Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
μετά την τσατσά του Βριλησού 36 ή πιο μισητή και αντιεπαγγελματίας τσατσά είναι αυτή του Δροσοπούλου 97.
μιλάμε για μεγάλο μπάζο απο κάθε άποψη.
Ειναι θεόχοντρη, αγενής και κάργα μαλακισμένη.
Βαράει τις πόρτες ενώ εσύ είσαι μέσα και γαμάς (μου έχει τύχει ενώ είχα πάρει το πρόγραμμα των 100 ευρώ), δυναμώνει την μουσική στο δωμάτιο για να κάνει η κοπέλα πιο γρήγορα, ανοιγει σε οποιον γουστάρει, τσακώνεται με τις κοπέλες, γενικά είναι για κλωτσιές και για χλέπες η μπαζοχοντρή

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
υπάρχει πρόβλημα με την τσατσά
ας σου πω τον πόνο μου και τον πόνο μερικών ακόμα με το συγκεκριμένο μήπως κάνω και λάθος γιατί εσύ ίσως το βλέπεις με άλλο μάτι.
στο στούντιο αυτό γενικώς έχω περάσει πολλές φορές. κυρίως με την κλαούντια αλλά και με άλλες κοπέλες. οι άλλες κοπέλες δεν ήταν για πάνω από μια φορά. η κλαούντια ήταν για πολλές  όπως και έγινε. από το στούντιο περναγα τακτικά μήπως έχει έρθει καμμιά καινούργια ή μήπως ξαναεπιθυμήσω την κλαούντια. το στούντιο έχει και καλές τιμές (80 πρωκτικό-60 σεξ σοού κλπ) οπότε αξίζει να ρίχνεις καμιά ματιά. φυσικά όποτε έπεφτα σε κοπέλα που την είχα ξαναπάρει δεν πέρναγα και όποτε ήταν κλαούντια επειδή την έχω πάρει αρκετές φορές πέρναγα μόνο αν με εξιτάριζε κάποια καινοτομία στο ντύσιμο ή στα παπούτσια (έχουμε και το φετιχ). η τσατσά όμως με αντιμετώπιζε με οικτρό τρόπο αν δεν πέρναγα. σε στυλ όλο έρχεσαι και δεν περνάς και βλακείες, ενώ στο μαγαζί έχω αφήσει πολλά λεφτά. τώρα δεν μου ανοίγει καν ή ανοίγει και με διώχνει. όλα αυτά θα μπορούσαν να είχαν λυθεί αν είχαν ένα κωλοτηλέφωνο να ρωτάς ή αν είχαν μια σελίδα όπως έχετε όλοι. αλλά και πάλι μερικές φορές έχει κάτι διαφορετικό  η κοπέλα που την  ξέρεις ήδη και θέλεις να ξαναπεράσεις. Για παράδειγμα Ντάρια μαζί έχουμε περάσει μια φορά παλιά στο δροσοπούλου 95. Ενώ είσαι άψογη επαγγελματίας δεν είσαι ακριβώς το στυλ που προτιμώ. Μου αρέσουν οι μελαχρινές πολύ αδύνατες εν γένει. Όταν όμως ήρθα προ ημερών στο Αγ. Μελετίου και σε ίδα με τα γυαλάκια κάτι άναψε μέσα μου και πέρασα και μάλιστα πέρασα εξαιρετικά. Ίσως από τις καλύτερες φορές μου σε στούντιο. Θέλω να πω, ο πελάτης είναι πελάτης, ούτε κάθε μέρα διάθεση έχει ούτε γουρούνι στο σακί μπορεί να παίρνει. Με τον τρόπο όμως μερικών τσατσάδων χάνουν ευκαιρίες γιατί η ψυχή τού άντρα είναι άβυσσος και κάποια που δεν του έκανε κλικ τη μια μέρα μπορεί να του κάνει την επομένη. Τεσπά, αυτά.
θα σου απαντησω με ΠΜ....

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
μετά την τσατσά του Βριλησού 36 ή πιο μισητή και αντιεπαγγελματίας τσατσά είναι αυτή του Δροσοπούλου 97.
μιλάμε για μεγάλο μπάζο απο κάθε άποψη.
Ειναι θεόχοντρη, αγενής και κάργα μαλακισμένη.
Βαράει τις πόρτες ενώ εσύ είσαι μέσα και γαμάς (μου έχει τύχει ενώ είχα πάρει το πρόγραμμα των 100 ευρώ), δυναμώνει την μουσική στο δωμάτιο για να κάνει η κοπέλα πιο γρήγορα, ανοιγει σε οποιον γουστάρει, τσακώνεται με τις κοπέλες, γενικά είναι για κλωτσιές και για χλέπες η μπαζοχοντρή
Συμφωνω απολυτα!!!Και εμενα τα ιδια μου εκανε στο μεγαλο προγραμμα!!! >:(
Ενας απο τους 3 λογους που δεν παταω εκει πια ειναι για αυτη!!!
Πραγματικα απορω πως δουλευει αυτο το μαγαζι!!! :think:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Συμφωνω απολυτα!!!Και εμενα τα ιδια μου εκανε στο μεγαλο προγραμμα!!! >:(
Ενας απο τους 3 λογους που δεν παταω εκει πια ειναι για αυτη!!!
Πραγματικα απορω πως δουλευει αυτο το μαγαζι!!! :think:
θα σας ελεγα πως δουλευει αλλα δεν μπορω να το πω δημοσια............

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
βρίζετε όλοι τη χοντρή αλλά και η άλλη η σταλινική κουκουβάγια είναι ακόμα χειρότερη

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
η ντάρια είναι στο κουρμπέτι και έχουν δει τα μάτια της...
τι λεξιλόγιο ήθελες να έχει; άσε που τα ελληνικά τα μιλάει φαρσί
και μαθαίνει και άλλες γλώσσες. επίσης το μόνο συνώνυμο για το μπατσάδικο είναι
αστυνομικό τμήμα αλλά δεν αποδίδει πλέον την ουσία τουλάχιστον ως προς την πρώτη λέξη
γιατί δεν αστυνομεύει κάτι. Πιο πιθανό είναι να πέφτουν μπάτσες επι δικαίων και αδίκων κεί μέσα  παρά να ελέγχεται η τήρηση των νόμων. κατά τα άλλα πέρασες από το ακατανόμαστο καθόλου;

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
η ντάρια είναι στο κουρμπέτι και έχουν δει τα μάτια της...
τι λεξιλόγιο ήθελες να έχει; άσε που τα ελληνικά τα μιλάει φαρσί
και μαθαίνει και άλλες γλώσσες. επίσης το μόνο συνώνυμο για το μπατσάδικο είναι
αστυνομικό τμήμα αλλά δεν αποδίδει πλέον την ουσία τουλάχιστον ως προς την πρώτη λέξη
γιατί δεν αστυνομεύει κάτι. Πιο πιθανό είναι να πέφτουν μπάτσες επι δικαίων και αδίκων κεί μέσα  παρά να ελέγχεται η τήρηση των νόμων. κατά τα άλλα πέρασες από το ακατανόμαστο καθόλου;
Όχι φίλε δεν πέρασα. Τώρα ξεκίνησε η περίοδος της Άννας της Σέρβας. Δεν υπάρχουν λεφτά για άλλες .Τώρα που θα φύγει για διακοπές ίσως πάω σε κάποιο άλλο. Καμιά Λίντα ή Ντάρια το κόβω... Η Ντάρια όντως χειρίζεται τέλεια τη γλώσσα  ;)

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Όχι φίλε δεν πέρασα. Τώρα ξεκίνησε η περίοδος της Άννας της Σέρβας. Δεν υπάρχουν λεφτά για άλλες .Τώρα που θα φύγει για διακοπές ίσως πάω σε κάποιο άλλο. Καμιά Λίντα ή Ντάρια το κόβω... Η Ντάρια όντως χειρίζεται τέλεια τη γλώσσα  ;)
Με ποια έννοια?  :2funny:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
πολυ της μόδας η αννούλα η σέρβα
να προσέχετε λίγο ε;

όντως η ντάρια τη χειρίζεται άψογα τη γλώσσα

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
εχεις περασει με μενα και δεν το ξερω?????????????????????????????????????????
ε καλά κι εσύ τι ήθελες να φοράει μπλουζάκι πουτανγαμών;
ο άνθρωπος είναι εκλεκτικός και μπον βιβέρ αποκλείεται
να μην είχε περάσει ΚΑΙ με σένα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom