Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
1.185
Πόντοι
361
Ένα πολύ ωραίο βράδυ Κυριακής που ξεκίνησε με επιλογή Νάντιας στο Τριγγέτα σε πρόγραμμα των 70€ και συνέχεια μετά σε Deluxe με τον κοριτσαρο Μαραια σε μισάωρο πρόγραμμα. Η Μαραια πραγματικά σε πολύ μεγάλα κέφια...!!! Απολαυστική εμπειρία για μια ακόμη φορά μαζί της!

Heavywash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2025
Κριτικές
7
Like
690
Πόντοι
300
Ένα πολύ ωραίο βράδυ Κυριακής που ξεκίνησε με επιλογή Νάντιας στο Τριγγέτα σε πρόγραμμα των 70€ και συνέχεια μετά σε Deluxe με τον κοριτσαρο Μαραια σε μισάωρο πρόγραμμα. Η Μαραια πραγματικά σε πολύ μεγάλα κέφια...!!! Απολαυστική εμπειρία για μια ακόμη φορά μαζί της!
Η μισή ώρα στο deluxe πόσο πάει;

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
436
Πόντοι
21
Πέρασμα απ τους Γερμανούς την Εύα μετά από αρκετό καιρό. Τα βασικά ,τον έφαγε χωρίς προσχηματα, καλό αυτό.

Πήρα και ένα 'εξτρα' . Μου γαργαλησε την πατούσα φεύγοντας και πετάχτηκα σχεδόν μέχρι ταβάνι σαν να με βαρεσε ηλεκτρισμός.:new_shocked:

Τελευταία τροποποίηση:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.317
Πόντοι
2.846
1740130411010.jpeg

Μαλβινοχρυσαρτεμις :wanker::wanker:
ετοιμη να μοιρασει φολες :tooth:
Με βάση απ το 1 μέχρι το 10 , τι βαθμό της δίνεις στο φολιασμα τυπε μου ?? Για πειτε γιατί με τρώει ο κωλος μου να φυτιλιασω ένα 50αρι

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.619
Πόντοι
5.565
Με βάση απ το 1 μέχρι το 10 , τι βαθμό της δίνεις στο φολιασμα τυπε μου ?? Για πειτε γιατί με τρώει ο κωλος μου να φυτιλιασω ένα 50αρι
12

αλλά δεν είναι απλά η φόλα που σίγουρα θα φας,
τέτοιο ψυχομπούρδελο που είναι θα σε χαλάσει. Έχει ψυχολογία βρυκόλακα.

kostasN99

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2018
Like
340
Πόντοι
21
Αναλογα αν θα πας με τα νερα της και πως θα την διαχειριστείς.Προσωπικα εχω περασει καλα με πολυ προσπαθεια και χαβαλε! Γενικα παιζεις με πιθανοτητες:2funny:

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
18.261
Πόντοι
3.246
Τυλιξε το 50αρι στη πουτσα σου και βαρα μαλακια καλυτερα θα περασεις θα σου μεινει και το 50αρι :tooth:

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
436
Πόντοι
21
Αναλογα αν θα πας με τα νερα της και πως θα την διαχειριστείς.Προσωπικα εχω περασει καλα με πολυ προσπαθεια και χαβαλε! Γενικα παιζεις με πιθανοτητες:2funny:
Εσύ πόσα φεγγάρια μετράς;

Άμα είναι να αρχίσουμε να παίζουμε κλαρινοτράπ και να κάνουμε τον κλόουν,για να μας συμπαθήσουν κιόλας , για να πάρουμε ενα πληρωμένο γαμησι,τον χάσαμε τον μπουσουλα.

Τελευταία τροποποίηση:

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.619
Πόντοι
5.565
τα νερά αυτού του κοριτσιού είναι χειρότερα από του Ευβοϊκού, άμα έχει και Πανσέληνο καλύτερα πάρε και κανένα σκόρδο. Μετά τη φιλοφρόνησή σου για τα κάλη της ξεκινάει να σεληνιάζεται. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχει βγάλει δόντια, δαγκώνει ότι βρει και θέλει αστρόσκονη για να επανέλθει.

στριπακιας13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
9
Like
722
Πόντοι
301
Εμένα πάλι με τρώει να φυτιλιάσω 100αρι. Με τόσο κράξιμο που τρώει αυτή, με τρώει η περιέργια. Έχω και το φολομαγνήτη εγώ, οπότε με βλέπω να την κάνω την κουτουράδα!!!

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Δωσε λιγο "χρονο και χωρο". Οχι λαχταρομουνιαση ουτε αγριαδες. Κριμα να εχει μελανιες στο κορμακι της...
Με χαβαλε και ενα τρυφερο αγγιγμα στην ωραιοπάθειά της ,γελαει πολυ ομορφα και χαλαρωνει. Επισης μην περιμενεις γκαζωμα και κοπανημα, δεν το αντεχει ή το φυλάει για άλλον.

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
436
Πόντοι
21
Δωσε λιγο "χρονο και χωρο". Οχι λαχταρομουνιαση ουτε αγριαδες. Κριμα να εχει μελανιες στο κορμακι της...
Με χαβαλε και ενα τρυφερο αγγιγμα στην ωραιοπάθειά της ,γελαει πολυ ομορφα και χαλαρωνει. Επισης μην περιμενεις γκαζωμα και κοπανημα, δεν το αντεχει ή το φυλάει για άλλον.
Πες μας κι εσύ πόσα φεγγάρια μετράς να κάνουμε μια εκτίμηση.

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Μια χαρα περασα, αλλα δεν μου φτανει ενα κοριτσακι με ωραιο σώμα και προσωπακι.

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
436
Πόντοι
21
Μια χαρα περασα, αλλα δεν μου φτανει ενα κοριτσακι με ωραιο σώμα και προσωπακι.
Ναι αλλά δεν δίνεις κρίσιμες λεπτομέρειες και μπερδεύεται ο κόσμος και ετοιμάζεται να φυτιλιασει χρήμα.

Πόσο χρονών είσαι,βάρος, ύψος έχεις σιξ πακ και το κυριότερο,πόσους φολουερς έχεις στο ινσταγκραμ.

Να δούνε δηλαδή και οι υπόλοιποι αν ταιριάζουν στις υψηλές προδιαγραφές της να τους κάνει την τιμή και χάρη να τιμήσει το 50αρι.

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Εχεις δικιο οτι δεν διαθετει τον επαγγελματισμο μιας γυναικας που ξερει τι κανει και πρεπει να κανει ή να σεβαστεί τα χρηματα και το χρονο άλλων ανθρώπων. Εξου κ το "κοριτσακι" και η διαχειριση... Γιαυτό και δεν...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom