Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

stallion

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
104
Πόντοι
0
Από υπηρεσίες δεν θα έλεγα ικανοποιητικες. Η τσατσά με ένα κουδούνι στο χέρι πέρασε ο χρόνος, η κοπέλα αν ακουμπήσεις κάτι παραπάνω έλεγε αυτό είναι έχτρα το άλλο είναι έχτρα. Δεν θα πάω ξανά. Απογευματινή ώρα μου διαφεύγει το όνομα τις κοπέλας Συγγρού 232
Την Έλενα λες;

xamilontonon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
147
Πόντοι
1
Δεν θυμάμαι όνομα που μου είπε. Από ότι κατάλαβα όμως η γραμμή έχει δώσει από το στούντιο το πιο πιθανόν. Είχε ένα πανικό μου χτυπάει το κουδούνι ο χρόνος τελείωσε. Όπως και για το παραμικρό άγγιγμα έλεγε αυτό είναι έχτρα. Ξενέρωσα τελείως!

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
261
Πόντοι
21
Από υπηρεσίες δεν θα έλεγα ικανοποιητικες. Η τσατσά με ένα κουδούνι στο χέρι πέρασε ο χρόνος, η κοπέλα αν ακουμπήσεις κάτι παραπάνω έλεγε αυτό είναι έχτρα το άλλο είναι έχτρα. Δεν θα πάω ξανά. Απογευματινή ώρα μου διαφεύγει το όνομα τις κοπέλας Συγγρού 232
Δηλαδή το πενηνταρι ειναι για γαμησι με τηλεπάθεια;

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
261
Πόντοι
21
1000016449.jpg

Η Ιερά Μαύρη Βίβλος με τις 'πονηρές' πουτάνες ,τις καραφολάρες, τις απατεώνισσες, αυτές που ρίχνουν πόρτα ανευ λόγου και αιτίας ,τις ξεπέτες ,τις ξιπασμένες,τις ψωνάρες και τις ψυχοπαθείς.

Τελευταία τροποποίηση:

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
261
Πόντοι
21
Ξέχασα να προσθέσω . Πήγα σε άλλη μια, που τη λένε Έτσι και ητάν γιουβέτσι.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Α-Ω

Sureto92

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2016
Κριτικές
1
Like
116
Πόντοι
0

Γνώμη για εδώ έχουμε; Επίσης, είναι όντως Σέρβα;
Αν θες να πετάξεις ένα 50€ πήγαινε. Έχουν γραφτεί αρκετά για την εικονιζόμενη (και από εμένα επίσης).

στριπακιας13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
5
Like
433
Πόντοι
300
1000016449.jpg

Η Ιερά Μαύρη Βίβλος με τις 'πονηρές' πουτάνες ,τις καραφολάρες, τις απατεώνισσες, αυτές που ρίχνουν πόρτα ανευ λόγου και αιτίας ,τις ξεπέτες ,τις ξιπασμένες,τις ψωνάρες και τις ψυχοπαθείς.
Χρειάζεται και μια ξεχωριστή Βίβλος για τις Λατίνες αποκλειστικά. Δεν χωράνε όλες σε μια!!!

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.151
Πόντοι
2.846
Δηλαδή το πενηνταρι ειναι για γαμησι με τηλεπάθεια;
πολύ φοβάμαι ότι πλέον το πενηντάρι είναι
-παίξιμο μέχρι να μισοσηκωθεί το εργαλείο, χωρίς εκατέρωθεν άγγιγμα οπουδήποτε αλλού
-φόρεμα προφυλακτικού και τσιμπούκωμα μέχρι να φανεί στο κορίτσι ότι είναι αρκετά σκληρό για να μπει
-διείσδυση κι ο αλλάχ βοηθός.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
65
Like
3.709
Πόντοι
2.666
-παίξιμο μέχρι να μισοσηκωθεί το εργαλείο, χωρίς εκατέρωθεν άγγιγμα οπουδήποτε αλλού
-φόρεμα προφυλακτικού και τσιμπούκωμα μέχρι να φανεί στο κορίτσι ότι είναι αρκετά σκληρό για να μπει

Κοντολογις, 50αρι για καψιμο, αν ειναι ετσι καλυτερα σπιτι σου με οδηγο τη φαντασια σου και καλυτερα θα περασεις και το 50αρι δε θα καψεις...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom