You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (7 μέλη και 27 επισκέπτες)
Την ξερετε,απω Σερβιον 26 και Καληθεα,ασιατισα με πολλητι εστι ΗΡΑ νεαρέ μου ? Για δώσε λεπτομέρειες
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Η Σαμπρίνα πότε γυρνάει ? Πέρασε η 10 ΙούνηΤην ξερετε,απω Σερβιον 26 και Καληθεα,ασιατισα με πολλη
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Ξερουμε με τι ονομα δουλευε Σερβιων?Την ξερετε,απω Σερβιον 26 και Καληθεα,ασιατισα με πολλη
Και Λαουρα σταματισε για και χαθικεΣτο Σ248 ηταν 2 Καρινες νομιζω. Η μια απο αυτες που ηταν φοβερο μωρο ηταν και στο Β83 σαν Λαουρα και εδω και 4-5 μηνες εχει σταματησει προσωρινα γιατι εκανε αναβαθμιση "μπαλονιων". ΠΑρολα αυτα ακομα δεν τη βλεπω στις βαρδιες του Β83.
Δεν ξερω αν μιλαω για την ιδια που λετε κι εσεις.
Η Σαμπρινα Μεχρη τησ 5 στο Βρ.57 και ΣΚ απωγευμα :-* :-* :-*Η Σαμπρίνα πότε γυρνάει ? Πέρασε η 10 Ιούνη
νομιζω ΕιρηνηΞερουμε με τι ονομα δουλευε Σερβιων?
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Ειρηνη απο Σερβιων και Θησεως 365!Thanksνομιζω Ειρηνη
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Ξέρουμε καθόλου βάρδιες από Βριλησσού 57?
...επειδή βαριέσαι που ζείς, είμαι σίγουρος πως βαριέσαι και να γαμίσεις ,...γι αυτό ασ΄ το καλύτερα !
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
Mέχρι τις 5 θα είναι Ελευθερίου Βενιζέλου 35 η Λόρι, Αχαρνών 106 η Βερόνικα και Φρατζή 47 η Ήρα.
Πήγα Φρατζή για Πάολα αλλά είχε αλλάξει το πρόγραμμα, ακούω Ήρα κι εκεί που περίμενα να βγει καμιά θεότητα εμφανίζεται η θεά του φαγητού....ευτραφούλα η Ήρα,η τσατσά επέμενε να μπω γιατί ήταν καλή μέσα,"πάρ' την εσύ" της λέω...
Ειμαι πολυ περιεργος τι ωρα εγινε η αλλαγη του ονοματος στη βαρδια στη σελιδα του στουντιο. Την εχω πατησει ηδη 2 φορες, και το σκεφτομουν να παω σημερα..Θα τη παταγα και τριτη!
Edit: για να μαι σωστος, ειδα ποστ με αλλαγη στις 1και το πρωι αρα αν το βλεπα νωρις σημερα το πρωι θα το ξερα. ΑΠλα τις αλλες 2 φορες ειχε κλεισει η βαρδια και υπηρχε το προηγουμενο ονομα ακομα στη σελιδα..
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
οχι η ΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΙΔΑ
Παντως διαλεξε ωραιο ονομα. Καπως ετσι εχω ονομασει και τη σκυλα μου
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Η γλυκούλα λέει Ασιάτισα, ο αλλος λέει Ρώσίδα,...
...επειδή βαριέσαι που ζείς, είμαι σίγουρος πως βαριέσαι και να γαμίσεις ,...γι αυτό ασ΄ το καλύτερα !
Εκτός από το να "τον παίζεις" έξυπνος έχεις κάτι άλλο να πεις? Δεν προσέβαλα κανέναν ρώτησα άπλα κάτι εσύ τι ζόρι τραβάς? Έκτος και αν μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σου. ΠΑΡΙΑ
Sorry για το Off Topic
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Θελοντας και μη τo πιασανε το νοημα ορισμενοι!Αν οι υπηρεσιες παραμενουν οι ιδιες και το 40% δεν μας βγει γαμησιατικο τοτε ολα βαινουν υπερ μας σιγα σιγα!Μερικές αλλαγές στο www.solomou32-1os.com/services]Σολωμού 32 (1ος όροφος)[/url] και στο www.kassandras3-kato.com/services]Κασσάνδρας 3 (κάτω)[/url].
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Εκτός από το να "τον παίζεις" έξυπνος έχεις κάτι άλλο να πεις? Δεν προσέβαλα κανέναν ρώτησα άπλα κάτι εσύ τι ζόρι τραβάς? Έκτος και αν μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σου. ΠΑΡΙΑ
Sorry για το Off Topic
...αν δεν βαριόσουν να διαβάσεις 10 ποστ πιο πίσω ίσως καταλάβαινες , τώρα για τους χαρακτηρισμούς ,...ουδεν σχόλιο,...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K