Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Έχω μια πληροφορία πως τελικά δεν θα είναι η Αλίσα μετά τις 23:00 στο 55...
Μη λες τετοια, θα αρρωστηστησω, πως και πως και τη περιμενω!Έχω μια πληροφορία πως τελικά δεν θα είναι η Αλίσα μετά τις 23:00 στο 55...
τι να σε πω? πήγαινε μια βόλτα από κει. μακάρι να είναι αν και... :- :- :- χλωμό το κόβω...(μακάρι να διαψευστώ)Μη λες τετοια, θα αρρωστηστησω, πως και πως και τη περιμενω!
Αλισα ολε ολε!!!!!
Ειναι τοσο μουναρα το Μαρινακι που μαλλον το πηδαμε και στο υπνο μας!Εμενα η Μαρινα απο Καρεα 30 μου ειπε οτι θα εχει ρεπο αυτη την βδομαδα και ολο κριτικες διαβαζω .
Μηπως γραφουν για αλλη η μηπως μεταφερθηκε το ρεπο στις εκλογες ?
Σαμάνθα και Αλίσα απω δευτέρα :-* :-* :-*Καλό το αυριανό τρίο γλυκούλα μου, αλλά η Σαμάνθα πότε θα είναι ?
Και φυσικα Κων/λεως 94 η μια και μοναδικη Λιντα!!!!
Υ.Γ. Το μοναδικο μαγαζι σημερα που βρηκα και αλλο ατομο στο σαλονι ηταν το Καρεα!
Τις πήδαγες και τις δύο ταυτόχρονα με την ίδια καπότα;.Η αρνήθηκαν;Είχα μιά δουλεία Συγγρού και πέρασα - μετά από καιρό- από το 248. 4 κορίτσια, πήρα τις 2 μελαχρινές, (Νικόλ & Λαρίσσα), € 120, η Νικόλ πίο δραστήρια, και οι 2 πέρασαν από όλες τις στάσεις, ελαφρύ λεσβιακό, παιχνίδια με δονητή, ένα 20-25 λεπτά συνολικά, μιά χαρά για fuck brake και εξαιρετικό value for money.
οχιΠαιδια η Λαουρα απο Αθανασιας 3 και Βουρβαχη ειναι η ιδια?
Για να δούμε... αρκετά καινούρια ονόματα κάνουν πασαρέλα... το ΣΚ προβλέπεται ενδιαφέρον...Ανανεώσεις βαρδιών σε www.studio55-gr.com/schedule]Studio 55 (Βριλησσού 55)[/url], www.kamasutrastudio-gr.com/schedule]KamaSutra Studio (Φραντζή 47)[/url] και www.vouliagmenis83.com/schedule]Studio Γοργόνες (Βουλιαγμένης 83)[/url].
Μινι κατεβασια πριν απο λιγο για να δω την Ροζα!Συμφωνω κι επαυξανω σε οτι ειπες για την εμφανιση της..για το μεσα δεν ξερω αφραγκος γαρ!Η γκομενα ειναι ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥΝΙ!!Επαθα ζημια δεν εχω ξαναδει τετοια γκομενα!!!Προγραμματα απο 60ευρω μεχρι 90 για 69!Ακαπωτο και κωλος δεν αναφερθηκε απο την υπηρεσιαχθεσινη επισκεψη συγγρου 144
ονομα κοπελας στις "κυριες των αθηνων" συλβια 2
ονομα της κοπελας κατα προσωπικη της δηλωση rosa
χωρα προελευσης ισπανια (ναι καλα )
παμε τωρα στο ψητο,η τεραστιων διαστασεων και με αναλογιες μοντελου πανεμορφη πορνοσταρ που θα αναγκαστω να την αποκαλεσω ΜΟΥΝΑΡΑ,στο δωματιο ηταν μια απροσμενη εκπληξη!
Για να δούμε... αρκετά καινούρια ονόματα κάνουν πασαρέλα... το ΣΚ προβλέπεται ενδιαφέρον...
Kατσε να τις δουμε με το καλο κι αν αξιζουν θα γινει και το τεστ ντραιβ καποια στιγμη!Η Βενις απο οσο ξερω δουλευει μια δυο φορες τον μηνα εφοσον ο Ερμης ειναι αναδρομος και κανει τριγωνο με την Σεληνη!Με λιγα λογια πουτανα που κανει αρπαχτεςΑπο ονόματα ναι μπόλικα, από τεστ ντράϊβ έχει παιξει τίποτε με κανένα απο τα ονόματα ?
Η Βένις τι έγινε? εξαφανίστηκε απο τις λίστες πριν καν τη δούμε !