vrilissou36
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΑΣ Η ΜΑΡΙΑ!!!
μεγαλε κανε ενα κοπο να δεις απλως! οχι να ψαξεις, να δεις!καλημερα συναγωνιστες,
εχει δοκιμασει καποιος ρομινα απο φραντζη να μου δωσει τα φωτα του??
καλημερα συναγωνιστες,
οι κριτικές που την αφορούν:καλημερα συναγωνιστες,
Επιτόπια ενημέρωσις
-Κασάνδρας 4 η Έρρικα από Σ. Πάτση και Παρασίου
δεν ξέρω για ιάσωνος, την έχω δει στην παρασίου και τώρα εδώ. ίσιο μαλλί με κουπ κλεοπάτρα, αδύνατη ξανθιάΣίγουρα η Ερικα της Σ. Πάτση == η Λαρίσα της Ιάσωνος 19α επάνω? Λεπτή ξανθιά ίσια μαλλιά που εμφανίζεται και στο home page του site της Σ. Πάτση?
Sorry για την ερώτηση αλλά είμαι fan και αν είναι όντως αυτή όποτε παίζει απόγευμα θα εκδράμω.
Επιτόπια ενημέρωσις
-Κασάνδρας 3 κάτω δυο μπάτσοι, ένα περιπολικό και η μελαχρινή Άντζελα
-Κασάνδρας 3 άνω η Μελίνα ξανθιά
-Κασάνδρας 4 η Έρρικα από Σ. Πάτση και Παρασίου
-Κων/πόλεως 80 νέο στούντιο προσπεράστε την σγουρομάλλα κοπέλα που δούλευε Μ. Αλεξάνδρου 133
-Μπραζιλ Χάουζ η Βραζιλιάνα Αλεξάνδρα με σιλικονάτους βύζους αλλά άσχημη
Απο οσο ξερω την ειχε εκ γεννετης...την τρυπουλα!!ρε συναδελφοι λυστε μου please την απορια αν η Ροζα-πρωην Συλβια της αλυσιδας Τριγγετα-Ιπποκρατους κλπ. ειχε παντα τρυπουλα αναμεσα στα ποδια της η την απεκτησε οταν μεγαλωσε..Απτις φωτο το σωμα φαινεται γυναικειο ομως κατι στη φατσα μου εμπνεει μια μικρη ανησυχια..Αν ειναι θα κανω αμεσα μια επισκεψουλα αλλα θελω να σιγουρευτω πρωτα δεν ειμαι κ πολυ μερακλης στο γαμησι.Το προτιμω παραδοσιακο
Ευχαριστώ heel, αυτή πρέπει να είναιδεν ξέρω για ιάσωνος, την έχω δει στην παρασίου και τώρα εδώ. ίσιο μαλλί με κουπ κλεοπάτρα, αδύνατη ξανθιά
η ιδια ερρικα πρεπει να ειναι πορνιαριδες μου απο ιασωνος!Ευχαριστώ heel, αυτή πρέπει να είναι