Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
pitsirikos ποιά είναι η πιο καλή από αυτές???
Λοιπόν τώρα στην οδό της ηδονής και του αγοραίου έρωτα, Βριλησσού:

55: Η ψηλή και γλυκιά Μόνικα!!!
57: Η τσαχπίνα Μπρέντα εκ Ρουμανίας!!!
36: Η Λάουρα...!!!
46: Κανονικά σήμερα είναι η Κιμ...(σύμφωνα με τις βάρδιές της)
60: Η Ελένη...!!!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
-Δροσοπούλου 97 η Κλαούντια (Spooooooon!) με βινύλ φορεματάκι και μαύρο πέδιλο καααααααύλααααααα... Λογικά μέχρι τις 8

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Στο 95 ήταν η Βιολέτα, γλυκιά κοπέλα, όμως αυτή η Κιμ που την αλλάζει ποιά είναι; Την έχει πάρει κανείς;

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πριν απο λιγο..
Θαρυπου 10
Γιουλι απο Χαλκιδικης83 και Ιππωνακτος14!Η γνωστη κοντη μαυρομαλλα με τα σιλικονατα βυζια και ολα τα δωματια γεματα
Τριγγετα 3
Ναταλη..ωραιο μαυρομαλλικο μπαινει στα υποψιν
Αθανασιας 3
Τζεσσικα δηλαδη η Αλεξια που ειδα χθες στο Βριλλησου 36
Δροσοπουλου 95
Κιμ...ξανθια νταρντανα μιλφ αρκετα καλη

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Αυριο πρωί ΦΡΑΤΖΗ η Αντα και Βουλιαγμένης 83 η Τζένη ...
Ποιά απο τις 2 να προτιμήσω? έχει γίνει κατάθεση απο κάποιον?

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
-Δροσοπούλου 97 η Κλαούντια (Spooooooon!) με βινύλ φορεματάκι και μαύρο πέδιλο καααααααύλααααααα... Λογικά μέχρι τις 8
Μόνο τον spooooooon φωνάζεις?  :'(  :bottom:
Όντως επιβεβαιώνω ότι θα δουλεύει εκεί μέχρι τις 8. Το ωράριό της αυτόν τον καιρό είναι 2 με 8 το απόγευμα...  :rockon:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Αυριο πρωί ΦΡΑΤΖΗ η Αντα και Βουλιαγμένης 83 η Τζένη ...
Ποιά απο τις 2 να προτιμήσω? έχει γίνει κατάθεση απο κάποιον?
Mαλλον θα εισαι ο πρωτος που θα δοκιμασεις...αν δοκιμασεις

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Πολύ φρέσκο πράμα έχει πέσει στην αγορά πάντως, χωρίς όμως για την ώρα να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες,...τώρα για τα νέα νέα θα δούμε, αν κι έχω πεί να μη κανω πειράματα πλέον,..

ΥΓ : Μ΄αρέσει που είσαι πανταχού παρών ! :thumbsup:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Όντως επιβεβαιώνω ότι θα δουλεύει εκεί μέχρι τις 8. Το ωράριό της αυτόν τον καιρό είναι 2 με 8 το απόγευμα...  :rockon:
Ο spoooon προσπαθησε να σε ενημερωσει αλλα ειχε 3 μερς να μας επισκεπτεις!!! :tickedoff:

neos

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Τη λεει η milf ΝΙΚΙ απο ΒΟΥΡΒΑΧΗ 19?

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Σημερα που λετε με επιασε μια μανια για αγριο SEX και η πρωτη κοπελα που μου ηρθε στο μυαλο ηταν η Λιντα!!!  :pipa3:
Καθως ημουνα στο γυρισμο για το σπιτι κανω μια σταση στο Λελας σχεδον σιγουρος οτι θα την εβρισκα εκει!!!!Βεβαια ανεβηκα προετοιμασμενος να τις παιξω  :knuppel: με την καριολα την τσατσα αλλα ευτυχως δεν την βρηκα!Στη θεση της ηταν μια ευγενεστατη κυρια που 1η φορα εβλεπα!Που ειναι οι παλιες καλες εποχες αναρωτηθηκα,μπαινω πλεον εκει μεσα και αισθανομαι ξενος!!! :( 
Στη θεση ομως της Λιντας ητανε η Ευαρα!!!!Δεν περασα γιατι λεω καπου αλλου θα παιζει η Λιντα οποτε την εκανα!
Παιρνω αμεσως τηλ. στο Κων/λεως και μου λενε οτι ειναι η Λιντα!Η Ρωσσιδα λεω.........ναι μου λεει  και σε 10' χτυπαγα ηδη το κουδουνι!!!
Μπαινοντας με ρωταει η υπηρεσια αν ηξερα την κοπελα και της λεω ποια απο τις 2 Λιντες ειναι?(παλι καλα που μου εκοψε και δεν περασα αμεσως μεσα)
Μου λεει να καθησω να τη δω!Ωπα λεω απο μεσα μου, κατι δεν παει καλα και εμφανιζεται μια ξεμπαρκη "Λιντα" την οποια 1η φορα εβλεπα!!!!
Οποτε τωρα το καταστημα διαθετει 3 Λιντες! 
Και στο τηλ λενε οτι ειναι η Ρωσσιδα!Τα συμπαιρασματα δικα σας!Εμενα παντως μια φορα με κουβαλησανε μεχρι εκει κατω!Τιποτα το σπουδαιο η Λιντα Νο 3 αν εξαιρεσουμε το πλουσιο προγραμμα της!
Φευγοντας μου λεει η υπηρεσια οτι η Λιντα θα ηταν στο Λελας!Δεν ξερετε τι σας γινεται μου φαινεται εκει μεσα!!!Και σαν καλο παιδι που ειμαι την ενημερωσα οτι στο Λελας ηταν η Ευα!Εκει φτασαμε, να λεμε εμεις στις υπηρεσιες ποια δουλευει που! :2funny: 
Στην επιστροφη πηρα και στα Αριστομενους και Πιπινου οπου ειχανε τη Μαρινα και την Πενυ αντιστοιχα!!!
Πεσασα και απο Βουλιαγμενης 68 οπου πετυχα την Σοφια (Υοκο - Μαρια) Η κοπελα ειναι εγγυηση αλλα τα'χει παρει τα κιλακια της τελευταια!
Τι να κανουμε δεν πειραζει αλλη φορα! :fuck1:

