Εγαμευθη εχθές η πορνοσταρ Εμινε, με εντυπώσεις κάτω του μετρίου, όσον αφορά τις επιδόσεις. Έχουν αναφερθεί στο παρελθόν πολλες φορές και δεν θα διαφωνήσω.
Θα επικεντρωθώ στην εμφάνιση πρωτίστως, στην τσατσα και στον χώρο συνουσίας (Συγγρού 232).
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες, στο τέλος της βάρδιας, στο Συγγρού 232.
Η πορνοσταρ έχει όντως εμφάνιση πορνοσταρ. Βυζιά βελτιωμένα που δένουν τέλεια με τις ρόγες (υπερπαραγωγή λέμε), τσιμπουκοχειλα κ αυτά ενισχυμένα, φάτσα εκφυλη, πρόστυχη με ωραίο χαμόγελο όμως για τρελή εκσπερματιση! Το μαλλί το ξανθό, αλλά κοντό καρέ στους ώμους, δένει με την πορνοσταρικη φάτσα. Κωλαρα, στα 4 η θέα καταπληκτική! Οι υπηρεσίες έχουν αναφερθεί πολλακις και είναι κάτω του μετρίου (μπουρδελου), δυστυχώς. Η αίσθηση του αιδοίου της πολύ καλή, αν κ με λιπαντικό. Κώλο δινει ανά διαστήματα, κατά δήλωσή της.
"- η κωλοτρυπιδα σου φαίνεται δουλεμένη. Την δίνεις;
- τώρα όχι, αλλά δίνω.
- πότε την δίνεις;
- όταν θέλει ο κώλος μου."
Αν άφηνε να την γαμησεις σε έντονους ρυθμούς θα με έπιανε πελάτη.
Η τσατσα ιδιόρρυθμη, να το θέσω πολύ ευγενικά. Το δωμάτιο ωραίο, με ελάχιστο φωτισμό. Σε ερώτηση μου απάντησε ότι έτσι είναι όλα τα δωμάτια. Σκέφτηκα να φύγω, αλλά π να τρέχεις ξημερώματα.
Σημειωτέον πλήρωσα στο σαλόνι, πριν με πάει στο δωμάτιο... Υποπτον;
Προφυλακτικό κόκκινο, πολύ χοντρό, από τα χειρότερα π έχω χρησιμοποιήσει.
Αν ο κώλος της αποφάσισει να μας δεχθεί ή αν τα παρει στο πρόσωπο θα την ξανατιμησω.