Λεω να ξεκινησω τα στουντιο και επειδη δεν ξερω πολα θα θελα να ξεκινησω απο τα δυνατα ονοαματ.Προχθες πηρα την Νταρια που μου ειχε προτεινει φιλος και σημερα λεω να παω Παολα που διαβασα επισης καλα σχολια.Αξιζει?
Και Παολα και Σαμανθα
Λεω να ξεκινησω τα στουντιο και επειδη δεν ξερω πολα θα θελα να ξεκινησω απο τα δυνατα ονοαματ.Προχθες πηρα την Νταρια που μου ειχε προτεινει φιλος και σημερα λεω να παω Παολα που διαβασα επισης καλα σχολια.Αξιζει?
Ποια προτεινεις καλυτερα?Και Παολα και Σαμανθα
Ποια προτεινεις καλυτερα?
Εγινε και ευχαριστω για τις πληροφοριες.Θα περιπατησω και στις δυο.Σημερα μαλλομ Παολα και τη Σαμανθα μολις μπορεσω.Και της δύο η κάθε μία έχει κάτι διαφορετικό να σου δώσει
γυναικα του Δια κατα τη μυθολογιακαλημερα, σκεφτομαι να παω προς φραντζη ειναι η Ηρα γνωριζει καποιος πληροφοριες???
ευχαριστω
Nταρντανα μιλφ με βυζαρες και ασιατικα χαρακτηριστικα!καλημερα, σκεφτομαι να παω προς φραντζη ειναι η Ηρα γνωριζει καποιος πληροφοριες???
ευχαριστω
Ορίστε και μια κριτική που την αφορά:καλημερα, σκεφτομαι να παω προς φραντζη ειναι η Ηρα γνωριζει καποιος πληροφοριες???
ευχαριστω
Σα τον βάζελο είναι αυτή η αλυσίδα. Μεγάλα ονόματα έρχονται αλλά το κλίμα στα αποδυτήρια βρωμοκοπάει.Καταθεση πριν απο λιγο στην Αλισια στο Συγγρου 144!
Οποιος γουσταρει περιποιηση Μεταξουργειου ας παει!
Οι υπολοιποι ας μην κανουν τον κοπο!!
Υ.Γ 99% ειναι η μελαχρινη μελαμψη μουναρα που δουλευε στην ιδια βαρδια μαζι με την Μαρινα στον Καρεα!
Περιποίηση Μεταξιού με 50 ευρώ? Ευχαριστώ δεν θα πάρω...Καταθεση πριν απο λιγο στην Αλισια στο Συγγρου 144!
Οποιος γουσταρει περιποιηση Μεταξουργειου ας παει!
Οι υπολοιποι ας μην κανουν τον κοπο!!
Υ.Γ 99% ειναι η μελαχρινη μελαμψη μουναρα που δουλευε στην ιδια βαρδια μαζι με την Μαρινα στον Καρεα!
Η Αλίκη δουλεύει ακόμα. Νομίζω ότι αύριο δουλεύει αλλά δεν θυμάμαι τι ώρα! Πάρε τηλέφωνο αν θες και ρώτα.Να σας ρωτησω κατι?Η Αλικη απο κηφισου 30 ξερει κανεις αν δουλευει ακομα εκει και τι ωρες?Ειναι μια καστανοξανθη.
Την ειχα δοκιμασει μια φορα και μου αρεσε πολυ αλλα επειδη ελειψα καποιο καιρο την εχασα.Το τηλεφωνο που θα το βρω?Η Αλίκη δουλεύει ακόμα. Νομίζω ότι αύριο δουλεύει αλλά δεν θυμάμαι τι ώρα! Πάρε τηλέφωνο αν θες και ρώτα.
Η Αλίκη έχει κάνει και πέρασμα από το Αχαρνών 85, καθώς και μερικοί ίσως να την θυμούνται σαν Τζένη από Βριλησσού 60 ως ελληνοϊταλίδα!
Στον κατάλογο με τα studio λογικά θα είναι! ;)Την ειχα δοκιμασει μια φορα και μου αρεσε πολυ αλλα επειδη ελειψα καποιο καιρο την εχασα.Το τηλεφωνο που θα το βρω?