gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μηπως εννοεις συγγρου;ή ειναι αλλη αυτη;-Ιπποκράτους 144 η Γερμανίς Νόρα
μηπως εννοεις συγγρου;ή ειναι αλλη αυτη;-Ιπποκράτους 144 η Γερμανίς Νόρα
Ιπποκρατους ειναι!!!μηπως εννοεις συγγρου;ή ειναι αλλη αυτη;
μετριοτατησε γενικές γραμμές;
ευχαριστω για την πληροφορια,επειδη χθες την πηρα συγγρου μην ξαναπαω ιπποκρατους σημερα και πεσω παλι στα ιδια....Ιπποκρατους ειναι!!!
Η ιδια αλυσιδα ειναι!
Ιπποκρατους ειναι!!!
Η ιδια αλυσιδα ειναι!
Καλα αυτοι δεν παιζονται με τιποτα!!!ακριβώς
-Δροσοπούλου 97 η Κλαούντια είπε η τσατσά αλλά δεν με άφησε να τη δω γιατι την ξέρω
όχι η μαλακισμένη με τα μάτια της κουκουβάγιας!Καλα αυτοι δεν παιζονται με τιποτα!!!
Πια τσατσα ηταν,η χοντρη?
Αυτη συνηθως ειναι καλη!!!Τεσπα τα εχουμε ξαναπει για το μαγαζι αυτο!!!όχι η μαλακισμένη με τα μάτια της κουκουβάγιας!
ανάλογη αντιμετώπιση και στο κεφαληνίας με την έτερη τσατσόγρια
και είχα μάλιστα πάνω από μισό χρόνο να περάσω
Η Νόρα είναι μια ψηλή ξανθιά?
...χαχαχα, Έχει παρά Αγριέψει το μωρό, ευτυχώς εμένα παλιά που την 'έβλεπα' μόνο νύχια στην πλάτη μου
είχε μπήξει, αλλά δεν είχα πρόβλημα γιατί δεν είμαι παντρεμένος...χαχαχα
Υ.Γ. Βρε μαρούλια έκανες τίποτα στο κορίτσι ή έτσι στην ψύχρα πήγε και σε δάγκωσε ?
Υ.Γ.2. Εμένα το άλλο το μαλακισμένο μια 'Ναταλύ' στο Φυλής 80 με δάγκωσε πρόσφατα,
καλά αυτές που δαγκώνουν πούτσους πρέπει να είναι πολύ ΨΥΧ-γκόμενες.
Αν η Νορα δουλευει τωρα, η Καρολάιν τι ωρα πιανει στο Συγγρου 144?
Το μονο που της έκανα ήταν να της δώσω, ο , 50 ευρώ!!!
πηγα στο ισμηνης 2 για να βρω την καρολαιν ,αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση!
σιγουρα το στουντιο ειναι εκει? στην πορτα ειχε διαφορα ονοματα και μονο ενα ταιριαζε ..ενα που εγραφε μοναχα ενα γραμμα.. το Κ.
χτυπησα δεν απαντησε κανεις.αραγε που ηταν σημερα..
τζιφος για σημερα.
την παρασκευη που θα ειναι η καρολαιν? ιπποκρατους 144?
Σε ποια Ισμηνης πηγες αραγε ? Ποια ονοματα στην πορτα ? Ορθανοιχτη πορτα εχει και ανεβαινεις οροφους. Στον 1ο οροφο εχει κατι σαν ταρατσα και εχει και sex shop. Ταιριαζει η περιγραφη ή πηγες αλλου ?
τωρα δεν εχει σημασια.
την παρασκευη θα ειναι ιπποκρατους?
Σε ποια Ισμηνης πηγες αραγε ? Ποια ονοματα στην πορτα ? Ορθανοιχτη πορτα εχει και ανεβαινεις οροφους. Στον 1ο οροφο εχει κατι σαν ταρατσα και εχει και sex shop. Ταιριαζει η περιγραφη ή πηγες αλλου ?