Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
στο "λολιτα" ημουν οπου η τανια ειναι φανερα βελτιωμενη
τα στησιματα της ειναι πολυ καλα
για τους λατρεις των bbw teens
με χαριτωμενη προφορα
μαλλι καρι τεσσαρι  :tits2:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Το μαλλι ομως ποσο πηγε? :think:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Mολις γυρισα και εγω απο εκει και επιβεβαιωνω την καβλα και θυληκοτητα που κουβαλαει αυτη η κοπελα πανω της!!!
Η μαλακια ειναι οτι την εχω παρει παλια και εχω σπασει το κεφαλι μου να θυμηθω που! :headbang:

Η Λιντα τελικα επεστρεψε αλλα δεν την τιμησα διοτι εφυγα υπερευχαριστημενος(και εξουθενωμενος :grin:) για ακομα μια φορα απο την απιστευτη και μοναδικη Αγγελικη!Αυτη η γυναικα απλα ξερει να κανει αυτο που κανει ΠΟΛΥ καλα και δεν νομιζω να υπαρχει πουθενα συγκριση αυτη τη στιγμη σε αλλο μαγαζι!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Ποσο πλασμα μπορει να ναι αυτη η Βενις!!Η κοπελα ειναι Απιστευτα Σεξυ!!
Υ.Γ Η Λιντα παρουσιαστηκε στο σαλονι με καστανη κουπ...που την κολακευει πολυ...αλλα την τυπισα την κοβει κανεις απο το σαλονι οτι κατι εχει ξελασκαρει :uglystupid: Δεν πρεπει να ειναι στα καλα της πρεπει να το κοιταξει αυτο

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Mολις γυρισα και εγω απο εκει και επιβεβαιωνω την καβλα και θυληκοτητα που κουβαλαει αυτη η κοπελα πανω της!!!
Η μαλακια ειναι οτι την εχω παρει παλια και εχω σπασει το κεφαλι μου να θυμηθω που! :headbang:

Η Λιντα τελικα επεστρεψε αλλα δεν την τιμησα διοτι εφυγα υπερευχαριστημενος(και εξουθενωμενος :grin:) για ακομα μια φορα απο την απιστευτη και μοναδικη Αγγελικη!Αυτη η γυναικα απλα ξερει να κανει αυτο που κανει ΠΟΛΥ καλα και δεν νομιζω να υπαρχει πουθενα συγκριση αυτη τη στιγμη σε αλλο μαγαζι!!! :rockon: :rockon: :rockon:
αγγελικη τι εστυ συναγωνιστη ?εμφανισιακα?

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Ποσο πλασμα μπορει να ναι αυτη η Βενις!!Η κοπελα ειναι Απιστευτα Σεξυ!!
Υ.Γ Η Λιντα παρουσιαστηκε στο σαλονι με καστανη κουπ...που την κολακευει πολυ...αλλα την τυπισα την κοβει κανεις απο το σαλονι οτι κατι εχει ξελασκαρει :uglystupid: Δεν πρεπει να ειναι στα καλα της πρεπει να το κοιταξει αυτο :2funny:
Ετσι την γνωρισαμε και ετσι την γουσταρουμε!!!! :rockon:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
αγγελικη τι εστυ συναγωνιστη ?εμφανισιακα?
ΨΗΛΗ, μελαχρινη με σπαστο καρε μαλλι,στηθος 3αρι τεχνητο και με ποδι χιλιομετρο!!!!

Απο σερβις οτι βαλει ο νους σου!!!

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ΨΗΛΗ, μελαχρινη με σπαστο καρε μαλλι,στηθος 3αρι τεχνητο και με ποδι χιλιομετρο!!!!

Απο σερβις οτι βαλει ο νους σου!!!
ποπο με εφτιαξες ! η κοπελα αγγιζει το προτυπο μου πως και δεν την ειχα ανακαλυψει??οτι βαλει ο νους μου ε?...

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Ασχετο!!!
Περασα το βραδακι απο θησεως και σαν να μου φανηκε ανοιχτο το 79!!!
Γνωριζει κανεις κατι παραπανω?

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Υ.Γ Η Λιντα παρουσιαστηκε στο σαλονι με καστανη κουπ...που την κολακευει πολυ...αλλα την τυπισα την κοβει κανεις απο το σαλονι οτι κατι εχει ξελασκαρει :uglystupid: Δεν πρεπει να ειναι στα καλα της πρεπει να το κοιταξει αυτο
Θα είναι και σήμερα εκεί η ζουρ-Λίντα?  ?
υ.γ. spoon  ρώτησες για Κλαούντια ?

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Ωραία. Πάω να δω καμιά ταινία του Σιγκάλ για να ετοιμαστώ για το ξύλο που θα της ρίξω!!!  :s&m_3: :bounce:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Ωραια θα περασει αυτη η εβδομαδα με τις 2 μεγαλες επιστροφες!!! :rockon:
Θα πηδαμε μονο κωλους!!! :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom