stebaba
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 12
- Like
- 547
- Πόντοι
- 1.505
Όλο λατινες βλέπω, άστο καλύτερα ;)Και η αλυσιδα κασ 8γ , 413 και κατεχ 5 το χει στα 150ε / ωρα
Όλο λατινες βλέπω, άστο καλύτερα ;)Και η αλυσιδα κασ 8γ , 413 και κατεχ 5 το χει στα 150ε / ωρα
Μα γιατί το λες αυτό?? Είσαι προκατειλημμένος!!! Ντροπή!!! Οι Λατίνες κάνουν οτι μπορούν για να μαςΌλο λατινες βλέπω, άστο καλύτερα
ωραία, κάνε το ηρωικό, πάρε όχι μονόωρο, αλλά δίωρο Χρύσα Μαλβίνα Άρτεμη, τριπολικό με μαγιονέζα. Μετά σου κάνουμε δώρο τις συνεδρίες με τον Ψύχ.Τα Κηφισού νομίζω η υπάρχει και κάποιο άλλο ;
Μέχρι εκεί καλά είναι.
μετά τις 03.00 προσφέρουν κρεβάτι με έκπτωση για ύπνο παρέα με ξενόφωνες υπάρξεις.δουλευουν ολα τετοιες ωρες μεχρι αργα;
ατιμε αστειατορα!μετά τις 03.00 προσφέρουν κρεβάτι με έκπτωση για ύπνο παρέα με ξενόφωνες υπάρξεις.
Ημιδιαμονη;μετά τις 03.00 προσφέρουν κρεβάτι με έκπτωση για ύπνο παρέα με ξενόφωνες υπάρξεις.
διάβασε παιδί μου...διάβασε να προκόψεις.ατιμε αστειατορα!
μυγοσκοτώστραΗμιδιαμονη;
Δηλαδής;Τετοια φολα δεν εχω ξαναφαει πραγματικα
Μηδέν προκαταρκτικά,περασμα καποτας σε πεσμενο εργαλειο και σε ολη την διαρκεια επερνε τετοιες στασεις που δεν με αφηνε να μπω καθολου!! Σχεδον διπλωνε ολο το σωμα της… Για ελληνιδα δεν το περιμενα σε καμια περιπτωση. Α και απο το πρωτο λεπτο χυσε με και αλλες τετοιες μλκιεςΔηλαδής;
Δεν το πιστεύω αυτό. Υπάρχουν λαμπρά παραδείγματα υπέρτατης φολας. Τέτοια αποκλείεται να έφαγες.
Κλασσική συμπεριφορά-τακτική στουντιοκόριτσου που φολιάζει. Χορτάσαμε απο δαύτες.Μηδέν προκαταρκτικά,περασμα καποτας σε πεσμενο εργαλειο και σε ολη την διαρκεια επερνε τετοιες στασεις που δεν με αφηνε να μπω καθολου!! Σχεδον διπλωνε ολο το σωμα της… Για ελληνιδα δεν το περιμενα σε καμια περιπτωση. Α και απο το πρωτο λεπτο χυσε με και αλλες τετοιες μλκιες
Δεν μας δίνεις πιο συγκεκριμένες πληροφορίες τότε; Τι κωλ γκιρλ αξιόλογης εμφάνισης παίρνεις με 100 ευρώ την ώρα; Γιατί στα ''γραφεία'' βλέπω οι τιμές ξεκινάνε από 150 την ώρα πλέον. Και οι ανεξάρτητες είναι συχνά ακόμα πιο ακριβές.studio ειναι μεγαλη απατη...90 ευρω για ελευθερο στοματικο? αφου πατε σαν κοροιδα.... με100 παιρνω call girlγια 1 ωρα.....
Ανεξάρτητη φίλε μου ,είδα και στα στούντιο τις σιτεμενες 50αρες του ανατολικού μπλοκ....κάνε μια έρευνα και θα βρειςΔεν μας δίνεις πιο συγκεκριμένες πληροφορίες τότε; Τι κωλ γκιρλ αξιόλογης εμφάνισης παίρνεις με 100 ευρώ την ώρα; Γιατί στα ''γραφεία'' βλέπω οι τιμές ξεκινάνε από 150 την ώρα πλέον. Και οι ανεξάρτητες είναι συχνά ακόμα πιο ακριβές.
να συμπληρώσω δε ότι συγκεκριμένα στούντιο είναι αυτά που έχουν 90 το ελεύθερο. Όχι ότι τα 80 είναι τζάμπα βέβαια αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.Δεν μας δίνεις πιο συγκεκριμένες πληροφορίες τότε; Τι κωλ γκιρλ αξιόλογης εμφάνισης παίρνεις με 100 ευρώ την ώρα; Γιατί στα ''γραφεία'' βλέπω οι τιμές ξεκινάνε από 150 την ώρα πλέον. Και οι ανεξάρτητες είναι συχνά ακόμα πιο ακριβές.
Δεν παίζουν πολλές σιτεμένες 50αρες στα στούντιο, οι περισσότερες είναι κάτω των 35. Αλλο που η φολά παει σύννεφο τελευταία...Ανεξάρτητη φίλε μου ,είδα και στα στούντιο τις σιτεμενες 50αρες του ανατολικού μπλοκ....κάνε μια έρευνα και θα βρεις
Σιτεμένες 50αρες σε στούντιο δεν παίζουν. Εκτός απο κάποια λίγα παρακμιακά. Μια βόλτα απο τα στούντιο στην Καλλιθέα και στο Γκάζι (Κασσάνδρας) θα σε πείσει. Τώρα απο υπηρεσίες...... βράσε όρυζα.Ανεξάρτητη φίλε μου ,είδα και στα στούντιο τις σιτεμενες 50αρες του ανατολικού μπλοκ....κάνε μια έρευνα και θα βρεις
Πιστευω τα συγκεκριμένα που ανέφερες είναι από τα πιο ρίσκο studio. Λατινες μόνο. Προσωπική γνώμη από παρελθοντικες εμπειρίες εννοείτε, άλλοι ίσως έχουν τις αντίθετες.Σιτεμένες 50αρες σε στούντιο δεν παίζουν. Εκτός απο κάποια λίγα παρακμιακά. Μια βόλτα απο τα στούντιο στην Καλλιθέα και στο Γκάζι (Κασσάνδρας) θα σε πείσει. Τώρα απο υπηρεσίες...... βράσε όρυζα.