wild mustang
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εισαι? Και δεν σου φαινοτανε!!!ομως ο παλιος ειναι αλλιως ..
Ωραιο τετραστιχο εκανα ο πουστης ;)
Εισαι? Και δεν σου φαινοτανε!!!ομως ο παλιος ειναι αλλιως ..
Aσε μας ρε κλωνε!!
Τοσο σιγουρος ....Μπραβο οτι πεις!!!! μηπως ησουν και εσυ στο κοτερο .Το οτι για παρασιου το εμαθα απο σπυρου πατση ειναι αληθεια γιαυτο και ρωτησα αν ισχυει αυτο που μου ειπαν..Παλιος δεν ειμαι!!
Απανταω γιατι δεν γουσταρω τις παπαριες και τις ψευτικες κριτικες σαν αυτη που ανεβηκε πριν απο λιγο εκ μερους σου!!
Καλη συνεχεια κυριε Πατση
γαμωτο εχω αρχισει και νευριαζω με τιs μα...κιεs των εκπροσωπων η διαχειριστων η οπωs αλλιωs λεγονται απο τα στουντιο.Τι πραγματα ειναι αυτα εχουν ξεφυγει τελειωs.Mαθανε το σιτε,κανουν εγγραφεs,συνομιλουν,και προσπαθουν να τραβηξουν κοσμο και χρημα οχι με σωστο τροπο.Αυτοs ο τροποs του ανταγωνισμου που επικρατει δεν ειναι ο πλεον υγιηs και δημιουργουν μια χαωδη κατασταση στην προσπαθεια να αναδειξουν και το stoudio και τιs κοπελλεs τουs.Aν δεν υπηρχε το σιτε ξερουμε οι περισσοτεροι εδω μεσα πολυ καλα τι ειδουs συμπεριφορεs και υπηρεσιεs θα ειχαμε.Εχουν σαλταρει απο το πολυ χρημα.Πρεπει να μπει μια ταξη.Παει πια ο παλιοs ερασιτεχνισμοs που υπηρχε εστω και λιγο μεσα στο σιτε.
Επισης ειναι ενοχλητικο το να υπαρχουν και νταβατζηδες στο φορουμ που θα κρινουν το ποιος λεει αληθεια η ψεματα.εγω ειμαι 2 χρονια μελος και γραφω 1 πρωτη φορα.Και για οσους βιαστηκαν να απαντησουν συγνωμη αμα τους θυξαμε τα συνφεροντα τουςγαμωτο εχω αρχισει και νευριαζω με τιs μα...κιεs των εκπροσωπων η διαχειριστων η οπωs αλλιωs λεγονται απο τα στουντιο.Τι πραγματα ειναι αυτα εχουν ξεφυγει τελειωs.Mαθανε το σιτε,κανουν εγγραφεs,συνομιλουν,και προσπαθουν να τραβηξουν κοσμο και χρημα οχι με σωστο τροπο.Αυτοs ο τροποs του ανταγωνισμου που επικρατει δεν ειναι ο πλεον υγιηs και δημιουργουν μια χαωδη κατασταση στην προσπαθεια να αναδειξουν και το stoudio και τιs κοπελλεs τουs.Aν δεν υπηρχε το σιτε ξερουμε οι περισσοτεροι εδω μεσα πολυ καλα τι ειδουs συμπεριφορεs και υπηρεσιεs θα ειχαμε.Εχουν σαλταρει απο το πολυ χρημα.Πρεπει να μπει μια ταξη.Παει πια ο παλιοs ερασιτεχνισμοs που υπηρχε εστω και λιγο μεσα στο σιτε.
Επισης ειναι ενοχλητικο το να υπαρχουν και νταβατζηδες στο φορουμ που θα κρινουν το ποιος λεει αληθεια η ψεματα.εγω ειμαι 2 χρονια μελος και γραφω 1 πρωτη φορα.Και για οσους βιαστηκαν να απαντησουν συγνωμη αμα τους θυξαμε τα συνφεροντα τους
ομως ο παλιος ειναι αλλιως ..
σαν παλιος να μιλας αλλιως!!!!!
αν δεν θες μην απαντας
μαλακιες μην πετας
Μιας και πουστικα αναφερεσαι σε μενα θα ηθελα μια χαρη και τελειωνει εδω το σπαμαρισμα του θρεντ απο την μερια μου!Επισης ειναι ενοχλητικο το να υπαρχουν και νταβατζηδες στο φορουμ που θα κρινουν το ποιος λεει αληθεια η ψεματα.εγω ειμαι 2 χρονια μελος και γραφω 1 πρωτη φορα.Και για οσους βιαστηκαν να απαντησουν συγνωμη αμα τους θυξαμε τα συνφεροντα τους
... και το παρακάτω έχει ομοιοκαταληξία ;)
Θελεις να το ριξουμε στην ποιηση αποψε ?
Και εχει τοση ωραια βραδυα.... ;)
βαριεμαι ρε σημερα για πουτο ...
Θα διαβασω τον '' Μπαμπινιωτη ''
Και η ειρωνια
συμβαδιζει με την μαλακια
Και αυτο ομοιοκαταληξεια κανει , ναι farkelli ?
Θελεις να το ριξουμε στην ποιηση αποψε ?
Και εχει τοσο ωραια βραδυα.... ;)
αντε ρε μλκ βαριέμαι παλι με το netbook να πάω
Παρε το ποδηλατο ρε συ , εχει και παρκινγκ
δεν μπορω ρε έσπασαν οι μπροστινες ακτινες έξω από την Τριγγέτα....
έλα με το πατινι να πάμε ρε.....