μέρα.
πραγματικά ετοιμάζω επίσκεψηΜάγκες αυτή η καταλεγια παίζει μαζί μας δεν εξηγείται αλλιώς . Τι καβλοφωτογραφιες ανέβασε πάλι .
Επίσης απορώ πως δεν υπάρχει νήμα αποκλειστικά για καταλεγια, ή μάλλον καβλαλεγια
Dream νομίζω 200€ και Κηφισού 150 € .2 πιστολιές στο Dream Place και στην αλυσίδα κηφισου πόσο πάει?
Δεν έχει ανάγκη η ΜΟΥΝΑΡΑ έχει κοινό γι'αυτό δουλεύει μόνο 2 ημέρες την εβδομάδα και μόνη τηςΜάγκες αυτή η καταλεγια παίζει μαζί μας δεν εξηγείται αλλιώς . Τι καβλοφωτογραφιες ανέβασε πάλι .
Επίσης απορώ πως δεν υπάρχει νήμα αποκλειστικά για καταλεγια, ή μάλλον καβλαλεγια
απίστευτο μουνί ακόμα και με τις σιλικόνες που τις απεχθάνομαι.
![]()
από τις ελάχιστες εξαιρέσεις
άλλη κατηγορία η Κεητυ.Παραείναι φουσκωμένη.
Προτιμώ την φυσική Katy !!!
![]()
άλλη κατηγορία η Κεητυ.
γούτσου γούτσου η μία και καθαρόαιμο κοπάνημα η άλλη.