Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Σου απαντησα με pm.
Σου απαντησα με pm.
Συναδελφε μακρια απο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ την εχω πατησει και εγω και ενας φιλος μου
Κωνσταντινουπόλεως 94: η Λίντα η Ρωσσίδα!!!
περίεργα πράγματα...
η υπηρεσία μου έκανε περιγραφή της κοπέλας η οποία ταίριαζε γάντι στην Λίντα μας (την γνωστή).
κι όμως... ξαναμίλησα με την υπηρεσία και με διαβεβαίωσε ότι είναι η Λίντα μας η Ρωσσίδα!!!! Μέχρι τις 1:00 θα είναι εκεί!Μην μου κανεις τετοια και δεν μπορω σημερα......
Το κωλοπρογραμμα Ναταλι γραφει
κι όμως... ξαναμίλησα με την υπηρεσία και με διαβεβαίωσε ότι είναι η Λίντα μας η Ρωσσίδα!!!! Μέχρι τις 1:00 θα είναι εκεί!
Υ.Γ. Ελπίζω να μην λένε ψέματα και από το τηλέφωνο...
καλά να περάσεις
Φυγω μαγκες.... τα λεμε μετα!!!
και με την νικη τυπε μου
Φυγω μαγκες.... τα λεμε μετα!!!
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά : Η Κωνσταντίνα που δουλεύει στην Φραντζή είναι η ίδια με αυτήν στην Βριλησσού 55?????
κι όμως... ξαναμίλησα με την υπηρεσία και με διαβεβαίωσε ότι είναι η Λίντα μας η Ρωσσίδα!!!! Μέχρι τις 1:00 θα είναι εκεί!
Υ.Γ. Ελπίζω να μην λένε ψέματα και από το τηλέφωνο...
Καλη επυτυχια αν και δεν το βλεπω
Αν στο σαλόνι σου αρέσει, τότε πέρναΚαλησπερα σε ολους....Σκεφτομαι αυριο να περασω μια βολτα απο paradise στην Αγ Μελετιου για την Νταρια...Καλη επιλογη?
μην μην μην περνας χαλια ειμαιΚαλησπερα σε ολους....Σκεφτομαι αυριο να περασω μια βολτα απο paradise στην Αγ Μελετιου για την Νταρια...Καλη επιλογη?
Πηγαινε και δες τραβα της και λιγο τα μαλλια και αν ειναι περουκινι τοτε περνα .Τι εννοεις ?
Λες να ειναι μαιμου οι πληροφοριες ?