Poutsokordelas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2022
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
Πω ζημιά και ήθελα να δοκιμάσω Νίνα κάποια στιγμή.. Αν κάνει τέτοια,μέσα πρέπει να είναι τρελό ξυλαγγουροΟταν όλα είναι να πάνε στραβά !!
Ξεκίνημα βόλτας στις 2100
Στοχευμένη βόλτα για Νινα στο Κ30 . Ανεβαίνω και μου λέει η τσα2 έχω 2 κοπέλες την Μαρίνα και Τζενη . Την κόβω και της λέω ήρθα για Νινα . Την βλέπω και κάνει γκριμάτσα . Σηκώνεται πάει στο κουζινάκι και μετά βγαίνει από λίγο και μου λέει η Νινα δεν είναι εδώ και δεν θα δουλέψει . Μα για πόσο μαλακές μας περνάει . Αν η κ.Νινα γουστάρει να δουλεύει σε κλειστό κύκλο ας βγει από το πρόγραμμα και ας κάνει βίζιτες και να μην μας ταλαιπωρεί και εμάς να τρέχουμε . Οπότε σηκώθηκα και έφυγα .
Plan Β Βικτωρια στο Desire Θησεως 40 . Μου παρουσιάζει μια άκυρη Αννη . Οταν ρωτάω για Βικτωρια μου είπε δεν θα δουλέψει σήμερα . Τότε βγάλε την από το πρόγραμμα !!
Plan C Τριγγετα για για Εμιλία . Πάλι τα ίδια . Εχω μόνο την Ρενάτα . Η Εμιλία δεν θα δουλέψει απόψε !!!
Κάπου εκεί σπαστικά εντελώς και πήγα σπίτι μου . Για αυτό βαράνε μύγες πια τα στούντιο . Το να μην πάει η κοπέλα για δουλειά ή να υπάρχει αλλαγή απόλυτα θεμιτό . Απλά ενημερώστε τα γαμημενα site σας .