Ρε παιδιά, ναι όντως η φάση δε λέει. Οι γκόμενες έξω έχουν χαλάσει, ο κόσμος έχει χαλάσει, οι πουτάνες είναι ακόμη χειρότερες. Επαγγελματίες ψεύτες με διδακτορικό στην υποκριτική. Ο καλύτερος πελάτης είναι αυτός που χύνει στο 5λεπτο, χωρίς προκαταρκτικά. Πιστεύουν ότι για κάποιο λόγο τους χρωστάμε το 50αρικο, για το οποίο πολλοί από εμάς, ματώνουμε για να το βγάλουμε. Αλλά φταίμε και εμείς, που κάνουμε τη κάθε μέτρια θεά, οπότε στη συνέχεια αυτές καβαλάνε το καλάμι.
Και θα σας γράψω και τη πιο πρόσφατη εμπειρία μου: πήγα τη Πέμπτη στο Σ108 με στόχο την Ελένα. Βγαίνει έξω με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα, άσε που εμφανισιακά δε μου άρεσε καθόλου. Παντομπούκαλα και ατσούμπαλο σώμα εντελώς. Βλέπω και τις υπόλοιπες και ξαφνικά βγαίνει και η Μαριάννα, η οποία αρχίζει να με βρίζει! Ακόμα και τσα2 έμεινε έκπληκτη..Μου λέει σε ξέρει, της απαντώ όχι. Μουρμούραγε κάτι πούτα και κάτι αρχιδιές ότι και καλά όλο έρχομαι και βλέπω, αλλά δε περνάω. Οπότε και εγώ την έκανα και πήγα με τη Νάνςυ στο Νιρβάνα, η οποία παίζει τη γνωστή κασσέτα, αλλά τουλάχιστον δε βρίζει. Άλλη υπερεκτιμημένη εκεί..