Μοιάζει τρομερά αλλά είναι σίγουρο; την θυμάμαι με διαφορετικά tattoo.Καλημέρα γα την βρεις ως παολα στο κασσανδρας 3!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 77K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.331
- Πόντοι
- 3.715
δοκάρι κι out είσαιΠολύ λογικό μία νεαρή κοπέλα να θέλει νεαρά αγόρια.Γεροντήλα προστατίτιδα παραξενιές χίλια δυο δεν είναι μαζόχες οι κοπέλες.Αυτά τα πράγματα δημιουργήθηκαν για να ξελαφρώνει ο άντρας όχι να πηγαίνετε να παίρνετε την αποδοχή και ότι σας γουστάρουν οι κοπέλας .Και φυσικά είναι η δουλειά της κάθε κοπέλας Δουλεια-λεφτα
ακριβώς επειδή είναι δουλειά=λεφτά και λεφτά=του πελάτη η δουλειά, πρέπει να υπάρχει ο ανάλογος σεβασμός. Αλλιώς να στήσουν οι περίεργες members club ανακοινώνοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τα μέλη τους.
Έχει χαλάσει η πιάτσα, εντελώς.
Rodamanthys
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2024
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Έχει χαλάσει; κρίμαΝαι, καμία σχέση με παλια. Όπως και το Caroline.
Ακριβώς. Και στο κάτω-κάτω όταν είναι κανείς 50 χρειάζεται να πληρώσει για να κάνει σεξ με 25χρονη, όχι όταν είναι συνομήλικός της.δοκάρι κι out είσαι
ακριβώς επειδή είναι δουλειά=λεφτά και λεφτά=του πελάτη η δουλειά, πρέπει να υπάρχει ο ανάλογος σεβασμός. Αλλιώς να στήσουν οι περίεργες members club ανακοινώνοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τα μέλη τους.
Έχει χαλάσει η πιάτσα, εντελώς.
7spirit
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 206
Δυστυχώς φίλε μου, μάλλον σταμάτησε οριστικά.Έχουμε καμία ενημέρωση για την Σιντυ από το alien girls?
Εχω καιρό να την δω. Το είχε αφήσει για λίγο το άθλημα, πήγε στη χώρα της, έγινε ο πόλεμος, ξαναγύρισε. Από Σεπτέμβρη νμζ έχω να τη δω σε βάρδια.
Αρχές Δεκέμβρη έκανε τελευταία βάρδια , πριν 2 μήνες δηλαδή.
Κατά καιρούς έκανε απουσίες μακράς διαρκείας, αλλά τώρα βλέπω ότι η σελίδα με τις φωτογραφίες της κατέβηκε από τη σελίδα του στούντιο.
Οπότε μάλλον τέλος. Να περνάει καλά σε ό,τι και αν κάνει!!
P.s. Κάποτε δούλευε ως Alena στο your angels. Δεν νομίζω να το γύρισε σε cg. Θα το είχαν ανακαλύψει τα τσακάλια του σάιτ
Οι καλές σταματούν δυστυχώς...Δυστυχώς φίλε μου, μάλλον σταμάτησε οριστικά.
Κατά καιρούς έκανε απουσίες μακράς διαρκείας, αλλά τώρα βλέπω ότι η σελίδα με τις φωτογραφίες της κατέβηκε από τη σελίδα του στούντιο.
P.s. Κάποτε δούλευε ως Alena στο your angels. Δεν νομίζω να το γύρισε σε cg. Θα το είχαν ανακαλύψει τα τσακάλια του σάιτ
Ίσως κάνουν αισθητή την απουσία τους όταν είναι καλές. Οι κακές αν εξαφανίζονται και ποιος να ενδιαφέρεται δηλαδή;Οι καλές σταματούν δυστυχώς...
Και γιατί να σταματούν οι καλές; καταφέρνουν να φτιάξουν το κομπόδεμα που θέλανε; ενώ οι άλλες θα δουλεύουν μία ζωή;
Έλα μου ντε;τι ακριβώς συμβαίνει;Ίσως κάνουν αισθητή την απουσία τους όταν είναι καλές. Οι κακές αν εξαφανίζονται και ποιος να ενδιαφέρεται δηλαδή;
Και γιατί να σταματούν οι καλές; καταφέρνουν να φτιάξουν το κομπόδεμα που θέλανε; ενώ οι άλλες θα δουλεύουν μία ζωή;
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 17.683
- Πόντοι
- 3.246
Οι καλες ειτε θα χουν βρει εναν σπονσορα που θα τα σκαει χοντρα, ειτε θα χουν φτιαξει καποια επιχείρησηΊσως κάνουν αισθητή την απουσία τους όταν είναι καλές. Οι κακές αν εξαφανίζονται και ποιος να ενδιαφέρεται δηλαδή;
Η θα χουν πριβε πελατολόγιο
Οι κακες υπαρχουν ισα ισα για να γεμιζει το πρόγραμμά πιστευω
για να εκτιμαμε τις καλες
Κρίμα πραγματικά. Είχε ακόμα να δώσει ΠΟΛΛΑ. Καλά να είναι. Ελπίζω να την ξαναδούμε.Δυστυχώς φίλε μου, μάλλον σταμάτησε οριστικά.
7spirit
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 206
Η Σίντυ ήταν φοβερή. Δεν ήταν μόνο το σέρβις της καλό ( επιπέδου παραδοσιακής σοβιετικής ιερόδουλης) , ήταν και ως άνθρωπος κλασάτη. Είχε φινέτσα, μπρίο, θηλυκότητα, κουλτούρα, χιούμορ.Κρίμα πραγματικά. Είχε ακόμα να δώσει ΠΟΛΛΑ. Καλά να είναι. Ελπίζω να την ξαναδούμε.
Ξεχώριζε !
Ήταν ένας ωραίος άνθρωπος!
Να είναι πάντα καλά !
Χαιρετώ τους συναγωνιστές από Ελλάδα. Σε 2 εβδομάδες θα είμαι Αθήνα για 24 ώρες και αποφάσισα να κάνω την πρώτη μ εξόρμηση σε μπου μετά από κάποιες επισκέψεις μου σε βίζιτες στην Κύπρο. Έτσι έχω κάποιες απορίες αν μπορείτε να με βοηθήσετε.
1) τι τιμές παίζουν? Έχω δει από τα πολύ χαμηλά 10/20 ως και 100€. Εγώ ιδανικά ψάχνω κάτι φτηνό αλλά να προσφέρει κάποια πράματα, πχ ακαπ τσιμπουκι.
2) σε τι περιοχή να κινηθώ? Αμπελόκηπους θα γυρίζω γενικά αλλά φαντάζομαι μπορώ να πάω κάπου απλά θέλω να είναι ασφαλές ώστε να μπορώ να κυκλοφορησω μόνος με μια backpack δίχως φόβο.
3) η διαδικασία πως πάει γενικά είναι η τσατσά εκεί και με καθοδηγεί? Πως επιλέγω σε ποιον οίκο να μπω
4) γενικά αν μπορείτε να προτείνετε κάποια συγκεκριμένη, κατά προτίμηση μιλφακι που να αξίζει εγγυημένα!!
Ευχαριστώ για τις συμβουλές προκαταβολικα
1) τι τιμές παίζουν? Έχω δει από τα πολύ χαμηλά 10/20 ως και 100€. Εγώ ιδανικά ψάχνω κάτι φτηνό αλλά να προσφέρει κάποια πράματα, πχ ακαπ τσιμπουκι.
2) σε τι περιοχή να κινηθώ? Αμπελόκηπους θα γυρίζω γενικά αλλά φαντάζομαι μπορώ να πάω κάπου απλά θέλω να είναι ασφαλές ώστε να μπορώ να κυκλοφορησω μόνος με μια backpack δίχως φόβο.
3) η διαδικασία πως πάει γενικά είναι η τσατσά εκεί και με καθοδηγεί? Πως επιλέγω σε ποιον οίκο να μπω
4) γενικά αν μπορείτε να προτείνετε κάποια συγκεκριμένη, κατά προτίμηση μιλφακι που να αξίζει εγγυημένα!!
Ευχαριστώ για τις συμβουλές προκαταβολικα
Αδερφέ, ενημέρωση έκανε ο φίλος..Ρε μαλακες καμια ενημερωση θα κανει κανεις? η μονο θα ρωτατε και θα αναπολείτε το παρελθον?
Ρώτησα που είναι, μου απάντησε λέγοντας πότε έκανε το τελευταίο ραντεβού της και είπε 2 κουβέντες για την εμπειρία του μαζί της..
Tsapoukaisex
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.719
- Πόντοι
- 1.071
Επίσκεψη πριν από μια εβδομαδα στην Kataleya (Λεωφ. Βουλιαγ. 238) δεν υπάρχει το κορίτσι
Θα γράψω κριτική
Μια ερώτηση.
Η Ina ειναι το ίδιο μουναρα ;;;
Θα γράψω κριτική
Μια ερώτηση.
Tsoupakampras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 481
Καμία σχέση.. όταν την είχα δει εγώ (κοντά στο καλοκαίρι) ήταν αρκετά τσουπωτουλαΕπίσκεψη πριν από μια εβδομαδα στην Kataleya (Λεωφ. Βουλιαγ. 238) δεν υπάρχει το κορίτσι
Θα γράψω κριτική
Μια ερώτηση.
Mouxtikosss
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2024
- Like
- 241
- Πόντοι
- 21
Όντως, τι γίνεται με αυτό το αγγελούδι;Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς εαν σταμάτησε η Αλεξάνδρα απο deluxe, de paris η αν πηγε αλλου; Ευχαριστώ
mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.459
- Πόντοι
- 2.420
Κοντούλα είναι, νόστιμη αλλά καμμία σύγκριση με την Κ. Είναι καλή μέσα πάντως. Τελευταία φορά που την πήρα πριν κανα χρόνο είχε πατσουλέψει.Επίσκεψη πριν από μια εβδομαδα στην Kataleya (Λεωφ. Βουλιαγ. 238) δεν υπάρχει το κορίτσι
Θα γράψω κριτική
Μια ερώτηση.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 277K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K