You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
το δικο μου η της τανιας?Το μαλλι ομως ποσο πηγε?
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Ποσο πλασμα μπορει να ναι αυτη η Βενις!!Η κοπελα ειναι Απιστευτα Σεξυ!!Mολις γυρισα και εγω απο εκει και επιβεβαιωνω την καβλα και θυληκοτητα που κουβαλαει αυτη η κοπελα πανω της!!!
Η μαλακια ειναι οτι την εχω παρει παλια και εχω σπασει το κεφαλι μου να θυμηθω που!
Η Λιντα τελικα επεστρεψε αλλα δεν την τιμησα διοτι εφυγα υπερευχαριστημενος(και εξουθενωμενος ) για ακομα μια φορα απο την απιστευτη και μοναδικη Αγγελικη!Αυτη η γυναικα απλα ξερει να κανει αυτο που κανει ΠΟΛΥ καλα και δεν νομιζω να υπαρχει πουθενα συγκριση αυτη τη στιγμη σε αλλο μαγαζι!!!
Υ.Γ Η Λιντα παρουσιαστηκε στο σαλονι με καστανη κουπ...που την κολακευει πολυ...αλλα την τυπισα την κοβει κανεις απο το σαλονι οτι κατι εχει ξελασκαρει Δεν πρεπει να ειναι στα καλα της πρεπει να το κοιταξει αυτο
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Το δικο σου!!!το δικο μου η της τανιας?
αγγελικη τι εστυ συναγωνιστη ?εμφανισιακα?Mολις γυρισα και εγω απο εκει και επιβεβαιωνω την καβλα και θυληκοτητα που κουβαλαει αυτη η κοπελα πανω της!!!
Η μαλακια ειναι οτι την εχω παρει παλια και εχω σπασει το κεφαλι μου να θυμηθω που!
Η Λιντα τελικα επεστρεψε αλλα δεν την τιμησα διοτι εφυγα υπερευχαριστημενος(και εξουθενωμενος ) για ακομα μια φορα απο την απιστευτη και μοναδικη Αγγελικη!Αυτη η γυναικα απλα ξερει να κανει αυτο που κανει ΠΟΛΥ καλα και δεν νομιζω να υπαρχει πουθενα συγκριση αυτη τη στιγμη σε αλλο μαγαζι!!!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Ετσι την γνωρισαμε και ετσι την γουσταρουμε!!!!Ποσο πλασμα μπορει να ναι αυτη η Βενις!!Η κοπελα ειναι Απιστευτα Σεξυ!!
Υ.Γ Η Λιντα παρουσιαστηκε στο σαλονι με καστανη κουπ...που την κολακευει πολυ...αλλα την τυπισα την κοβει κανεις απο το σαλονι οτι κατι εχει ξελασκαρει Δεν πρεπει να ειναι στα καλα της πρεπει να το κοιταξει αυτο
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
ΨΗΛΗ, μελαχρινη με σπαστο καρε μαλλι,στηθος 3αρι τεχνητο και με ποδι χιλιομετρο!!!!αγγελικη τι εστυ συναγωνιστη ?εμφανισιακα?
Απο σερβις οτι βαλει ο νους σου!!!
ποπο με εφτιαξες ! η κοπελα αγγιζει το προτυπο μου πως και δεν την ειχα ανακαλυψει??οτι βαλει ο νους μου ε?...ΨΗΛΗ, μελαχρινη με σπαστο καρε μαλλι,στηθος 3αρι τεχνητο και με ποδι χιλιομετρο!!!!
Απο σερβις οτι βαλει ο νους σου!!!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Μαλλον!ποπο με εφτιαξες ! η κοπελα αγγιζει το προτυπο μου πως και δεν την ειχα ανακαλυψει??οτι βαλει ο νους μου ε?...
Τι εβαλε ο νους σου?
αυτο το φυλαω για την αγγελικουλα...δεν θελω να διαρρευσουν..Μαλλον!
Τι εβαλε ο νους σου?
στο 55 δουλευει?
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Δροσοπουλου 97!!!Απο τις 10.00 και κατι ψιλα το πρωι!!!αυτο το φυλαω για την αγγελικουλα...δεν θελω να διαρρευσουν..
στο 55 δουλευει?
Καλα να περασεις!!!
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
Ανανέωση βαρδιών στο www.filis104.com/schedule]Στούντιο Φυλής 104[/url].
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Θα είναι και σήμερα εκεί η ζουρ-Λίντα? ?Υ.Γ Η Λιντα παρουσιαστηκε στο σαλονι με καστανη κουπ...που την κολακευει πολυ...αλλα την τυπισα την κοβει κανεις απο το σαλονι οτι κατι εχει ξελασκαρει Δεν πρεπει να ειναι στα καλα της πρεπει να το κοιταξει αυτο
υ.γ. spoon ρώτησες για Κλαούντια ?
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Θα ειναι το απογευμαΘα είναι και σήμερα εκεί η ζουρ-Λίντα? ?
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Ωραία. Πάω να δω καμιά ταινία του Σιγκάλ για να ετοιμαστώ για το ξύλο που θα της ρίξω!!!
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ωραία. Πάω να δω καμιά ταινία του Σιγκάλ για να ετοιμαστώ για το ξύλο που θα της ρίξω!!!
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Παλιοπαιδο .Ωραια θα περασει αυτη η εβδομαδα με τις 2 μεγαλες επιστροφες!!!
Θα πηδαμε μονο κωλους!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 276K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K