Rodamanthys
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2024
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά Μελαντίας Ν. Κόσμο έχει πάει κανείς τελευταία; κάποτε είχε αστέρια εκεί αλλά έχω να πάω πριν την κορώνα...
Nai πρωι ως μασατζιδικο ως τις 8 βραδυ, καλυτερα τοτεΣτο sensuality spa η βραδινή βάρδια δουλευει με προγράμματα studio.
Η πρωινη βάρδια δουλεύει μασάζ;
Ναι, καμία σχέση με παλια. Όπως και το Caroline.Ρε παιδιά Μελαντίας Ν. Κόσμο έχει πάει κανείς τελευταία; κάποτε είχε αστέρια εκεί αλλά έχω να πάω πριν την κορώνα...
Έτσι αυτοπροσδιορίζεται. Με διπλή ιδιότητα. Αλλά τώρα επί της ουσίας .....Στο sensuality spa η βραδινή βάρδια δουλευει με προγράμματα studio.
Η πρωινη βάρδια δουλεύει μασάζ;
Έχεις δίκιο ότι μετακινούνται οι κοπέλες. Όμως όχι όλες τους το πρωί στο μασατζιδικο, κάποιες πάνε μόνο το βράδυ.Πολυ ωραιες γκομενες το κηφισου 30 πλεον..τιε βρισκεις τις ιδιες και στο μασαζ Sensuality spa! Aκομη καλυτερα εκει για πιο πολλη ωρα με το ιδιο αντιτιμο!!
Δεν ξέρω για πρωί.Καλές είναι ρε φιλε, αλλά η τιμη είναι τσουχτερή. Εκεί κοντά μένω εγώ αλλά αποφεύγω να πηγαίνω συχνά. Στο Μελαντιας θέλω να δοκιμάσω την Σαννυ. Στο sensuality τι τιμες υπάρχουν για το μασάζ το πρωι;
συμφωνω. δεν κανει για πορνους που την παιδευουν 20 λεπτο για να τελειωσουν και την παιζουν σε στασεις αλλαγες, γουσταρει κατω απο 27 που με το που το βαζουν μια τσακ τσουκ και τελειωνουν .Ρε μακακακες η Σαμπινα δε κανει για τιποτα, ελεος να ουμε με το παρτσακλό. Γουσταρει μονο πιτσιρικαδες 20ρηδες περισσοτερο και απο υπηρεσιες μη μου άπτου. Το κοριστι δεν κανει απλα τα πραγματα εκτος αν εισαι 27 και κατω
Πολύ λογικό μία νεαρή κοπέλα να θέλει νεαρά αγόρια.Γεροντήλα προστατίτιδα παραξενιές χίλια δυο δεν είναι μαζόχες οι κοπέλες.Αυτά τα πράγματα δημιουργήθηκαν για να ξελαφρώνει ο άντρας όχι να πηγαίνετε να παίρνετε την αποδοχή και ότι σας γουστάρουν οι κοπέλας .Και φυσικά είναι η δουλειά της κάθε κοπέλας Δουλεια-λεφταΡε μακακακες η Σαμπινα δε κανει για τιποτα, ελεος να ουμε με το παρτσακλό. Γουσταρει μονο πιτσιρικαδες 20ρηδες περισσοτερο και απο υπηρεσιες μη μου άπτου. Το κοριστι δεν κανει απλα τα πραγματα εκτος αν εισαι 27 και κατω
Βρε υπανθρωπε ξερεις σε ποιον μιλας? με γνωριζεις? Τι μπουρδες μας αραδιαζεις εδω μεσα? και βρεικες και το καταλληλο ατομο να τα πεις.40 χρονων ειμαι και δεν εχει καμια σημασια αν πανε μεγαλυτερης ηλικιας να γαμησουνε πανε οπως πας και εσυ και θα πρεπει η τανα να το σεβαστει διαφορετικά ας επιλεγει τις ηλικιες που η τανα θελει και οχι να τους μπαζει ολους μεσα και μετα να αρχιζει τις παπαριες της.Ολοι παμε να χαρουμε λιγο ξενο διαφορετικο γαμηση και οχι να μας το βγαλουνο ξυνο.Πολύ λογικό μία νεαρή κοπέλα να θέλει νεαρά αγόρια.Γεροντήλα προστατίτιδα παραξενιές χίλια δυο δεν είναι μαζόχες οι κοπέλες.Αυτά τα πράγματα δημιουργήθηκαν για να ξελαφρώνει ο άντρας όχι να πηγαίνετε να παίρνετε την αποδοχή και ότι σας γουστάρουν οι κοπέλας .Και φυσικά είναι η δουλειά της κάθε κοπέλας Δουλεια-λεφτα
Λογικά η μαντάμ Ουρσουλα ειναι εκπρόσωπος απο το #metoo#metooΒρε υπανθρωπε ξερεις σε ποιον μιλας? με γνωριζεις? Τι μπουρδες μας αραδιαζεις εδω μεσα? και βρεικες και το καταλληλο ατομο να τα πεις.40 χρονων ειμαι και δεν εχει καμια σημασια αν πανε μεγαλυτερης ηλικιας να γαμησουνε πανε οπως πας και εσυ και θα πρεπει η τανα να το σεβαστει διαφορετικά ας επιλεγει τις ηλικιες που η τανα θελει και οχι να τους μπαζει ολους μεσα και μετα να αρχιζει τις παπαριες της.Ολοι παμε να χαρουμε λιγο ξενο διαφορετικο γαμηση και οχι να μας το βγαλουνο ξυνο.
Καλημέρα γα την βρεις ως παολα στο κασσανδρας 3!Μάγκες καλημέρα ! Μήπως γνωρίζει κανείς που έχει πάει η Μαριάνα από το Κωνσταντινουπόλεως 132;; Που δουλεύει μαζί με Μαντόνα και Ρόζυ ..
Σε ευχαριστώ αδελφέΚαλημέρα γα την βρεις ως παολα στο κασσανδρας 3!
Θα την βρεις σήμερα ως Ρινα στο studio στην Πειραιώς 193!!Η Ζένια που έχει χαθεί ;
Όταν σβήσει το φως δεν κάνει καμία διαφορά όλα ίδια είναιΠολύ λογικό μία νεαρή κοπέλα να θέλει νεαρά αγόρια.Γεροντήλα προστατίτιδα παραξενιές χίλια δυο δεν είναι μαζόχες οι κοπέλες.Αυτά τα πράγματα δημιουργήθηκαν για να ξελαφρώνει ο άντρας όχι να πηγαίνετε να παίρνετε την αποδοχή και ότι σας γουστάρουν οι κοπέλας .Και φυσικά είναι η δουλειά της κάθε κοπέλας Δουλεια-λεφτα