petrrr

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
η λαουρα η  κυπρια ξερει κανεις που παιζει και ποτε????????

casteliano

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
11
Σημερα που λετε με επιασε μια μανια για αγριο SEX και η πρωτη κοπελα που μου ηρθε στο μυαλο ηταν η Λιντα!!!   :pipa3:
Καθως ημουνα στο γυρισμο για το σπιτι κανω μια σταση στο Λελας σχεδον σιγουρος οτι θα την εβρισκα εκει!!!!Βεβαια ανεβηκα προετοιμασμενος να τις παιξω  :knuppel: με την καριολα την τσατσα αλλα ευτυχως δεν την βρηκα!Στη θεση της ηταν μια ευγενεστατη κυρια που 1η φορα εβλεπα!Που ειναι οι παλιες καλες εποχες αναρωτηθηκα,μπαινω πλεον εκει μεσα και αισθανομαι ξενος!!! :( 
Στη θεση ομως της Λιντας ητανε η Ευαρα!!!!Δεν περασα γιατι λεω καπου αλλου θα παιζει η Λιντα οποτε την εκανα!
Παιρνω αμεσως τηλ. στο Κων/λεως και μου λενε οτι ειναι η Λιντα!Η Ρωσσιδα λεω.........ναι μου λεει  και σε 10' χτυπαγα ηδη το κουδουνι!!!
Μπαινοντας με ρωταει η υπηρεσια αν ηξερα την κοπελα και της λεω ποια απο τις 2 Λιντες ειναι?(παλι καλα που μου εκοψε και δεν περασα αμεσως μεσα)
Μου λεει να καθησω να τη δω!Ωπα λεω απο μεσα μου, κατι δεν παει καλα και εμφανιζεται μια ξεμπαρκη "Λιντα" την οποια 1η φορα εβλεπα!!!!
Οποτε τωρα το καταστημα διαθετει 3 Λιντες! 
Και στο τηλ λενε οτι ειναι η Ρωσσιδα!Τα συμπαιρασματα δικα σας!Εμενα παντως μια φορα με κουβαλησανε μεχρι εκει κατω!Τιποτα το σπουδαιο η Λιντα Νο 3 αν εξαιρεσουμε το πλουσιο προγραμμα της!
Φευγοντας μου λεει η υπηρεσια οτι η Λιντα θα ηταν στο Λελας!Δεν ξερετε τι σας γινεται μου φαινεται εκει μεσα!!!Και σαν καλο παιδι που ειμαι την ενημερωσα οτι στο Λελας ηταν η Ευα!Εκει φτασαμε, να λεμε εμεις στις υπηρεσιες ποια δουλευει που! :2funny: 
Στην επιστροφη πηρα και στα Αριστομενους και Πιπινου οπου ειχανε τη Μαρινα και την Πενυ αντιστοιχα!!!
Πεσασα και απο Βουλιαγμενης 68 οπου πετυχα την Σοφια (Υοκο - Μαρια) Η κοπελα ειναι εγγυηση αλλα τα'χει παρει τα κιλακια της τελευταια!
Τι να κανουμε δεν πειραζει αλλη φορα! :fuck1:

σε παραδεχομαι γιατι οταν τα πραγματα σκουρενουν δεν σπαταλας ασκοπα τα πυρομαχικα (50ευρω) παρα τα κρατας για καλυτερο και πιο αξιολογο στοχο.
Εισαι σαν τους Ρωσσους ελευθερους σκοπευτες στο σταλινγκραντ που δε χαραμιζαν σφαιρα για φανταρακια παρα μονο για γαλοναδες Γερμαναραδες
Αξιος :rockon:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505

μπρεδεύτηκα, εσένα ήθελα να φωνάξω και μου βγήκε ο σπουν
με τέτοια ζέστη... το μυαλό μου είναι κομπόστα
πρόλαβες και τίμησες πάντως ε;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom